BELYSNING TIL UTEOMRÅDET

Annonse i samarbeid med Philips Hue.Vi har allerede åpnet både svømmebasseng og vasket uteområdet her hjemme klart til vår og sommer. Og selv om ikke alt av møbler er tatt ut enda, klarte jeg ikke helt å vente med å gjøre det litt fint der ute. Jeg gleder meg så ekstremt til varme dager, hageheng og masse hygge der ute! I år har vi montert Philips Hue Outdoor lightstrips rundt hele verandaen, for å skille enda mer av området før betongen kommer. Dette er så fint, og lyser så lekkert opp i mørket! Disse kan man justere både lysstyrke og farger på via appen (det er hele 16 millioner farger å velge mellom), selv liker jeg uten tvil best den klassiske ‘hvite’ lysfargen. En skikkelig fin måte å lyse litt opp i uteområdet på og gjøre ting enda mer hyggelig.  ♥

Philips Hue ble førstevalget når vi skulle velge lys til uteområdet. Lys gir etter min mening en mye mer hyggelig stemning ute og gjør at man kan kose seg ute sene sommerkvelder uten å sitte helt i bekmørket. Vi har lys over alt, hehe. I bassenget, rundt selve området, i hagestua, lysslynger og alt som hører med. Får aldri nok av slike ting, og siden jeg vet ekstremt mange av leserne mine ønsker tips til uteområdet – tenkte jeg å dele mine to favoritter innen lys utendørs.

MINE TO HUE-FAVORITTER

Philips Hue Outdoor lightstrips: en fem meters utendørs lysstripe som kan formes og bøyes slik man vil. Og settes alle steder! Disse er så ekstremt fleksible, og hadde vi hatt blomsterbedd her hjemme – skulle jeg definitivt lagt stripsene rundt her for å markere og lyse opp. Det følger med både klips og skruer, så disse er superenkle å jobbe med og forme slik man ønsker.
Philips Hue Impress: disse kan du velge ikke mindre enn 16 millioner farger på, hehe. Valgmuligheter med andre ord, noe light stripsene også har selvfølgelig. Selv går jeg alltid for vanlig, varmt eller kaldt lys – da jeg syns det er finest. Disse tåler selvfølgelig også fuktighet og er helt beskyttet mot vannsprut.

PHILIPS HUE

Philips Hue har så fantastisk mye fint til utendørsbelysning, og vil du lese mer og få en full oversikt over alle produktene kan du gjøre det HER ♥ Flere av produktene til Philips Hue er lav volt, noe som vil si at det er en stikk i enden som du enkelt kan stikke inn i en utendørs stikkontakt. Derfor er Hue utendørslampene enkle (og lovlige..) å montere selv. Alt av dette kan selvfølgelig også styres via Philips Hue appen, som jeg har fortalt dere om tidligere. God klem!