DRØMMESENGEN MIN


Altsåå, se på dette da! 😭 Jeg er så fornøyd med vårt nye soverom at jeg har ikke ord. Herregud så flink kjæresten min er! Lørdag morgen tegnet vi sengen på papir, og sent på kvelden var den ferdig. Hele dagen holdt han på, og resultatet ble bedre enn jeg noen gang kunne drømt om. Så fantastisk gøy!

Og jeg må bare si: herregud for en respons jeg har fått på dette her! Etter tolv år som blogger har jeg aldri opplevd at noe tar såpass av. Jeg viste en del av prosessen frem på instagram i helgen, og har fått flere hundre spørsmål om både seng, fremgangsmåte, materialer og alt som hører med. Jeg hadde egentlig tenkt å lage en DIY på denne sengen, men her har jeg tatt meg så til de grader vann over hodet…. For å si det mildt. Det blir rett og slett umulig for meg å gjøre en fremgangsmåte på denne sengen, fordi det er så mye steg, materialer, verktøy og jobb bak dette her at gudene vet hva man trenger. Så jeg må rett og slett henvise dere til min bedre halvdel som faktisk kan disse greiene her. For snekker Andersen tok ganske kjapt kvelden under byggingen og la seg til å sove med hørselsvern på fordi spikerpistolen bråkte hakket for mye for bloggørene mine….😂 Alle spørsmål om seng, pris eller ønske om bestilling kan derfor sendes til kjæresten sitt firma som leverer denne type seng. Preben@skaardalbygg.no 💛

PLANEN FOR ANDRE HALVDEL

Her ser dere den andre halvdelen av soverommet, som ferdigstilles denne uka. Her har vi blant annet bestilt en superfresh sofa (iiih!) som skal opp, samt grønne planter, puffer, pledd og slike ting. Det kommer til å bli helt rått! Soverommet vårt er relativt stort, så derfor var målet vårt å bygge en skikkelig kraftig seng for å fylle ut plassen så godt som mulig. Og det har vi klart! Tv-veggen elsker jeg også, og her har vi valgt å bokse inn både tv og apple-tv. Skjermen kan dras ut ved hjelp av veggstativ, og derfor vris mot sengen slik at vi enkelt kan snurre film på sengen også. Såå koselig!! Gleder meg til å vise dere resten. Så da gjenstår det å spørre! Hva syns dere om resultatet? JEG ER SÅ HAPPY!! 💛💛

53 kommentarer på “DRØMMESENGEN MIN

 1. Jeanette skriver:

  Wow,så utrolig kul seng! Gøy når man kan lage ting selv! Så flink kjæreste du har!

 2. Irene skriver:

  Flott rom.. Men lurer på hva dere har valgt som løsninger på solskjerming inne… Syns d er Sååå vanskelig. Plissegardin eller persienner?? Og hva m farge??

 3. Beate skriver:

  Jeg har ikke oooord!!! Det er det RÅESTE jeg har sett! Fy søren så utrolig LEKKERT! For en dyktig mann! Forstår godt at du er sykt fornøyd med dette altså! Jeg vil bo på dette rommet! Kan jeg flytte inn? Haha! 😉 Men altså; WOW, WOW, WOW! Helt RÅTT! Gleder meg stort til å se resten av rommet ferdig også! Klemzi! <3

 4. kristinaandersen skriver:

  Det aner jeg ikke, hehe. Første gang jeg har spiler. Tenker å tørke støv med støvmopp skal funke fint 🙂

 5. kristinaandersen skriver:

  Snille deg <33 Tuusen takk for så fine ord 😀 Veldig gøy med soverommet, er så happy <33 Klem!

 6. kristinaandersen skriver:

  Takk for tilbakemelding Madeleine 🙂 Forstår det er kjipt å ikke bli vist hvordan sengen lages, men det blir alt for avansert å forklare. Det er grunner til at senger som dette lages av møbelsnekkere, det er VANSKELIG – mye mer vanskelig enn hva jeg hadde trodd i forkant. Hadde jeg vært klar over hvor stor jobb det faktisk var, ville jeg aldri nevnt noe med DIY.

 7. Stine skriver:

  Knallfint resultat! Gleder meg til å se resten av rommet/huset etterhvert 😀 //Også lite spørsmål; hvorfor har dere kun sprosser på noen av vinduene? 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Vi hadde egentlig sprosser på hele huset, men tok det ned i alle stuene + soverommet vårt. Så vi har faktisk bare sprosser på halve, enn så lenge :p

 8. Thea skriver:

  Helt fantastisk flott! Ønsker meg slik seng sjøl 😀 Innmari inspirerende å følge deg, Kristina <3
  Klem!

 9. Ella skriver:

  Hei du…..veldig veldig lekkert. Skulle til å spørre deg hvordan dere tenker det med TV på siden, men ser du skriver dere har veggstativ som kan vris… Kan du fortelle hvor dere har kjøpt det?

  • kristinaandersen skriver:

   Vi hadde det i garasjen, så aner ikke hvor det er kjøpt. De aller fleste butikker som selger tv selger slike veggstativ 🙂

 10. Sara skriver:

  Du har bare verdens koseligste blogg. Så levende, naturlig, inspirerende og ekte. Jeg koser meg hver gang jeg klikker meg inn her, og nå har jeg faktisk fulgt deg gjennom noen år. Tiden går så fort, men veldig gøy å følge med på alle de ulike fasene i livet:)
  Sengen ble utrolig kul og bra! Veldig imponert:))
  Ha en fin uke videre <3

  • kristinaandersen skriver:

   Herlighet så koselig kommentar!! Ordentlig gøy du har vært med så lenge Sara<3

  • kristinaandersen skriver:

   Hvorfor det? Dette er verken sponset eller betalt. Kun Preben som svarer hvis noen lurer, fordi jeg ikke har kompetanse til det 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Tror det er soft touch fra Jotun, men husker jammen ikke :/ Vi malte rommet i fjor.

 11. Madeleine skriver:

  Hei! Husker du skrev om trådløs støvsuger og at du har Philips speedpro max som ble testvinner. Har du den i rød eller blå eller grå? Bruker du bare den eller må du bruke vanlig støvsuger i tillegg?

 12. Camilla skriver:

  Når du skriver at sengen kommer på 29.000 med arbeid, er det da med seng som madrass osv eller bare rammen rundt med spiler ? 🙂

Comments are closed.