DE FINESTE SOMMERKJOLENE

Annonse i samarbeid med NAKD. Koden «andersen25» gir 25% rabatt på hele nettbutikken.


Kjole HER.

Hei ny favorittkjole sier jeg bare! Hvor nydelig er ikke denne, dere? Jeg gledet meg så til denne skulle komme i postkassa, fordi den så nydelig ut på modellen. Og heldigvis satt den like fint på i virkeligheten! Den er så lett og god, og har vært perfekt i de varme dagene vi har hatt nå.

Kjole HER.

Off-shoulder kjole som jeg elsker. Denne er veldig stor i størrelsen, så her kan du fint gå ned et hakk fra hva du vanligvis bruker.

Bluse HER.

Denne kjøpte jeg i gull i fjor og ble så glad når jeg så den kom inn igjen i nye farger. En skikkelig favoritt hos meg! Den går både til jeans og skjørt, og er helt nyyydelig i denne grønnfargen. Denne er derimot litt liten i størrelsen etter min mening, så gå gjerne opp et hakk hvis du vipper mellom to størrelser.

Kjole HER.

Nok en nydelig maxikjole! Denne må jeg uten tvil bestille hjem i sort også. Så fin med et belte i midjen for å stramme den inn litt, eller fin nok i seg selv slik som på bildet.

Kjole HER.

En sort klassiker som jeg kommer til å ha i maaange år fremover. Denne gikk jeg med i går og fikk så mye skryt av den! Den er skikkelig lett på kroppen og sitter så fint med snørebeltet som er på den til å stramme inn over midjen.

Kjole HER.

Jeg har fått en ny rabattkode til dere, denne gangen på hele 25%. Lykke! Rabattkoden «andersen25» gir altså 25% på alt hos Nakd ut 12.juni ❤️ Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur. 😄

19 kommentarer på “DE FINESTE SOMMERKJOLENE

 1. R skriver:

  Den siste her og den i dus blå var du SÅ utrolig fin i! Tror dette er første gangen jeg har sett deg i en slik blåfarge, men fyy søren så godt du kledde det!!

 2. K skriver:

  Så sykt fine kjoler! Den blå og den hvite ble mine favoritter <3 Jeg har et lite ønske om en vlogg hvor du viser hvordan du ordner håret sånn som på bildene? Såå fint! <3 Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Fletter bare to rotfletter bakover og setter strikk på bakhodet, haha! Mulig jeg kan prøve å vise på video, men det er altså fryktelig enkelt 😀

 3. Ia skriver:

  Hei! Jeg elsker klærne på na-kd men er litt usikker på hvordan de nye netthandelreglene er. Det gjør at jeg ofte dropper å shoppe. Noe som er leit. Du som sikkert har mye erfaring med dette, hvordan fungerer det?
  Reglene sier man må betale toll, mva, særavgift og frakt. Hvis man handler for 1000kr hos na-kd Må man da betale Ca 300kr i mva i tillegg?
  Ser du skriver fri frakt og toll.

 4. Jeanette skriver:

  Så mye fint! Jeg kjøpte min første leilighet i går og er SÅ giret nå. Nå blir det innredning i ekte Lisa Vanderpump stil 😀

 5. Jeanette skriver:

  Tenkte å tipse deg om en serie som heter normal people på nrk nett tv. Nydelig serie og alle episodene ligger ute

 6. May skriver:

  Hei hei!
  I slutten av april skrev du at du hadde laget en oppdatert versjon av utelampa di:) at du heller brukte falske blomster i år! Og at du skulle legge ut bilder så fort du var ferdig 🙂 kommer dette innlegget snart? Veldig spent på hvordan den ble i år og hvor du eventuelt kjøpte falske blomster som passer.

 7. Gina skriver:

  Hvorfor gir Nakd rabattkode til dere bloggere når de har generelt 25 % salg på hele butikken? Jeg mener, det er jo ikke noe poeng i å bruke rabattkoden deres når man uansett får rabatten?

 8. Kornelia skriver:

  Hei!
  Jeg ELSKER Målte, han er så søøøt og digger deg og bloggen din!!
  Jeg har mye erfaring med denne hunderasen, og jeg ser at målte får lengre og lengre pels og det er ingen problem. Men jeg vil bare tipse deg om dette, da det er så mange som ikke får dette med seg og det er å klippe de rundt ørene/øreinngang. Da minsker sjansene for at han får sopp i ørene, det kan denne rasen fort få da de har lange tunge ører med mye pels rundt.
  Man kan klippe de med maskin rundt ørene, slik at det blir luftig og ikke klamt og varmt. og et annet tips er etter et bad, så løft opp øret og tørk kjempegodt, også kan du bruke litt potetmel rundt øreinngangen slik at det holder seg tørt.
  Dette er ikke ment som en frekk belæring og det kan hende dere allerede har fått denne informasjonen fra oppdretter, men jeg ville bare si ifra om dette da jeg vet at mange Am Cocker spaniel, sliter med sopp i ørene da det er mange som ikke vet hvor viktig det er å holde det luftig og tørt rundt ørene deres. Når de først har fått sopp i ørene kan dette være vanskelig og få bukt meg og det gir hunden smerte og kløe.
  Målte er bare den søteste og jeg vil at dere skal lykkes med den nye kompisen deres, det er kun derfor jeg kommer med disse rådene.
  Hilsen Lojal følger <3 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for kjempegode tips Kornelia! Er veldig bevisst på dette med ørene og vasker de hver eneste dag <3 Men dette med potetmel visste jeg ikke, så det skal jeg absolutt notere meg 🙂 God klem og god helg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *