SOMMERKJOLER OG FAVORITTER

Annonse i samarbeid med Nakd.


Først og fremst: takk for så gøy respons fra dere igår! Herrefred så glad dere gjorde meg 😀 Nå har jeg forstått at det er savnet at jeg bjuder litt mer på fra privatlivet, så her skal jeg virkelig prøve å ta meg selv i nakken fremover. Personligheten min har alltid kommet bedre frem i film eller på lyd, så da må vel løsningen bli å kanskje videoblogge litt mer. Og ikke være redd for å by på seg selv i tekst heller. Med vennlig hilsen turjenta, hehe!
Men, til det innlegget skal handle om akkurat nå. Nyheter i garderoben! Liker du fine sommerkjoler og stadig er på jakt etter den perfekte jeans som er så latterlig vanskelig å finne, vil du elske dette her ❤️

Sommerkjole HER.

Denne er helt fantastisk fin og passet perfekt! Og jeg likte den såpass godt at jeg må ha den i hvit også. Kjolen er helt normal i størrelsen, så du kan fint bestille den sizen du er.

Skjortekjole HER.

Denne bestilte jeg med en gang den kom inn hos Nakd, jeg føler den er så meg. Perfekt i lengden og sitter såå fint på! Også helt normal i størrelsen.

Cuffs HER.

Disse har jeg fått utallige spørsmål om det siste året, og endelig er dette settet med cuffs tilbake på lager igjen. Dette er  altså forskjellige øredobber for oss som ikke har en haug av hull i ørene, men som kanskje skulle ønske? Haha! Disse klemmer du enkelt på, og de sitter bom fast til du tar de av igjen. Endelig noen fine som man ikke trenger hull for å bruke!

Jeans HER.

Jeansen over alle jeans! Mine kriterier for jeans er følgende: de må være litt høye på livet, ha stretch, sitte fint i rumpa og ikke være vide nede i beina. Og denne oppfyller absolutt alle krav jeg har. Denne modellen er så god at jeg har den i hele tre farger, jeg eeeelsker den og må bare tipse dere om den. Litt stor i størrelsen, så vipper du mellom to størrelser kan du fint gå ned en.

Maxikjole HER.

En helt nyyyydelig sommerkjole jeg kommer til å bruke masse! Denne er stor i størrelsen, så jeg må sende den i retur og bestille en mindre størrelse. Fint å huske på hvis du vil ha den selv: gå gjerne ned en størrelse fra hva du vanligvis bruker. Denne blir så fin til solbrun hud, sandaler og en fresh sommerveske. Elsker hvite kjoler på sommeren!

Sommer-strikkegenser HER.

Så, en liten gladmelding igjen til dere! Nå får dere 15% rabatt på hele nettbutikken til Nakd ved bruk av rabattkoden andersen15. Koden varer en hel uke, frem til førstkommende tirsdag. Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur. 😀

17 kommentarer på “SOMMERKJOLER OG FAVORITTER

 1. Martine skriver:

  Kan du vise cuffsa på? De så helt nydelige ut, jeg bare skjønner ikke hvordan de sitter ordentlig på. Har ingen hull i ørene selv, så dette hadde vært perfekt!

 2. Sanne skriver:

  Helt enig ang jeansen til Nakd, har 4 forskjellige varianter og flere par av den klassiske svarte skinny jeansen deres! Absolutt en favoritt

 3. Ida skriver:

  Veldig fine klær! Kunne gjerne ønske at du neste gang viser plaggene fra litt andre vikler, gjerne mer rett forfra i helfigur og ikke bare på skrå i speilet. Synes ikke alltid det er like lett å se hvordan plaggene virkelig er «in real life» med denne type bilder. Synes f.eks at den svarte kjolen satt veldig fint på deg, men når jeg ser bildene på nakd ser skjørtet veldig mye videre ut enn hva det gjør på deg. Skjønner at det kanskje er mer tidkrevende enn å ta mobilbilder i speilet, men det ville hvertfall hjulpet meg til å få et bedre inntrykk av hvordan plaggene faktisk sitter på☺️

  • kristinaandersen skriver:

   Du kan selv velge om du vil dra kanten opp eller lengre ned 🙂 Men takk for innspill! Det skal jeg huske på 🙂

 4. Iselin skriver:

  Hei 🙂 Kan jeg spørre hvor høy du er? Jeg er bare 164, og sliter med å finne bukser som ikke er for lange 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *