NÅR HELE FAMILIEN MATCHER

Inneholder reklame for Bergans.En stk glad jente og en stk sliten hund, hehe. Den sisten tiden har vi vært MYE ute på tur, det er så fint ute nå – alt er liksom så grønt. Og i helgen fikk vi oss en skikkelig nydelig tur i Baneheia. En av mine favorittplasser å gå på tur, så om dere skal til Kristiansand i sommer må dere så absolutt prøve å snike inn et besøk der. Baneheia er super familievennlig med rette, fine stier alle veier, noe som gjør at plassen er perfekt for både sykkeltur og spasertur. Anbefales!

Anorakk HER / Bukse HER

Jeg har hoppet rundt i Bergans sin Fløyen bukse i sort det siste året, og endelig har jeg skaffet meg den i blå også. Kjæresten kjøpte nemlig sitt sett fra samme kolleksjon i blått når jeg kjøpte sort, og jeg har vært misunnelig på han hver eneste gang vi er på tur på den fine blåfargen. Men nå kan vi matche i blått begge to, til Preben sin store fortvilelse. Hvis dere har planer om å skaffe dere en god turbukse må jeg bare rope FLØYEN ut høyt til dere. Dette er buksa over alle bukser, og den er så god at jeg like gjerne chiller hjemme en hel dag i den som å gå på tur i den. Den funker til absolutt alt, fordi den er så latterlig fin og så latterlig god. For å virkelig meddele hvor fan vi faktisk er: både svigermor, svigerfar og Øyvind fikk hver sin Fløyen-bukse til jul av oss i fjor, så nå er vi virkelig blitt den irriterende storfamilien som alle løper rundt i samme klær. 😂

Fløyen-buksa er høy i livet, den går rett under navlen og det er etter min mening perfekt høyde. Jeg hater hvis jeg må gå å dra opp buksene mine fordi de gnager nede på hoftene. Denne sitter som et skudd og er så god! Fløyen-buksen er relativt utsolgt, det kommer mer på lager i juli – men det er enda noen få igjen på lager hvis du vil sikre deg livets turbukse. Anorakken jeg går med er helt magisk på denne tiden av året, da den seriøst ikke kan veie mer enn noen gram og er så ekstremt lett på kroppen. Perfekt å løpe i, gå tur i eller hva som helst. Anorakken er vindavvisende, så man fryser heller ikke i den hvis det blåser mye. Looove! Har du lyst på den superfine anorakken min, får du 20% rabatt på den i alle farger med å bruke rabattkoden KRISTINA2020. Koden gjelder frem til 31.mai, og Bergans har fri fakt på alle ordre og returer. Klem!  😀

8 kommentarer på “NÅR HELE FAMILIEN MATCHER

  • kristinaandersen skriver:

   Oooofte, han blir veldig fort skitten etter lange turer 🙂 Vi bruker hundeshampoo fra dyrebutikken.

 1. kristinaandersen skriver:

  Helt normal 😀 Og nei, den er perfekt i bena mener jeg. Stopper der en bukse skal stoppe når det er turbukse <3

 2. Therese skriver:

  Tusen takk for svar, da har jeg fått bestilt meg en Bergens fløyen bukse:) Gleder meg masse til den kommer i posten. Det er utrolig inspirerende å følge deg, og liker veldig godt at bloggen din handler alt i fra mote, turklær, mat tips med oppskrifter, serietips og alle de fine Diy prosjektene dine. Gleder meg til hver dag for å gå inn og lese. Tusen takk for en godt og variert blogg. Ha en herlig ettermiddag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *