GLIMT FRA IPHONEN

Good onsdagsmorgen, fininger 💛 I dag skal dagen starte med noe av det kjipeste jeg vet å bruke tid på: service med bilen. Det skulle vært gjort for et halvt år siden, men har blitt utsatt og utsatt. Heldigvis får jeg leiebil, men det betyr at jeg må tilbake igjen i morgen og det er bare så innmari tidssluk…. Baaah! Formen min er ikke sånn kjempe denne uka, jeg er så fryktelig plaget med pollen og føler jeg har innfluensa-light store deler av dagen. Men det er jo bare til å ta seg sammen og gjøre det beste ut av det. Her kommer noen bilder fra iphonen jeg har knipset de siste dagene! 😀

Gøyeste om sommeren: ring etter båt! Vi var ute i forrige tur for å teste den nye ringen og herreguuud så gøy det er. Jeg blir jo gira som en unge. 😂 Jeg ble slengt av ringen sikkert fem ganger og havnet med et brak i sjøen, men ble faktisk overrasket over hvor god temp det var i vannet. Ikke galt i det hele tatt! Gleder meg til mer av dette fremover. Noe jeg ikke gleder meg til er å få på meg våtdrakten igjen, Preben måtte seriøst hjelpe meg med å dra den på og jeg trodde jeg skulle besvime av hvor stram den var.

Søndag på en mandag med brownies og is.

Filmkos i går kveld. Solskjerming er livet!

Min flinke mann bygger tv-veggen vår.

Speilet som ble kjøpt utelukkende for å knipse bilder i… Sånn for å være ærlig.😂 Det flyttes rundt over alt og er helt suupert for litt raske oppdateringer.

Søndag kveld kom mine foreldre på døra med rykende ferske boller med gul krem til oss. Om vi ble glade? Haha! Det var helt nyyyydelig.

Glad og fornøyd på vei til møte med podcast på ørene. Jeg hørte Ida Fladen sin episode med Nils Ingar, og ble så rørt/trist av jeg måtte felle en tåre… Åh!

Fineste kombinasjonen jeg vet av blomster akkurat nå. Magisk! Disse var derimot ikke til meg, men en fin samarbeidspartner jeg setter så stor pris på. 💛

24 kommentarer på “GLIMT FRA IPHONEN

 1. Beate skriver:

  Åh, så nyyydelige blomster! Ohhh! 😀 Elsker sånne innlegg, Kristina! Så utrolig fint det var med hvite steiner oppi pottene med palmene! Oh, Lord! Elsk på alt! Døøør av hvor fint det er hos dere! Klem, fine! <3

 2. Iselin skriver:

  For et nydelig bilde av deg hvor du sitter i bilen. Du er utrolig pen! Kan jeg spørre hvilke foundation du bruker?

 3. kristinaandersen skriver:

  Haha jeg vet! Smelter helt av han <3 Jaa, jeg går på medisiner som tar det verste heldigvis. Aerius jeg også. Men det hjelper ikke nok :/ Klem!

 4. kaja skriver:

  Hei, i og med at du nå har barn i hus. Hvordan takler du dette i forhold til rot/møkk. Er du hysterisk hvis fks kid`n spiser is i sofaen? 😛

 5. kristinaandersen skriver:

  Takk Madicken, så god du er <3 Det er bare to vanlige fletter flettet bakover hvis du skjønner? klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  Alle har det bra, haha <3 Bare jeg som ikke har med meg kamera rundt lengre, Knollen så jeg sist for to dager siden og Geir i forrige uke 🙂 Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *