SVAR PÅ ALT DERE LURER PÅ OM KOLLAGEN

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab.


Endelig har jeg fått til en skikkelig spørsmålsrunde på kosttilskuddet jeg aldri kommer til å slutte med, uavhengig av samarbeid eller ei. Jeg hyller virkelig kollagenpulveret til The Solution noe så innmari, det er sjeldent at man finner et kosttilskudd som faktisk gir synlig effekt og som holder det som blir lovet. Så, her kommer svar på de mest stilte spørsmålene deres om The Solution.

Q/A: KOLLAGENPULVER

Hva er The Solution?

The Solution Anti-wrinkle collagen består av 100% hydrolysert kollagenpeptider i pulverform som har påvist effekt på forbedring av hud gjennom veldokumenterte studier. Pulveret kan blandes ut imat eller drikke.

Hvilke forandringer har du sett det gjør på huden og kroppen din?

Først og fremst: det var ikke sånn at Oslo Skin Lab sendte mail til meg om å samarbeide. Jeg kontaktet de opp til flere ganger for å prøve å få til et samarbeid, siden jeg virkelig digget dette produktet og hadde flere venninner som var fan lenge før meg. Men når jeg ikke fikk svar fra de, så satt jeg like greit i gang hele management mitt for å bidra til et samarbeid, noe om til slutt funket. Haha! Så, det tenker jeg sier sitt om hvor fornøyd jeg faktisk er. Men, for å svare på spørsmålet! Det første jeg merket var en skikkelig fin glød i ansiktet, sånn typ ansiktsbehandlingss-glød som jeg kaller det. Etter rundt åtte uket var linjene rundt øynene mine blitt merkbart mindre, og at hele huden på kroppen føltes mykere og myyye jevnere. Dere som ikke går på det enda aner virkelig ikke hva dere går glipp av, sånn virkelig.

Er det bevist at dette virker gjennom forskning?

JA! Verisol kollagen som brukes i The Solution fra Oslo Skin Lab har påvist dokumentert effekt på reduksjon av rynker, cellulitter og økt elastisitet gjennom tre ulike studier. Resultatene var signifikante, synlige og oppsiktsvekkende. Merk at studiene er placebokontrollert, randomisert og dobbelt-blindet. Det vil si at utvalget til gruppen som fikk kollagen og de som fikk placebo (pulver uten virkestoffer) var helt tilfeldig, og hverken deltakerne eller de som utførte studiet fikk vite hvem som fikk hva. Dette er metoden som brukes i forskning for legemidler. Studiene er også fagfellevurdert, noe om vil si at andre, uavhengige forskere har gjennomgått og verifisert resultatene av studiene. Alle studiene har deretter blitt publisert i anerkjente medisinske databaser. Slike studier er sjelden når det gjelder nettopp beautyprodukter. Her kan du lese mer om studiene: https://www.osloskinlab.no/solide-studier/.

Kroppen har ingen funksjon for å ta opp kollagen fra tilskudd. Hva tenker du om det?

Kollagenet er nødt til å være brutt ned til riktige peptidlengder for at daglig inntak skal gi effekt på huden. Kollagenproteinet som finnes i The Solution er hydrolysert, dvs. brutt ned, ved hjelp avenzymer til peptider, en kjede av aminosyrer. Det er den unike og kontrollerte prosessen der spesifikke enzymer bryter kollagenet ned til kollagenpeptider som er avgjørende for effekten dette produktet gir. Disse peptidene (utviklet av Verisol) har i doble blindstudier vist å ha god effekt på hudens elastisitet, linjer og rynker. Studier viser at peptider som inneholder aminosyren hydroksyprolin (Hyp) beskyttes mot fullstendig nedbrytning i fordøyelsessystemet. Kollagen finnes også i proteinrik mat, men for at huden skal kunne nyttiggjøre seg av inntaket må kollagenet være brutt ned i eksakte peptidlengder.

Har det noen effekt å starte før man fyller 25 år? Når bør man egentlig starte med kollagenpulver?

Kollagen er et protein som finnes naturlig i kroppen og hjelper til med å holde huden fast, glatt og spenstig. Fra slutten av 20-årsalderen synker kollagennivået i kroppen/huden med ca 1-2% i året. Det er derfor ikke nødvendig å starte med kollagenpulver før man nærmer seg slutten av 20-årene.

Smaker The Solution noe?

Det smaker absolutt ingenting. Kollagenpeptidene i The Solution er utviklet slik at de er nøytrale på smak og lukt for at du kan blandepulveret i valgfri mat eller drikke. Personlig blander jeg det i kaffe, noen ganger også i smoothie.

Er det noen bivirkninger av å bruke produktet?

Det er ingen registrerte bivirkninger på The Solution.

Kan ammende og gravide bruke The Solution?

Det finnes ingen rapporterte bivirkninger på The Solution, og dermed ingenting som tyder på at produktet skal være skadelig for deg som ammer eller er gravid. Oslo Skin Lab anbefaler uansett at du rådfører deg med din lege eller helsesøster før du starter med et nytt kosttilskudd under graviditet og ved amming.

Hjelper det mot kviser og uren hud?

Studiene som er utført på kollagenpeptidene i The Solution viser til positiv effekt på linjer, rynker, elastisitet (spenst) og cellulitter. Det er flere som også opplever at huden får mer glød og at hudkvaliteten forbedres. Men det er ingen dokumentert effekt på kviser eller uren hud.

Hvordan vet du at det fungerer når de på Helsekontrollen sier at det bare er tull?

Jeg har merket effekt på huden min og kan derfor være sikker på at det fungerer for meg. I tillegg har jo kollagenet som blir brukt i The Solution vært gjennom svært grundige studier for å kunne konkludere effekt. Disse er ikke utført av Oslo Skin Lab, men av Collagen Research Institute (CRI) vedUniversitetet i Kiel. Metodene som er brukt i studiene er de samme som man bruker for legemidler. I tillegg er resultatene avlest med maskiner. Studiene er deretter gjennomgått av andre forskere og deretter publisert i kjente medisinske databaser (som bare «ordentlige» studier får være med i). Studiene som er utført på kollagenpulveret i The Solution holder dermed det man kaller selve gullstandarden for vitenskapelig forskning. Det finnes de som betviler at inntak av kollagen kan bidra til å forbedre huden innenfra slik som Helsekontrollen, og det må jo de få mene. Resultatene fra studiene dokumenterer noe annet, mens de som er skeptiske har jo ingen studier som viser det motsatte tenker jeg.

HAR DU LYST Å PRØVE?

Nå får dere en spesialrabatt på 60% på The Solution, og 30% rabatt på de neste leveringene. En ny pakke sendes i posten hver 4 uke, slik at du ikke går tom for pulveret og kan ta din daglige pose. Det er forøvrig ingen bindings- eller oppsigelsestid. Trykk HER for å lese mer eller bestille dersom du er i slutten av 20-årene eller oppover.