ONSDAGSLISTA

DAGENS PLAN:

I dag har jeg mye fint på planen! Tenkte å starte dagen med en liten tur i finværet, før jeg må tilbake hjem for å fikse meg. Da skal jeg avgårde til Hilde for å endeliiig fikse neglene, og deretter videre til Geiremann. Noen som savner å se Geir, eller? Kanskje jeg får snikt han med på en snap i dag! Planen er å se over litt regnskap sammen og diskutere nye aksjer – det er ingen jeg lærer mer av her enn han. Så skal jeg videre på lunsj på Sjøhuset. Årets første utelunsj, som jeg gleder meg!

DAGENS MÅL:

Betale inn årets utbytte på lånet mitt. Beste følelsen i verden! Dette har jeg alltid gjort de siste årene, men jeg har alltid pleid å kjøpe en eller annen veske i tillegg. Men i år? Skjer ikke. Det gjorde det ikke i fjor heller. Det å være økonomisk fornuftig og tenke smart gir meg en helt enorm glede, og følelsen av å se lånet gå nedover er det ingenting som slår.

DAGENS HANDLELISTE:

Skyr! Trenger påfyll i kjøleskapet. Ellers må jeg ha påfyll av litt ting jeg trenger som bodylotion, lipbalm, dusjsåpe og slike småting. Og bursdagsgave til Øyvind, som fyller år på mandag. Lurer på hva jeg skal finne på til han i år?

DAGENS SANG:

TIX – Karantene. Herregud, hvem har jeg blitt? 😂 Den sangen gjør meg bare så innmari glad at gliset går rundt. Er jeg halvtrøtt setter jeg bare på den, så våkner jeg med en gang.

DAGENS HUMØR:

Jeg er superglad! Alle de fine tilbakemeldingene fra dere de siste dagene har seriøst gjort meg så glad. Og igår nådde jeg over 80.000 visninger på snapchat, det ga motivasjon, det! Så utrolig gøy å være litt oppe og nikke igjen i de fleste kanaler, spesielt når alle er så snille og gode.

DAGENS TANKE:

Gleder meg så til å se kjæresten min igjen! Han har vært på jobbreise denne uka, og selv om jeg er flink til å kose meg alene – liker jeg selvfølgelig aller best når han også er hjemme. Jeg er overhodet ikke vant til å sove alene lengre, så nå gleder jeg meg til verdens beste kommer hjem igjen. Da blir det gjensynsglede, da!

DAGENS LATTERKRAMPE:

Den kom allerede 06.30 i dag når jeg prøvde å våkne Målte for å starte dagen. Han får sove med meg på rommet når jeg er alene, og det er seriøst en kamp i seg selv å få den hunden opp om morgenen. Altså, det kan ikke være normalt?  😂 Sjekk instastory eller snapchat, der har jeg lagt ut noen klipp av snorkeren…. Haha!

34 kommentarer

 1. ThereseJ

  Som eg ler av Målte hver gang du legger ut klipp😂 han ser ut som en trøtt og sur gammel mann hvertfall på klippene i dag😋haha. Håper du får en fin dag😊

  1. kristinaandersen

   Haha! Så du blir ikke lei? Klarer ikke dy meg, han er så rar… 😂 Ha en superfin onsdag Therese<3 Klem!

 2. Herregud, Målte er så utrolig skjønn og jeg ler litt hver gang du legger ut noe. Gjør egentlig den hunden noe annet enn å sove eller løpe?😂❤️

  Må bare si at du stråler om dagen Kristina. Er så kjekt å se at du byr på deg selv og gir (enda) litt mer faen (ref turen med kjæresten). Det har du alltid gjort, men enda mer nå.

  Fikk du ikke solgt leiligheten din? Siden du fortsatt betaler ned på lånet? Mener å huske at du solgte den🤷🏼‍♀️

  1. kristinaandersen

   Ååå, takk for koselig tilbakemelding Connie! Jeg blir så glad 😀 Jo, den ble solgt i fjor, den! Men rett etterpå kjøpte jeg meg inn i huset og eier det sammen med kjæresten. Så huslån har jeg 🙂 Klem!

 3. Jeanette

  Haha,Målte er så skjønn. Også den snorkingen da!

  1. kristinaandersen

   <3 <3

 4. Haha, altså som Molte snorker! For et sovehjerte han må ha! 😉 Søt da! <3 Åh, lunsj ute hørtes fab ut! Her jeg bor har vi ikke hatt vår enda!!! Noe så tullete kjipt?! Arrrg! 🙁 Og, SÅ enig med deg! Det er så mye bedre å spare penger enn å bruke penger synes jeg nå! Haha! Voksen, si! God klem til fine deg! <3

  1. kristinaandersen

   Jeg veet, skikkelig sovebamse <3 Sender vårvær din vei, Beate 😀 ER så deilig med litt varme kjenner jeg!! Klem <3

 5. Er det lov å spørre hvor mye du tjener? 🙂

  1. kristinaandersen

   Det er en privatsak 🙂

 6. Hahah Målte er såå latterlig søt å morsom😂❤️ Ha en nydelig dag fine deg ☀️❤️

  1. kristinaandersen

   Eniiig, haha <3

 7. Ja, til video av deg og Geir! De du har lagt ut tidligere har jo vært så morsomme 😀 Og jeg syns forresten det hadde vært interessant med et innlegg rundt dine tanker rundt sparing,penger og økonomi tips. Er gjerne litt nerd, men jeg syns det er super spennende og sluker sånt 🙂 Ha en fin fin dag!

  1. kristinaandersen

   Så gøy! Takk for annerledes tips, det må jeg absolutt få til 😀

 8. Så hyggelig å komme til åpent kommentarfelt 😀 Også må jeg skryte av at du viste fram en annen siden enn «glansdagene» om jeg kan si det på den måten? 🙂

  1. kristinaandersen

   Koselig å høre, LH 😀

 9. Har kjøpt hund samme sted som deg, bare et kull senere og min lille er HELT lik på morgenen, holdt på å dævve av filmen din for det var som å se han 😂

  1. kristinaandersen

   Hahaha! De er jo så søte <3 Kanskje det er typisk for rasen?

   1. Godt mulig! Hvertfall verdens søteste rase, min har også fått første klipp nå og ble som en annen hund! 🥰

   2. kristinaandersen

    Så herlig<33

 10. Kan du fortelle litt om hvordan Målte er nå? Gjerne litt om hvordan dere har gjort hjemme-alene-trening, for jeg har en valp jeg sliter litt med på det området selv 😛 Min er en umulius på å være hjemme alene, bjeffer og ødelegger alt løst hun kommer over. Føler vi begynner fra scratch hele tiden 🙁

  1. kristinaandersen

   Vet det er mange hunder som sliter med å være alene hjemme, det må være fryktelig slitsomt 🙁 Vi har vært heldige med Målte her, samme var jeg med Milo. Trikset var å begynne med fem minutter, ti minutter, en time og øke litt etter litt for å gjøre valpen trygg. Har dere eventuelt prøv å ha valpen på et rom med buret sitt / avgrenset område? Det kan kanskje hjelpe <3

 11. Hei Kristina. Jeg følger deg på snap, og i går la du ut et bilde fra en tur du var på med hunden. På bildet er det et stort furutre i bakgrunnen og en rot som ligger over veien. Hvor er dette tatt? Har vært der før, men husker ikke hvor😅

  1. kristinaandersen

   Åh! Det var garantert i Tømmerrenna-området i Vennesla 🙂

 12. Hei Kristina, har du mistet helt interessen for designer vesker?

  1. kristinaandersen

   Nei, men jeg har de jeg har og akkurat nå føler jeg ikke for å bruke penger på flere 🙂

 13. Nyyyydelig kjole 😍 hvor er den fra?

  1. kristinaandersen

   Nakd <3 Men i fjor eller for fjor <3

 14. Du gløder Kristina🥰, og er et skikkelig friskt pust i en altfor overfladisk bloggverden. Fortsett den gode jobben du gjør. En blogg skal gi påfyll, glede og inspirasjon. Ønsker deg en nydelig kveld 🥰

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Signe!! Betyr mye <3

 15. Elsker at kommentarfeltet var åpent🙏Kjekt innlegg. Fine du🥰

  1. kristinaandersen

   <33

 16. Hei! Har du sendt pakkene fra forrige snapsale? Venter i spenning her 🙋🏽‍♀️🤸🏼‍♂️

  1. kristinaandersen

   Alt er sendt <33 De er nok rett rundt hjørnet 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *