SOMMERFAVORITTER

På tide å dele noen nye oppdagelser og favoritter med dere! Og før noen spør: alle tre produktene er kjøpt og betalt selv, men jeg vet flere av dere liker når jeg viser usponsa favoritter. For tiden har jeg helt dilla på to lukter som er kokos og sitron. Det eeer så digg, det! 🍋 🥥

KOKKOS OG SITRON LOVE

Jeg har elsket BodyShop sine bodyyoghurt helt siden jeg testet de for et samarbeid ett par år tilbake. Siden den gang har jeg sikkert kjøpt tyve stk og er heeelt avhengig av å ha minst to i badeskuffen. Kan ikke gå tom, haha! Og sommerens nyhet med sitronlukt er bare helt rå. Den lukter altså så digg av sitron og jeg ønsker meg akkurat denne lukten i en parfyme også. Dusjsåpen med samme lukt er også helt magisk og jeg bruker den hver dag i dusjen! Og tøymykneren da, aaaah. Den vasker jeg sengetøy og håndklær i for tiden, og sammensetningen av vanilje og kokos her er helt nydelig. Tre favoritter der altså! Har du prøvd noen av tingene? 💛

10 kommentarer på “SOMMERFAVORITTER

 1. kristinaandersen skriver:

  Nei, jeg syns den vanlige kokosduften er den aller beste fortsatt 😀 Men denne er en god nummer to, og så er det digg med litt forandring i lukta i blant, haha 😀 Klem tilbake <3

 2. Jeanette skriver:

  Sitron lukt er så digg. Skal teste den dusjsåpen i morgen. Kjøpte den for lenge siden. Synd det kun er begrenset hvor lenge de selger de. Burde vært fast i sortimentet

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg VET! Vi får maile body shop med beskjed om at sitronen må vare evig som de andre, haha!

 3. kristinaandersen skriver:

  Mango har jeg alltid i skuffen, den er så sykt sommerslig og god <3 Tuusen takk Jenni, skikkelig hyggelig å lese 😀 God helg <3

 4. kristinaandersen skriver:

  SÅ koselig å høre Guro, takk!! Yes, det vil komme mer – skal prøve å få til en housetour snart 🙂 Så spennende med hus, guri!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *