FINESTE PINSEHELGEN

For en helg det har vært! Langt over 20 grader hver eneste dag og sol fra morgen til kveld. Føler jeg har levd tidenes sommerferieliv disse dagene, nesten som om jeg har vært i spania. Jeg er så innmari glad vi skal være hjemme denne sommeren, da får man liksom brukt det man har rundt seg mer uten å haste så rundt. Er vi forresten flere som føler at årets sommer kommer til å bli helt magisk med tanke på været? Har en så god følelse, jeg!

Klar for båttur iført et noe spesielt antrekk. Denne kjolen ser jeg at jeg må vurdere å legge bakerst i skapet litt brennkvikt, for her ser det ut som jeg skal over grensa, harryhandle baconsvor og trampe meg tilbake til campingvogna mi for å røyke sigaretter.

En fornøyd liten tass på båttur i ny redningsvest. Stakkars Målte har vært så varm denne helgen, han ligger å peser store deler av dagen og fungerer veldig dårlig i varmen. Nå har jeg bestilt barbermaskin og tenkte faktisk å klippe av han mesteparten av pelsen så han kanskje blir litt mindre plaget av varmen. Noen med cocker spaniel som har erfaringer her?

Sommer på sørlandet!

Kveldskos og Harry Potter her hjemme fredagskveld. Nå har vi sett både en og to av Potter, og jeg gleder meg til å se videre! Får såå flashback til barndommen, Øyvind leste alltid Harry Potter bøkene til meg som liten før jeg skulle sove. Fine minner!

Beising og kapping av spiler til soverommet har vi også fått gjort i helgen. Nå ligger alt til tørk og vi kan endelig sette i gang med å bygge. Gøy!

Morgenkaffe i utestua.

To treningsøkter grytidlig på morgenen har det også blitt. Øver meg på å bli glad i å løpe om dagen, akkurat nå er det så hat at jeg får lyst til å grine. Jeg går ti minutter, løper ti minutter og gjentar til jeg har vært på mølla i 40 minutter. Mer enn nok akkurat nå og jeg er seriøst helt død når jeg er ferdig.. 😂

38 kommentarer på “FINESTE PINSEHELGEN

 1. Beate skriver:

  Åh, ja! For et pinse vær det har vært! I hele landet! Blir SÅ glad! 😀 Hadde jeg hadd den uteplassen deres, hadde jeg aldri dratt til syden, haha! Altså, det er så sydenvibber at jeg døøør litt! Ahhh, forbaska nydelig!!! Haha, jeg ser ikke noe feil med det antrekket jeg, Kristina? Fin jo! Ha en fin dag! Klem! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg sa det sist i går, vi trenger aldri dra til syden på sommeren.. Haha!! Goding 😀 Håper dagen din blir fiiin skjønne Beate <3 God klem!

 2. K skriver:

  Du er SÅ inspirerende, Kristina! Digger blandingen av humoren din, hverdagslige bilder og de fine, mer «oppstilte» bildene <3 Stå på videre, elsker å klikke meg inn her!

 3. Mari skriver:

  Hei
  Jeg har en cockapoo og tenkte sjøl å barbere han , men jeg lurte litt på den sofaen dere har fra IKEA ?er den veldig god å sitte i å åssen er stoffet , hvem farge har dere

  • kristinaandersen skriver:

   Heii Mari! Stoffet er helt supert og vi har den beige fargen. Veeeldig fornøyd med sofaen, den er så fiin og god 😀

 4. kristinaandersen skriver:

  Åh jeg aner ikke, haha! Kan spørre Preben når han er hjemme fra jobb, han som fikset det <3

 5. Martine skriver:

  Vi har en kjølematte til hunden vår, er spesielt laget for hund 🙂 og så har vi kjøpt ett sånt plastbasseng/sandkasse som alltid har vann i seg som hun kan kjøle seg ned i. Ett annet tips er å ta en eller annen form, feks en matboks/isboks og fylle med vann, og putte pølsebiter feks i. Så sette i fryseren, og la målte få slikke på den 🙂

 6. Siri skriver:

  Haha, jeg tenkte faktisk at jeg syns kjolen var sykt fin før jeg leste teksten din.. 😛 Sååååe,, hvor er kjolen fra?

 7. Maia skriver:

  Du er nydelig Kristina! Blir alltid i godt humør av å lese bloggen din ❤️ Ser ut som du har nytt pinsehelgen til det fulle! ☀️

 8. A skriver:

  Hei! Jeg har en engelsk cocker spaniel og han klipper jeg helt kort med maskin. Nå har han pels som er ca en cm og han digger det 🙂 Jeg har gjort det to ganger hittil i vår og pelsen vokser like fint ut igjen (han er ca sju mnd gammel).

  • kristinaandersen skriver:

   Så fint å lese! Ser her at noen sier pelsen muligens kan ha en nedkjølende funksjon, vet du om dette stemmer for rasen? Klem!

   • A skriver:

    Jeg har aldri opplevd at pelsen har en nedkjølende funksjon. Jeg er oppvokst med cocker også og hun ble også veldig varm med mye pels. Begge to fikk mye mer energi når de ble klipt. Jeg skal uansett ikke bruke cockeren min til utstilling så jeg barberer med god samvittighet 🙂

 9. anonym skriver:

  Altså jeg knakk meg bare av den kommentaren med kjolen!! Haha, åh digger at du er tilbake på bloggfronten! 😀

 10. Christina skriver:

  Har ikke cocker spaniel, men har to langhårete goldener. Har hørt at raser som røyter ikke skal klippes da pelsen (i allefall hvis den har underull) hjelper å kjøle ned, og beskytter mot solbrenthet. Når det er varmt ute pleier jeg å gi de fri tilgang til et lite basseng, og her legger de seg ofte ned. Finnes også kjøletepper som man bløtgjør. Også kan det være godt med fryst leverpostei i en kong 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Flere som sier det her, så det skal jeg sjekke opp<3 Og ja, basseng! Vi har tenkt å kjøpe et lite til han som kan kan tasse rundt i <3

 11. kristinaandersen skriver:

  Åh guri! Skal sjekke godt opp i dette før jeg gjør noe som helst <3 Tørr ikke en gang gå på tur med han nå som det er så varmt, 26 grader her i dag – så han bare ligger stakkars :/

 12. Karoline skriver:

  Jeg ler meg ihjel av kjole beskrivelsen din!!! Forøvrig litt uenig med deg, jeg syntes du var kjempe fin :))

 13. Bliss skriver:

  Ville undersøkt mer om det å barbere Målte. Mange raser må beholde pelsen fordi den kjøler ned også.
  Få han til å drikke mye vann, fukt pelsen med vann/få han til å bade og hold han i ro i skyggen. Turer tidlig og sent på kvelden hjelper:)

  • kristinaandersen skriver:

   Vi gjør alt dette <3 Men han blir likevel så ekstremt påvirket av varmen :/ Håper det går seg til litt mer ettervært 🙂

 14. Lisbeth skriver:

  Vi har en engelsk cocker spaniel og vi bruker å barbere benene, under magen, ører, hals og bringe. Får da nesten en full bærepose med hår og en myyye mindre varm hund. I tillegg drar ikke hun med seg like mye grus og skit inn i huset 😉

 15. Lene skriver:

  Jeg har hørt at rasen Cocker spaniel skal nappes og ikke klippes? Samme som cairn terrier o.l. Aner ikke om det stemmer, men ville sjekket det ut:) Pelsen kan jo bli ødelagt om det ikke gjøres riktig. Jeg har en puddel som ikke røyter og har mer hår enn pels så han klippes med maskin.

  • kristinaandersen skriver:

   Vi klipper Målte og det har gått helt fint <3 Cocker Spaniel skal egentlig ha relativt "pyntet" og lang pels, så da er det mulig de blir nappet til den looken 🙂

 16. Lina skriver:

  Selv om man har lyst til å ha med seg hunden sin rundt på sommeren, så kan det nok være til hundens beste på varme sommerdager at hunden blir inne med air condition på. Pelsen til hunden skal beskytte mot varmen, det merker jeg selv på min lapphund 🙂

 17. kristinaandersen skriver:

  Åå herlighet <3 For en fin kommentar å få, you made my day 😀 TAKK goding <3 Og så gøy du har fulgt med her så lenge 😀 Stor klem!

 18. kristinaandersen skriver:

  Takk Martine! Måtte inn å bestille den i går kveld, så da håper jeg det kan hjelpe Målte litt med varmen 🙂

 19. Rikke skriver:

  Hei! Jeg har cocker, fineste hunderasen <3 Hjelper absolutt å klippe/barbere endel. Vi bløte maten, vann med noe godt i osv for å passe på han drikker nok. Spyler alltid nakken før hver tur!!Anbefalt fra dyrlegen. Fungerer veldig bra!! Bad i sjøen/ hundebasseng når det passer:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *