SOLSKJERMING OG MÅLTE-SHOW

Innlegget inneholder annonselenker.


Nå kan dere tro det er en glad jente som sitter her å skrive, for i dag har vi endelig fått opp solskjerming her hjemme. Halleluja sier jeg bare! Nå er det slutt på å våkne 06.00 i helgene av sola som står opp, og irritere seg grønn over sola som ødelegger koselige tv-stunder på kveldene. For nååå kan den endeliiig blokkes ute og det er så magisk at jeg føler meg nyfrelst. Herregud så koselig det ble her hjemme nå!

hoodie her / bukse her

Mens montøren holdt på her hjemme i dag dro jeg en snartur på butikken, og lot Målte bli igjen hjemme. En liten time senere kommer jeg hjem igjen og det første jeg hører når jeg åpner døren nede er «neeei nei neeei Målte NEI». Det hadde vært fult Målte-show i heimen mens jeg var borte, ikke bare hadde han hoppet ut døra og vært en liten tur på rømmen mens de fortvilet hadde prøvd å få han tilbake inn i huset igjen, han hadde også spist opp hengslen til monteringen og spydd den opp igjen etterpå. Helt utrolig hva en hund klarer å stelle i stand på femti minutter…. 😫😂 Er jeg dårlig hundeeier som ler? Heldigvis lo de også, og mente han var tidenes mest rampete sjarmør. Haha!

H O M E

Ellers har jeg fått unnagjort en haug med jobb i dag, vasket alle gulvene og gjort heimen klar til helg. Nå gleder jeg meg altså så til å innta sofaen, med alt av solskjerming nede og pepsi max i glasset når kvelden kommer. Dette øyeblikket har jeg gledet meg til i et helt halvt år, haha! Men før den tid blir det enda litt jobb, jeg har to telefonmøter på planen og så tenkte jeg å knipse bilder av verdens beste skagensmørbrød for å dele med dere. Yay! Har du noen fine planer for helgen? Joggedressen jeg har på meg blir uten tvil kveldens antrekk og jeg eeelsker den så mye at jeg har den i både hvit, grå og svart. Muligens tidenes fineste, og mykeste. Superfavoritt! 💛

19 kommentarer på “SOLSKJERMING OG MÅLTE-SHOW

 1. Christina skriver:

  Hei! Jeg har fulgt bloggen din så lenge jeg kan huske, og du har alltid vært en stor inspirasjon og et godt forbilde. Du har alltid skilt deg ut fra andre bloggere fordi du har vært så ekte, morsom og ærlig. Dette syns jeg fortsatt, men det siste året syns jeg bloggen din har blitt så…..beige…? Du skriver så bra og forteller om morsomme hendelser, men bildene er liksom alltid av et eller annet rom i huset og samsvarer sjeldent med det du skriver. Jeg sier ikke dette før å være slem eller noe, for jeg er skikkelig fan, helt ærlig! Men i et innlegg som handler om solskjerming og en rampete hund – hvorfor ikke vise dette frem? Jeg savner den fargerike og inspirerende Kristina som ikke var så redd for å vise at livet ikke alltid er perfekt eller i vater.
  Jeg digger deg og håper du ser på denne kommentaren som et velmenende tips (eller håp) og ikke kritikk, for det er overhodet ikke min intensjon<3

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for konstruktiv tilbakemelding Christina, det settes bare pris på 😀 Har fått tilbakemeldinger på at jeg har blitt flinkere til å bjuda på den siste tiden, både her og på snap. Gjør i hvert fall så godt jeg kan 🙂 klem!

 2. Hilde skriver:

  Ja, det er litt dårlig hundeeier å le, jeg syns det er veldig mye han får i seg og styrer med som er unødvendig. Jeg har selv 3 fullvoksne hunder, så jeg Vet det er vanskelig, men litt disiplin klarer du å lære han.

  • kristinaandersen skriver:

   Altså, Målte er en valp som seriøst er verdens snilleste – så jeg syns bare det er gøy at han i blant gjør litt ramp slik som er vanlig for en valp. Disiplin har han nok av. Husk at han bare er ni måneder 🙂

 3. Kine skriver:

  Hei:)
  Er selv på jakt etter solskjerming. Vil det komme innlegg om dette, hvilken type og med bilder? Hadde vært utrolig kjekt og inspirerende:)

 4. stine skriver:

  Hei! Kan jeg bare spørre hvordan du vasker gulvet? Eller om du har noe tips til gulvvask? Ser på deg som vaskeekspert! Har selv laminat og sitter å gnikker med mikrofiberklut for hånd, føler ikke jeg får det rent nok med moppen #hundsomrøyter

  • kristinaandersen skriver:

   Føler selv jeg sliter med å få gulvene 100% rene :/ Akkurat nå bruker jeg grønnsåpe med bittelitt klorin i. Aner ikke om det er bra overhodet, men det er nå det jeg gjør 🙂 Kanskje noen andre her har tips? <3

 5. silvia skriver:

  Hei 🙂 Først og fremst , må eg bare sei for et fantastisk hjem du og kjæresten din har 🙂 i den alderen Målte er no, er det mye en kan forvente, men kanskje ikke det du forteller her, hehe , De skal jo ete på alt mulig, men de tenker ikke over at det fort kan komme opp igjen.. Det var bra det gjekk bra med den lille søtnosen. Hadde sjølv en Golden Retriever og når han var på Målte sin alder, kanskje litt eldre, so han spiste alt han kom over. og ja, det kom fint opp igjen, men som matmor , so blei eg ofte begymra, for eg såg ikke alltid kva han hadde spist… men men det er en sjarm det også 🙂
  Foresett md den flotte jobben du gjer 🙂
  Eit spørsmål: Det var so kjekt å sjå vlogger, er det noe du har sluttet med, eller har du sluttet med det ?
  God helg 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Vlogging er noe jeg har gjort litt her og der, aldri fast 🙂 Plutselig kommer det en igjen, hehe <3 Klem!

 6. Nysgjerrig skriver:

  Hei! Vil det komme et innlegg om hvordan dere bygger sengen deres med spiler? Hadde vært spennende å lest om hvordan dere har gjort det:)

Comments are closed.