MÅNEDENS SERIETIPS

God søndagsmorgen, fine dere 😄 Her sitter jeg, blogger og ville bare innom å ønske dere en skikkelig fin dag før jeg skal rett ut i sola igjen. Det er full sommer her, så ingen tid å miste! I går var vi på sjøen i båten hele dagen, mens dagen i dag skal brukes hjemme. Bade, kose oss og grille! Jeg tenkte å dele et aldri så lite serietips med dere, men før jeg gjør det må jeg spørre om en ting. Elsker dere fortsatt serietips, eller er dere lei? Jeg får litt delte meninger her, føler de fleste av dere digger det – mens andre vil finne seriene sine sjæl. Kom gjerne med tilbakemelding her. Selv blir jeg så glad når andre tipser om gode serier, for herregud – livet er fort kort til å kastes bort på terningkast to serier…. 😜

DEFENDING JACOB

Månedens serietips er Defending Jacob, som dere finner på Apple Tv+. Jeg er allerede ferdig med første sesong og begynte å google med en gang når sesong to begynte. Og det har den nå gjort, juuuhu! Dette er en krimserie som er helt vilt spennende, og man må rett og slett gjøre seg opp sin egen mening – noe jeg både elsker og hater. Kort fortalt handler den om Jacob, som brått blir hovedmistenkt når en skoleelev i klassen hans blir funnet død og drept med kniv. Faren til Jacob er advokat for påtalemyndigheten, og når han i tillegg finner en kniv gjemt i en sokk på sønnens rom begynner livet til Barber-familie å falle fra hverandre. Foreldrene til Jacob virker begge to til å ha en indre tvil om sønnen faktisk kan være i stand til å begå et drap, mens Jacob selv tviholder på sin uskyld.
La meg bare si en ting: jeg googlet meg til handlingen i sesong to før den kom og jeg fikk gåsehud av hele greia. Skal ikke si noe mer fordi jeg ikke vil spoile, men om noen har sett og kjenner til handlingen – fortell meg gjerne hva dere tror… Hobbyetterforskeren i meg har våknet til liv, haha!

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Så gjenstår det bare å spørre. JA eller NEI til serietips fremover?

22 kommentarer på “MÅNEDENS SERIETIPS

 1. Jeanette skriver:

  Ja til serietips! Men hvordan funker apple tv+ ? Må man ha apple tv for det? Og er det norsk tekst?

  • kristinaandersen skriver:

   Ja, jeg troor man må det! Vi fikk automatisk et halvt års gratis prøveperiode, lurer faktisk på om det gjelder alle 🙂 Yes, er norsk tekst.

 2. kristinaandersen skriver:

  Vi har sett de åtte episodene som er ute, trodde det var sesong en jeg? Mulig det kommer enda mer da, håper det 😀

 3. Sarah skriver:

  Ja, fortsett uten tvil! Selvom det ikke alltid er riktig for meg så er det som oftest det. Man kan ikke alle alltid like det samme.

 4. s skriver:

  Sett den ferdig nettopp, veldig spennende! Gøy med norsk regissør 🙂 Det er bare 8 episoder! Vi har nå begynt på Servant her i heimen, også på Apple TV+. Veldig forstyrrende må jeg si, men klarer ikke la være å se mere. Forsett med serietips Kristina 🙂

 5. R skriver:

  Jeg er tydeligvis en av de ytterst få som synes serietips er drepende kjedelig, og at en gang i uken er for ofte, men ser jo at andre liker slike innlegg. Det er bare min personlige preferans, for du skriver alltid godt om serietipsene, merker godt skriveinteressen/journalisten i deg i disse innleggene, og det er jo positivt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *