25% RABATT HOS DESENIO

Annonse i samarbeid med Desenio.Lykke i heimen er å få nye, fine og lyse posters tilsendt fra Desenio! Alltid like gøy 😄 Denne gangen bestilte jeg fire store rammer og to små. Tre av bildene skal være på gjesterommet vårt, mens to av de skal ei venninne som venter baby få. For er det en ting som er sikkert: Desenio har så magisk mye fint til barnerom. Den dagen jeg forhåpentligvis blir så heldig at jeg skal iinnrede et barnerom selv, er det ingen tvil om hva som skal få pryde veggene.

Hvor fantastisk skjønne er ikke disse? Jeg smelter helt! Og til de lyse trerammene ble det bare helt perfekt. Posters i rammer som dette har jeg gitt til hele tre venninner i babyshower, og de har blitt like glade alle sammen. Så koselig å gi noe sånt, og ikke minst noe annet enn det typiske man ofte får som klær og nips til babyen. Disse bildene er så fine, og garantert en sikker gave til de som har ‘alt’.

DESENIO.NO

Slik ser det ut når man får pakke fra Desenio. Posterne ligger enkelt i den svarte pakken dere ser, så det er bare til å ta de ut og ha de i ønsket ramme. Rammene jeg har bestilt har fronter av tykk akryl, et materiale som er uknuselig og derfor veldig kjekt å bruke hjemme.

SE HELE UTVALGET HER.

Hvor fine ble ikke disse bildene? Så vårlige og freshe! Superelsk. Desenio er helt fantastisk når det kommer til plakater, rammer og posters man kan henge på veggene, de har så mye fint til en like fin pris. Jeg har alltid hatt oppheng fra de i hjemmet mitt og det kommer ikke til å endre seg. Rabattkoden KA25 gir hele 25% rabatt på posters hos Desenio mellom 22 til 25 mai. Koden gjelder ikke rammer eller handpicked-/collaboration posters. Håper dere ble glade nååå! Stor klem ♥

14 kommentarer på “25% RABATT HOS DESENIO

 1. kristinaandersen skriver:

  Sant vel! Er så gøy når man kan bytte ut med god samvittighet når prisene er så fine 😀 God helg Marit <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så merkelig Mia! Funket den ikke i det hele tatt hos deg? Skal sjekke opp med Desenio, men den har fungert fint her og for andre <3

 2. Nadia skriver:

  Jeg likte skikkelig godt de tre orientalske bildene dine! Gav en skikkelig godfølelse ^^
  Jeg lurte forresten på om du har noen gode tips om steder å se og ting å gjøre i Kristiansand og nærområdet?
  Mannen min og jeg skal på en episk roadtrip neste måned. Vi starter fra Ålesund med Kristiansand som endestasjon! Vi tenker å kjøre fra Gamle Skudeneshavn på Karmøya til Stavanger (og kanskje en tur på Preikestolen når vi først er i de traktene) for så å følge kysten mot Kristiansand. Vi er veldig laidback og chille på tur, og liker ikke å overplanlegge. Men om du har noen gode tips til enten fjellturer, skjulte pærler eller skjermede strender så tar vi gledelig i mot det <3
  Ønsker deg en fortsatt finfin søndagskveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *