UKENS CRAVINGS OG MATHANDEL

I går dro jeg avgårde på en skikkelig storhandel og fikk endelig fylt opp kjøleskapet som var et ganske så trist syn etter langhelgen som var. Jeg klarer bare ikke synet av et skrapa kjøleskap, det å ha ting som dette på stell gir meg som kjent ro i sjela og gjør det litt ekstra hyggelig å være hjemme. Så igår var det herlig at butikkene åpnet igjen slik at Andersen kunne få roet ned kjøleskapsabstinensene. Jeg hadde for eksemel bare en skyr igjen, og sånt gir meg nesten svettetokter skal jeg si dere, både for systemfreaken og wifeydelen av meg… 😂

UKENS CRAVINGS:

Vannmelon.
Kjøper to sånne store i uka, jeg! Normalt? Haha! Jeg er helt hekta på vannmelon og mumser på det gjennom hele dagen.
Brokkolisalat.
Den er god nok i seg selv og jeg spiser den lett rett fra boksen, men aller mest bruker jeg den som ekstra fyll til grønne salater som jeg alltid har stående i kjøleskapet.
Redbull peach.
De glemte jeg å ta med på bildene, men jeg snakker om den nye smaken med fersken. Herregud så god den er! Ønsker meg akkurat samme digge smaken i sukkerfri variant.

UKENS MATRETTER:

Grillet laks med poteter, grønnsaker, agurksalat og hollandaise saus.
Skagenrøre på hvitløksbaguetter.
Tandoorigryte med nanbrød.
Lasagne med grønn salat.

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Ukens storhandel ble altså dette! Brokkolitopper og skogsbær bruker jeg alltid i smoothies, sammen med frosne gulrøtter og rødbetter. Et aldri så lite favoritt mellommåltid! Og den røde saften der er også noe alle burde prøve, jeg må ha denne i kjøleskapet og elsker den sammen med masse isbiter. Selvfølgelig ikke like digg som Pepsi Max, men en god nummer to i hverdagene! 🙋🏽‍♀️

40 kommentarer

 1. Skjønne Kristina! <3 siden du er like glad i kokos som meg så har jeg et tips til neste gang du kommer til Oslo (eventuelt på nettet).

  & Other Stories har endelig åpnet her i Norge, i Oslo: og selv om klærne er to die for SÅ er nesten velværeavdelingen bedre: de har en egen kokos-serie….. Hamstrer alltid den when in Spain; men nå tok det nye høyder:
  Kokos-suffleé til kropp (likner body youghurt fra body shop bare bedre og i en suffleékonsistens😳)
  Kokos-lotion, kokos-bodymist, kokos-scrub, kokos-gel og kokos-håndsåpe, kokos au de toilet + parfyme, kokos-lotion med nydelig tint (!). Og kanskje min favoritt:
  KOKOS HAIR MIST!

  Og det er ikke en altoppslukende og ekkel kokoslukt. SÅ fresh, diskret og nydelig. OG produktene ser ut som 1 million på badehyllen.

  Dagens kokos-mania🥥🥥🥥🥥 ha en ellers nydelig dag🤍 (beklager at dette ikke er relatert til innlegget).

  1. kristinaandersen

   Hahaha! Herregud, hørtes jo helt HIMMELEN ut 😀 Daaaa må jeg innom neste gang jeg er i Oslo gitt! Kokos er jo liiiiivet <3

 2. Hei! Visste du at den norske bonden må kaste tonnevis av poteter årleg med «feil» størrelse mens Bama importerer og markedsfører «Season»? Etter at vi blei bevisst på dette har vi berre kjøpt norsk😊Skal Norge til ein viss grad vere sjølvforsynt (som enn i desse dagar ser er kjempeviktig) må vi støtte den norske bonden😉

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Elise! Skal prøve å bli flinkere på dette selv når jeg handler 🙂

   1. Scampi bør også unngås da dette er en skikkelig miljøversting. Velg heller norske reker eller sjøkreps:)

 3. JA til slike innlegg!! Det er så fint å kunne få litt inspirasjon til både matretter og varer man kanskje ikke finner i sin faste dagligvarebutikk 🙂

  1. kristinaandersen

   Koselig å høre du liker det! Elsker selv sånne innlegg 😀

 4. Liker så godt slike innlegg, det gir meg inspirasjon og tips til nye matretter!
  Håper du har en fin uke🥰

  1. kristinaandersen

   Så gøy det faller i smak Stine 😀

 5. Flott innlegg! Lager dere lasagne fra bunnen av eller ferdigkjøpt?

  1. kristinaandersen

   Varierer etter hvor mye tid jeg har, liker veldig godt den ferdigkjøpte også 🙂

 6. Ikke en kommentar som du må godkjenne, for dette er ikke et behov jeg har for å ta deg på noe slik at alle ser det i kommentarfeltet. Men vil SÅÅ gjerne bare gjøre deg oppmerksom på at kjøttdeigen og melka du kjøper ikke går gjennom de produsentene i Norge som betaler bonden. Q-melka kommer fra norske gårder, men dette er melk TINE må selge billigere videre til Q, for at de ikke får omsatt nok selv, som dvs betyr at pengene for salget og omsetningen ikke blir like stor for bøndene og TINE. Om det på kjøttdeigpakken din står at det er norsk kjøtt kan du aldri være 100% sikker på dette, da enkelte produsenter også importerer kjøtt og blander inn. Dette er påvist ved flere kjøttprodukter som ikke er Gilde. Jeg har som sagt ingenting jeg skulle ha sagt på hvilke produkter andre spiser, men ville bare gi beskjed, for er ikke alle som er bevisst dette dessverre:) Ha en fin dag, superfan av bloggen din❤️

 7. Digg 😋
  Om du ikke har fått det med deg, sesong 7 av chicago fire er nå ute på viaplay!! 😎

  1. kristinaandersen

   For en glede!! Jeg må få begynt 😀

 8. Du MÅ prøve Skyr sin nye yogurt mousé med pasjonssmak, herlighet, den er så syk god, det er som å spise dessert 😀

  1. kristinaandersen

   Sitter å spiser på den as we speak, haha! HELT nydelig 😀

 9. Husholdningssafta fra Lerum er kjempegod, men plommesafta er HIMMELSK! Er et must her i huset😁

  1. kristinaandersen

   Oi, den har jeg aldri prøvd! Må skrive den på neste handleliste 😀

 10. De har burn Zero med fersken smak som var helt AMAZING! Smakte iste og ikke noe «energidrikk» smak!!

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Karine! Den må jeg prøve 😀

 11. Hvor mye bruker du på mathandel i uka? 🙂

  1. kristinaandersen

   2000 kroner i uka 🙂

 12. Hvor handler du? En del ting her jeg aldri har sett i min nærbutikk 😛

  1. kristinaandersen

   Kiwi 😀

 13. Her kommer et tips: rasp (heter det det?? Håper du uansett skjønner hva jeg mener) skallet til en lime på det fineste på rivjernet over vannmelonen, etterpå klemmer du limesaften over vannmelonen. Det er helt nydelig og jeg har fått helt dilla. Takk meg senere <3<3

  1. kristinaandersen

   Oooh det MÅ jeg prøve!:D

 14. Hei! Har du teste ut nyheten fra Burn? Peach zero 👍🏻 den var diiiiigg!

  1. kristinaandersen

   Nei! Takk for tips 😀

 15. Altså, jeg så nettopp snapen din av våtdrakten. HAHAHAH😂 Da du dro i den og sa det ikke var en centimeter å gå på, jeg holdt på å daue! Elsker at du byr så mye på deg selv. Og veldig glad for at det ikke bare er meg som er rammet av kjærestekilo.

  Håper du nyter dagen fine du❤️

  1. kristinaandersen

   Jeg trodde jeg skulle kveles…😂😂 Kjærestekilo er noe drit, haha! Ha en super torsdag Anita<3

 16. Hvor har du kjøpt den brokkolisalaten?

  1. kristinaandersen

   Kiwi 🙂

 17. Hei😍 Du har en helt fantastisk blogg, som inspirerer så mye!
  Ville bare tipse deg og å prøve å lage hjemmelaget brokkoli salat, ett enkelt Google søk og du finner oppskriften! Ble en skikkelig hit her i fjord, og passer til alle typer grillmat😍

  1. kristinaandersen

   Enig, brokkolisalat er så digg! 😀

 18. Kan du dele oppskriftene på skagenrøre på hvitløksbaguette og tandoorigryten?🙂

  1. kristinaandersen

   Yes, kan gjøre det en annen gang vi har det til middag 🙂

 19. Elisabeth

  Hei 🌞

  Har du lyst til å dele oppskriften på skagenrøra du laget i går? 🌼 Så video på Snapchat og det så helt nydelig ut 🥰

  1. kristinaandersen

   Ja, det kan jeg 😀 Kommer i morgen<3

 20. Kan du legge ut oppskrift på tandorigryte? 😀

 21. Og kan du legge ut litt flere bilder av den beige ikea sofaen + litt nærbilder?
  Du sier du ventet lenge på den, men fikk du bestilt den på ikea? Så du fikk beskjed når den kom inn på lager igjen? 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *