UTESTUA ER FAVORITTPLASSEN

Favorittplassen i heimen akkurat nå? Det må bli utestua. Der er så innmari koselig der! Og vi har også fått opp tv der, noe vi egentlig var litt itvil på om vi ville ha. Men herrefred så koselig det er å tenne stearinlys der ute, ha fyr i utepeisen og snurre film når kvelden har kommet. Det er noe helt eget, og jeg syns det har blitt så hyggelig der 😄

FAVORITTPLASSEN ☀️

Hagemøblene er fra Ikea, og de er jeg superhappy med. Trekket på møblene kan vaskes, noe som kommer godt med når sommersesongen er over med tanke på at de er beige i fargen. Bordene er også fra Ikea, og gulvteppet er fra Home and Cottage. Dere kjenner det kanskje igjen fra leiligheten min? Så gøy når man kan bruke ting igjen på en litt annen måte!

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Her startet jeg dagen på den beste måten jeg vet: lang tur i solsteiken. Vi er så heldige med været om dagen at det er klart dagene må utnyttes! Nå skal resten av dagen gå til jobb, før det blir kylling i pita til middag og seriehygge i sofakroken når kvelden kommer. Stor klem til dere alle 💛

17 kommentarer på “UTESTUA ER FAVORITTPLASSEN

 1. M skriver:

  Hvis du skal ha kylling i pita, prøv å lag brødene selv. SÅÅ enkelt og super digg ! Ha en fin dag

 2. Beate skriver:

  Nyyydelig! 😀 De møblene ser så utrolig deilig ut å sitte i!!! Solgte dere de solsengene dere hadde i fjor forresten? Dere har det så fint at jeg drømmer meg helt bort!!! Ahhh! Send gjerne over litt fint vær hit, det finnes ikke vår her i år! F… Stor klem! <3

 3. Ada skriver:

  Hei, du har verdens fineste uteplass 🙂 Elsker den! Vil gjerne se mer fra hagen og uteplassen. Er tomten stor?

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Ada! Tomten er ganske stor, ja. Skal dele bilder som normalt, men hele eiendommen vil jeg ikke vise da jeg gjerne vil holde enkelte ting som feks beliggenhet litt privat. Klem <3

 4. Marianne skriver:

  Hei!
  Kan jeg spørre hva fargen på veggen/taket på soverommet ditt heter? Så noen bilder på snap nemlig.
  Ellers – FOR ett flott hus dere har fått dere! Virkelig!

 5. anonym skriver:

  Det var veldig fint! Jeg likte også veldig godt solsengene i bakgrunnen. Når du sier ting som at dere har fått tv der blir jeg alltid så nysjerrig på hvor den står, haha! Kunne du vist det i et annet innlegg? <3

  • kristinaandersen skriver:

   Selvfølgelig! Preben har bygget et kjøleskap der, så vil bare få malt det i samme farge som veggen før jeg viser 🙂

 6. Sara skriver:

  Så fint ✨ Kjøpte dokke huset med basseng eller har dokke laga til alt av uteplassen sjølv?

Comments are closed.