SKAGENRØRE ALA KRISTINA


Skagenrøre på hvitløksbaguetter er den nye favoritten her i heimen. Det har tatt litt avgårde, for denne uka har vi hatt det hele tre ganger….. 😂 Det er bare så innmari digg, og ikke minst skikkelig godt å spise nå som det er såpass varmt ute og man kan bli litt lei av de vanlige måltidene. Skagenrøre kan lages på mange måter, men i dag tenkte jeg å dele den jeg har kommet frem til at jeg syns er best. Skagenrøre ala Kristina, rett og slett!

TIL TO PERSONER TRENGER DU:

to ss creme fraiche – 1 ss lettrømme – 2 ss majones – litt rødløk – 2 ss finhakket dill – 2 ss finhakket gressløk – 170 g scampi – hjertesalat – hvitløksbaguetter – salt og pepper

SLIK GJØR DU:

Hakk opp rødløk, dill og gressløk til bittesmå biter. Bland sammen alle ingrediensene, smak til med salt og pepper. Stek ønsket mengde hvitløksbaguetter i ovnen, og ha på en tallerken når de er ferdig stekt. Legg over hjertesalat, før du tilsetter skagenrøren over.

HÅPER DET SMAKER

Server og nyyyyt! 💛 Dette må være superhyggelig å servere når man får gjester også, noe jeg uten tvil skal gjøre neste gang vi får besøk her hjemme. Det perfekte sommermåltidet, så godt og enkelt! ☀️

9 kommentarer på “SKAGENRØRE ALA KRISTINA

  1. Jeanette skriver:

    Dette må jeg teste! Men bytter ut scampi med reker. Takler ikke konsistensen på scampi

Comments are closed.