SOMMERFAVORITTER

På tide å dele noen nye oppdagelser og favoritter med dere! Og før noen spør: alle tre produktene er kjøpt og betalt selv, men jeg vet flere av dere liker når jeg viser usponsa favoritter. For tiden har jeg helt dilla på to lukter som er kokos og sitron. Det eeer så digg, det! 🍋 🥥

KOKKOS OG SITRON LOVE

Jeg har elsket BodyShop sine bodyyoghurt helt siden jeg testet de for et samarbeid ett par år tilbake. Siden den gang har jeg sikkert kjøpt tyve stk og er heeelt avhengig av å ha minst to i badeskuffen. Kan ikke gå tom, haha! Og sommerens nyhet med sitronlukt er bare helt rå. Den lukter altså så digg av sitron og jeg ønsker meg akkurat denne lukten i en parfyme også. Dusjsåpen med samme lukt er også helt magisk og jeg bruker den hver dag i dusjen! Og tøymykneren da, aaaah. Den vasker jeg sengetøy og håndklær i for tiden, og sammensetningen av vanilje og kokos her er helt nydelig. Tre favoritter der altså! Har du prøvd noen av tingene? 💛

13 kommentarer

 1. Åh, blir glad bare av å lese om produktene jeg haha!
  Er Comfort sin tøymykner bedre enn storfavoritten med kokoslukt fra Softlan?😁 Har ikke luktet på den fra Comfort, men om den er det må jeg skaffe meg en slik🙌🏼
  Klem❤️

  1. kristinaandersen

   Nei, jeg syns den vanlige kokosduften er den aller beste fortsatt 😀 Men denne er en god nummer to, og så er det digg med litt forandring i lukta i blant, haha 😀 Klem tilbake <3

 2. Sitron lukt er så digg. Skal teste den dusjsåpen i morgen. Kjøpte den for lenge siden. Synd det kun er begrenset hvor lenge de selger de. Burde vært fast i sortimentet

  1. kristinaandersen

   Jeg VET! Vi får maile body shop med beskjed om at sitronen må vare evig som de andre, haha!

 3. Blir så glad av å klikke meg inn på bloggen din! Får en skikkelig positiv-boost✨ Liker virkelig alt fra småtips som dette til interiør og alt annet du deler! Skal starte prosessen «hus» snart, så lurte på hvordan planløsningen er på huset? Syntes løsningen med kjøkken, stue og TV-stue er genial! Vil det komme fler innlegg om huset?🥰

  1. kristinaandersen

   SÅ koselig å høre Guro, takk!! Yes, det vil komme mer – skal prøve å få til en housetour snart 🙂 Så spennende med hus, guri!!

 4. Jeg elsker bodyyoghurtene fra Body shop. Min favoritt er mango🥭. Men skal absolutt teste denne med sitron også. Ellers må jeg bare si at uteplassen deres er en drøm, så flinke dere er. God helg. Klem fra Jenni

  1. kristinaandersen

   Mango har jeg alltid i skuffen, den er så sykt sommerslig og god <3 Tuusen takk Jenni, skikkelig hyggelig å lese 😀 God helg <3

 5. Christine

  Testet ut bodyyoghurten med sitron for litt siden. Den er SÅ frisk, og har herlig konsistens!

  1. kristinaandersen

   Sant vel! Er så FAN av den 😀

 6. Åh, fikk lyst til å prøve disse! Eeeelsker deilig lukter! Mmm! Haha! 😉
  God helg fine deg! Klem! <3

 7. Jeg elsker kokos og sitron, så takk for tips!

 8. Hei. Bruker du en spesiell neglelakk på det bilde her? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *