VERDENS BESTE FØLELSE

UTEHYGGE

En fiiin kveld her hjemme ❤️ Åh, mai måned har virkelig vært magisk frem til nå! Sol og fint vær, ingenting å klage på. Har startet hver dag den siste tiden med lang tur i skog og mark, noe som virkelig har alt å si på resten av dagen min. Blir jo så blid av å ut på tur i det fine været at det halve kunne vært nok. Ja til enda flere dager som dette fremover! 😀

•  •  •  •  • •  •  •  •  •

Siden disse bildene ble tatt har vi fått på plass nye solsenger her hjemme, og det ble så fiiint! Gleder meg til å vise dere bilder. Men før jeg gjør det, må jeg få på plass litt palmer og potter for å gjøre det litt mer grønt her. Og det står på planen min i dag! Jeg skal til byen for et aldri så liten møte og deretter en jobb, før jeg tenkte å svinge innom blomsterbutikkene for å se om jeg finner noe fint. Kan man egentlig plante noe annet enn utepalmer nå, sånn med tanke på hvor kaldt det er på nettene? Kom gjerne med tips! Dere er garantert mye flinkere med slike ting enn meg, for er det noe jeg ikke skal skryte på meg, så er det å ha grønne fingre. Føler liksom jeg dreper alt så fort det har kommet i hus.
Ellers er jeg så klar for en skikkelig fin familiehelg med masse morsomme planer! Kjæresten min kom hjem i går fra jobbreise og da smiler livet ved dere. Heldig jeg er som har noen jeg er så glad i, og som er akkurat like glad i meg tilbake ❤️ Det må være verdens beste følelse! Hva står på fredagsplanen din? Her får vi besøk av et vennepar når kvelden kommer, Hilde med mann og barn. Da blir det italiensk pizza på grillen og bare kos her hjemme. Gleder meeg!

30 kommentarer på “VERDENS BESTE FØLELSE

 1. Jeanette skriver:

  Starter også dagene med tur! Nydelig start på dagen det. Har nylig begynt å passe en hund også,så det er jo bare superkoselig:D

 2. Kristina skriver:

  Hva gjør dere får å holde det hvite gulvteppet i stuen så rent og fint? Mitt har blitt farget av etter svarte sokker, så det er blitt mer grå aktig noen plasser..

  • kristinaandersen skriver:

   Kjør en rens på det eller gni med en klut med vann, teppene er veeeldig enkle å gjøre rene 😀

 3. ada skriver:

  Kristina!!!!!! Nå snakker vi! Det er slike innlegg vi ønsker oss mer av. Du bor jo helt fantastisk og vi vil se mer av ditt hus og eiendom 🙂 Hvor er de fine svarte lyktene på bordet fra?

  • kristinaandersen skriver:

   Håper selvfølgelig jeg er så heldig å ha muligheten til å få barn en gang i fremtiden 🙂

  • K skriver:

   Herregud, hvordan synes folk at det et greit å stille så private spm? Har noen lesere noe med evt fremtidige barn eller ikke? Blir så sjokkert!

 4. Maja R. skriver:

  For en fantastisk fin uteplass dere har, den må være magisk nå som mange må være hjemme i sommer! 🙂 Flott basseng! Kunne tenkt meg et selv, men usikker på dette med sikring. Hvordan sikrer dere det når dere ikke et tilstede selv? Mtp. nabobarn osv? Hilsen Maja

  • kristinaandersen skriver:

   Tuusen takk Maja, så hyggelig å høre! Vi har sikring som vi kjører ut over hele bassenget hver eneste kveld og de dagene vi ikke er hjemme. Det er en slags plate som kjøres ut over hele bassenget, så da er det ingen mulighet til å falle i 🙂

 5. kristinaandersen skriver:

  Haha! Kjenner meg så alt for godt igjen.. Blir like skuffet hver eneste gang de dør 🙁

 6. Jeanette skriver:

  500 gram melis i den kakeoppskriften din er feil. Dette blir for tørt ( glasuren) og jeg brukte 250 gram,da ble den perfekt. Lagde den i sted,tenkte ha den til 17.mai 😀

 7. Christina skriver:

  Såå utrolig fint hos dere! Åå, vil flytte inn <3
  Hvordan går det forresten uten snus? Tenker du noe på det lenger eller går det helt fint? Driver å manner meg opp til å slutte..men ikke spesielt motivert.
  God helg og håper dere får en hyggelig feiring i morgen!
  Klem

  • kristinaandersen skriver:

   Tusen takk snille! Det går fint, selv om jeg savner snus cirka hver eneste dag …. :p Ha en kjempefin 17.mai <3 klem!

 8. Tonje skriver:

  Har dere pleksiglass / glass på taket på pergolaen? Eller er det åpent? Hvordan blir det isåfall når det regner? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *