UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

Dine beste tips for å treffe den rette?

Det høres kanskje kjipt ut: men ikke forsøk å treffe den rette. Vær spontan, glad i deg selv og si litt ja til livet – så har ting en tendens til å løse seg selv. Kvelden jeg møtte han som skulle vise seg å være den store kjærligheten, dro jeg spontant ut med noen venner etter å egentlig ha takket nei til å dra ut. Det samme gjorde han – vi skulle egentlig være hjemme begge to denne kvelden. Om jeg er glad jeg bestemte meg for å dra ut to timer etter alle andre eller? JA! Haha.. Blir nesten kvalm av å tenke på at jeg muligens bare hadde blitt hjemme, da hadde jeg sannsynligvis aldri bumpet på P. Jeg møtte kjæresten min når jeg var på det gladeste i singellivet mitt og overhooodet ikke hadde planer om å møte noen. Så, ting skjer når man minst venter det. Det er i hvert fall min erfaring, og flere av vennene mine sin også. Ikke stress er mitt beste tips, ting skjer når det er ment til å skje, selv om jeg forstår det kan være vanskelig å tenke det.

Har dere flere prosjekter til uteplassen?

Et lite ett, hehe. Uteområdet er helt ferdig og har blitt akkurat slik vi vil ha det. Årets lille prosjekt blir å gjøre ferdig badet med dusj og toalett som ligger i andre delen av hagestua ute. Innredningen til dette kjøpte vi i helgen og det kommer til å bli kjempefint! Ikke minst gleder jeg meg til å ha dusj og dette på stell ute også, så slipper man å gå gjennom huset hver gang man må dusje før bading og slike ting.

Hvor er den blå kjolen fra?

Den er fra Zara i fjor.

Tips til de gøyeste hagespillene?

Croquet! Uten tviiiil. Jeg elsker å spille croquet og det gøyeste jeg vet er når både svigers og min familie kommer på besøk for å spille. Da blir det høy konkurransefaktor på plenen kan jeg love, hehe. Ellers har vi også kubb, badminton og slike spill her hjemme, men det er uten tvil croquet det går mest i. Kanskje noen av dere har gode tips til flere morsomme hagespill?

Hvor er de hvite hagemøblene fra?

Ikea. Kjøpt i fjor.

Har du alltid vært et rutinemenneske? I form av orden, vasking..osv..?

Ja, det vil jeg si. Jeg har alltid vært ekstremt glad i å ha kontroll på hjemmet, og har alltid hatet rot. Når jeg var liten husker jeg at jeg elsket å ommøblere på rommet mitt, gjøre det fint og hyggelig rundt meg. Så jeg tror jeg alltid har vært sånn. Det har blitt mer i voksen alder da, uten tvil. Jeg føler det henger litt på at jeg har hjemmekontor hver eneste dag og ikke har muligheten til å konsentrere meg hvis det er rotete eller flyter med støv rundt meg. Så ja, rutiner har jeg alltid vært over gjennomsnittet glad i.

Hvilket land er det første du vil reise til når det blir mulig igjen?

Jeg drømmer så om å reise til Italia med kjæresten min. Og den franske riviera. Oppleve fine Capri, Cannes, Monaco og disse stedene jeg virkelig bare eeelsker. Åh, jeg savner så å reise at jeg blir nesten dårlig av å bare skrive om det kjenner jeg. Uansett hvor vi drar så blir jeg fornøyd, det hadde vært helt magisk med en tur til gode, gamle Gran Canaria eller Hellas også. Bare det er i utlandet, sol, varmt og fiiint så er jeg fornøyd, hehe. Skal aldri ta friheten til å kunne reise forgitt igjen.

Favoritt reality?

Vanderpump Rules og Real Housewifes of Beverly Hills.

Hva bruker du mest penger på?

Uten tvil mat. Jeg syns det er så hyggelig å alltid ha fult kjøleskap her hjemme og ha muligheten til å kunne lage god mat. Og siden vi har middag hver eneste dag, er mat uten tvil den største utgiftsposten her hjemme. På en god nummer to må det blir klær og interiør, selv om det er lite jeg bruker der i forhold til før. Nå som jeg har en mer klassisk stil her hjemme føler jeg ikke lengre for å bytte ut ting flere ganger i året, og det er godt for lommeboka, hehe.

11 kommentarer på “UKENS SPØRSMÅL OG SVAR

 1. Jeanette skriver:

  Så enig i det du skriver angående å treffe den rette! Man finner ikke den rette når man leter,vedkommende dukker opp når man minst venter det. Har som deg også erfaring med det

 2. Beate skriver:

  Du må prøve boccia hvis du ikke har spilt det! Det er nesten like gøy som croquet!!! Skikkelig konkurranse der også! Elsker det! 😉 <3

 3. L skriver:

  Hei. Vi vurderer å bygge basseng i hagen. Vil du dele ca pris på deres basseng og årlige driftsutgifter? Og er bassenget oppvarmet?

  • kristinaandersen skriver:

   Bassenget er oppvarmet, ja 🙂 Pris holder vi privat, hele uteområdet ble bygget sammen med bassenget. Lykke til med basseng hvis dere går for det, det er så digg 😀

 4. kristinaandersen skriver:

  Åå for en koselig kommentar! Rart hvordan ting endrer seg når man møter den rette <3 Ble glad av alt det fine du skriver Anita, så tuuusen takk 😀 God klem!!

 5. Silje skriver:

  Hei, bare et lite serietips til deg. Jeg elsker også vanderpump og housewives, så når jeg fant «Selling Sunset» på Netflix i går ble jeg i ekstase. Det er like mye glam og drama, i tillegg til at man får se på latterlige dyre hus i Hollywood. Det kjekkeste real estate programmet jeg har sitt for å si det sånn. Det er preppet med både glam og drama, akkurat som vi liker det. Haha! Bare et lite tips 😉

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg har tipset dere om den to ganger, haha 😀 ELSKER den serien og gleder meg såå til sesong tre <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *