SOVEROMS-UPDATE OG SNIKKSNAKK

Hei fra meg på den eneste kroken på soverommet man faktisk kan ta bilder på, hehe. Dette soverommet har vært et evig kapittel som bare aldri blir ferdig her hjemme. Etter stormen som tok med seg vinduet vårt har bare alt gått rett vest, for når vi endelig fikk nytt vindu og faktisk skulle ferdigstille – var vinduet feil og vi har måtte vente syv uker på nytt vindu. Det har enda ikke kommet, men til fredag tror jeg endeliiiiig ting løser seg. Da skal spiler opp på veggen bak meg, og vi skal endelig bygge sengen jeg har drømt om de siste fem månedene. Herregud så deilig det skal bli å få ferdig det eneste rommet som henger igjen! Jeg gleder meg altså så 😄

HAPPY MONDAY

Planen for soverommet er altså å få opp spilevegg bak meg, for å gjøre rommet litt mindre enn hva det faktisk er. Det er nemlig relativt stort, så jeg vil gjerne få det bittelitt mindre for å lune det litt. Stilen her skal være ganske annerledes enn hva vi har ellers i huset, her skal det nemlig være fokus på materialer i tre og møbler i tre. Det kommer til å bli så fint! Vi skal bygge det meste selv, så det blir skikkelig spennende.
Ellers, har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Fredag startet vi helgen med en liten roadtrip i regneværet, vi var ute å spiste god mat og kjørte hjem igjen for å kose oss inne mens regnet plasket ned. Det var seriøst så deilig å få en skikkelig regnkveld etter utallige dager med full sommer, hehe. Elsker regn, jeg! På lørdag hadde vi besøk av en kompis av P, snurret film og spiste bakt potet. Noen fine og avslappende dager! Her tenkte jeg å starte mandagen med en lang tur i marka, før det blir jobb ut dagen og litt bildeknipsing. Ønsker dere alle sammen en super start på den nye uka, så sees vi igjen snart! ♥

En tanke om “SOVEROMS-UPDATE OG SNIKKSNAKK

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *