UKENS CRAVINGS OG MATHANDEL

I går dro jeg avgårde på en skikkelig storhandel og fikk endelig fylt opp kjøleskapet som var et ganske så trist syn etter langhelgen som var. Jeg klarer bare ikke synet av et skrapa kjøleskap, det å ha ting som dette på stell gir meg som kjent ro i sjela og gjør det litt ekstra hyggelig å være hjemme. Så igår var det herlig at butikkene åpnet igjen slik at Andersen kunne få roet ned kjøleskapsabstinensene. Jeg hadde for eksemel bare en skyr igjen, og sånt gir meg nesten svettetokter skal jeg si dere, både for systemfreaken og wifeydelen av meg… 😂

UKENS CRAVINGS:

Vannmelon.
Kjøper to sånne store i uka, jeg! Normalt? Haha! Jeg er helt hekta på vannmelon og mumser på det gjennom hele dagen.
Brokkolisalat.
Den er god nok i seg selv og jeg spiser den lett rett fra boksen, men aller mest bruker jeg den som ekstra fyll til grønne salater som jeg alltid har stående i kjøleskapet.
Redbull peach.
De glemte jeg å ta med på bildene, men jeg snakker om den nye smaken med fersken. Herregud så god den er! Ønsker meg akkurat samme digge smaken i sukkerfri variant.

UKENS MATRETTER:

Grillet laks med poteter, grønnsaker, agurksalat og hollandaise saus.
Skagenrøre på hvitløksbaguetter.
Tandoorigryte med nanbrød.
Lasagne med grønn salat.

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Ukens storhandel ble altså dette! Brokkolitopper og skogsbær bruker jeg alltid i smoothies, sammen med frosne gulrøtter og rødbetter. Et aldri så lite favoritt mellommåltid! Og den røde saften der er også noe alle burde prøve, jeg må ha denne i kjøleskapet og elsker den sammen med masse isbiter. Selvfølgelig ikke like digg som Pepsi Max, men en god nummer to i hverdagene! 🙋🏽‍♀️

27 kommentarer på “UKENS CRAVINGS OG MATHANDEL

  • A skriver:

   Scampi bør også unngås da dette er en skikkelig miljøversting. Velg heller norske reker eller sjøkreps:)

 1. kristinaandersen skriver:

  Hahaha! Herregud, hørtes jo helt HIMMELEN ut 😀 Daaaa må jeg innom neste gang jeg er i Oslo gitt! Kokos er jo liiiiivet <3

 2. Karoline skriver:

  JA til slike innlegg!! Det er så fint å kunne få litt inspirasjon til både matretter og varer man kanskje ikke finner i sin faste dagligvarebutikk 🙂

 3. K skriver:

  Ikke en kommentar som du må godkjenne, for dette er ikke et behov jeg har for å ta deg på noe slik at alle ser det i kommentarfeltet. Men vil SÅÅ gjerne bare gjøre deg oppmerksom på at kjøttdeigen og melka du kjøper ikke går gjennom de produsentene i Norge som betaler bonden. Q-melka kommer fra norske gårder, men dette er melk TINE må selge billigere videre til Q, for at de ikke får omsatt nok selv, som dvs betyr at pengene for salget og omsetningen ikke blir like stor for bøndene og TINE. Om det på kjøttdeigpakken din står at det er norsk kjøtt kan du aldri være 100% sikker på dette, da enkelte produsenter også importerer kjøtt og blander inn. Dette er påvist ved flere kjøttprodukter som ikke er Gilde. Jeg har som sagt ingenting jeg skulle ha sagt på hvilke produkter andre spiser, men ville bare gi beskjed, for er ikke alle som er bevisst dette dessverre:) Ha en fin dag, superfan av bloggen din❤️

 4. LH skriver:

  Du MÅ prøve Skyr sin nye yogurt mousé med pasjonssmak, herlighet, den er så syk god, det er som å spise dessert 😀

 5. Karine skriver:

  De har burn Zero med fersken smak som var helt AMAZING! Smakte iste og ikke noe «energidrikk» smak!!

 6. Hannah skriver:

  Her kommer et tips: rasp (heter det det?? Håper du uansett skjønner hva jeg mener) skallet til en lime på det fineste på rivjernet over vannmelonen, etterpå klemmer du limesaften over vannmelonen. Det er helt nydelig og jeg har fått helt dilla. Takk meg senere <3<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *