TA VARE PÅ HUDEN I SOMMER

Annonse i samarbeid med Filorga.


Sommeren nærmer seg med stormskritt, men allerede har jeg fått flere timer i bikinien ute med bassenget. Ikke så aller verst til mai å være, denne måneden blir bare finere og finere! Jeg elsker sol og varme, men er det en ting jeg er opptatt av så er det å ta vare på huden min. Gode solkremer, masse skyggepauser og aftersun etter soling. I dag tenkte jeg å dele noen av mine favoritter til sommerhuden fra verdens beste Filorga.💛

TOPP FEM TIL SOMMERHUDEN

☀️ Filorga Scrub & Detox: denne inneholder aktivert kull, som fremstår som et svart fløyelsmykt skum som gir en herlig detox til ansiktshuden. Den gir både peeling og rens til ansiktet, og er derfor super å ha stående i dusjen. Påfør på fuktig ansikt, la den virke i ett par minutter og skyll godt av med varmt vann. Påfør en god fuktighetskrem etterpå. Denne detoxen skal gi fornyet hud på bare fem minutter, noe jeg elsker. Ansiktet blir SÅ fresht etter denne! Perfekt å bruke før man skal ut og vil ha ekstra glød.
☀️ Filorga UV-Bronze Face: i ansiktet bruker jeg alltid faktor 30 eller 50. Alltid! Det er uten tvil her jeg passer mest på å smøre meg med høy faktor, da jeg vil ha ung og sunn hud i ansiktet så lenge jeg bare kan. Denne ansiktskremen er faktor 50, som gir optimal solbeskyttelse og best av alt: den matter ned huden til forskjell fra andre solkremer. Jeg hater virkelig fet og oljete solkrem i ansiktet som får meg til å glinse som en svett tulling, så denne er perfekt for meg. Kremen er vannresistent, noe som også er viktig slik at den ikke renner bort i sola.
☀️ Filorga UV-Bronze Body: denne gir både dypere brunfarge, høy beskyttelse, ikke tørr hud og er vannresistent. Denne må ristes godt før bruk, slik at bronzeren blandes ut med resten. Pluss i boka for deeeeilig lukt!
☀️ Uv Bronze After Sun: denne påfører jeg etter dusj, på helt ren kropp etter soling. Og den er så deilig! Skikkelig avkjølende og beroligende på huden. Kremen intensiverer fargen på solbrun hud og gjør at fargen holder seg lengre. Og det liker vi, vil jo helst av brunfargen skal vare evig, si. Hehe!
☀️ Uv Bronze Body: sololje med bronzer som gir en dypere og finere brunfarge som holder seg lengre. Men ikke la deg skremme at dette er en olje, den inneholder faktor 30 og kan derfor trygt brukes på kroppen. Denne fukter skikkelig godt, og gir huden en ordentlig fin glow! Den er helt vannfast, og tørker raskt inn i huden. Ristes også godt før bruk.

F I L O R G A  S U N ☀️

EN FINFIN RABATT

Nå er alt fra Filorga nedsatt med 20% rabatt hos Blivakker.no, så her har dere en fin sjangs til å sikre dere ordentlig gode produkter. Jeg anbefaler virkelig Filorga på det sterkeste, hudpleien og solproduktene de har er virkelig helt magiske! Vil du lese mine tidligere innlegg om hudpleie til ansiktet, finner du et innlegg HER. 💛