VERDENS SØTESTE OG PLANER FOR DAGEN

VERDEN SØTESTE SNORKER

GOD MORGEN

En fornøyd bamse som fikk komme opp i sengen litt på morgenen, hehe. Altså, dere må se filmen på instastoryen min (kristinaandersen) av Målte ❤️ Jeg smelter heeelt! Målte snorker noe helt vilt når han koser seg og sover, det er seriøst som å høre på en mann. Haha! Her startet dagen allerede 06.30, og jeg er klar for å gripe dagen. Første plan er trening, i dag blir det en halvtime med intervaller på mølla, etterfulgt av styrke på overkropp. Og så skal jeg nedover til byen for å endeliiiig knipse litt utendørsbilder til bloggen. Om jeg gleder meg, eller? Jeg er mildt sagt lei av å trampe rundt i huset for å kun ta bilder inne, så nå er det på tide å komme seg ut litt. Jeg hører rykter om full blomstring i Rådhusgata hvor jeg bodde før, så der skal kamera uten tvil gå varmt. Sørlandets fineste gate i mai måned, det er i hvert fall helt sikkert!