SUNN OG GOD HVERDAGSSNACKS

Annonse i samarbeid med Bodylab.


Som alle vet så eeelsker jeg å kose meg. Det er jo det beste som finnes! Og i ukedagene her hjemme har vi endelig (hehe) blitt skikkelig flinke til å dra på med litt sunnere kos. Jeg har vært så heldig å få hjem en haug av digge produkter fra Bodylab, som har så utrolig mye godt på nettsiden sin til en fin pris. De har nettopp lansert en helt ny vegansk serie, som har så mye godt. Proteinpulver, nydelige proteinbarer og masse annet snacks som også er vegansk. I dag tenkte jeg å dele tre gode snackstips med dere!

TRE FAVORITTER

Sukkerfri sjokolademousse: Denne er så god! Og veldig enkel. Det jeg gjør er å stivpiske to eggehvitter, før jeg tilsetter en god scoop med sjokoladeproteinpulver, 2 ss sukrin og 1 ss kakopulver. Så blander jeg forsiktig i kjøkkenmaskinen, før jeg lar moussen stå i kjøleskapet i en time eller to. Topp med jordbær og gjerne sukkefri vaniljesaus.
Havregrøt med protein vaniljesaus: En frokostfavoritt! Jeg lager havregrøt med lettmelk, 4 ss havregryn, 1 ss chiafrø  og en halv banan. Koker opp på vanlig måte, før jeg på instagram fant en spenstig topping. Vaniljesaus laget av proteinpulver! Ta litt vaniljeprotein, bland med litt sukrin og vann. Bland godt til du får en sausete konsistens, og topp havregrøten din med den.
Proteinbarer: Bodylab har noen helt nydelige proteinbarer som jeg virkelig elsker. Og ikke bare jeg, men kjæresten også. Derfor har jeg satt en regel om at vi maks kan ha en hver dag, haha! Jeg nekter at boksen skal gå tom for fort. Bodylab har tre veganske barer jeg har prøvd: mørk sjokolade med karamell og peanøtt, pistasj og peanøtter, samt konosnøtt og mandel. Alle er supergode, men den med peanett og karamell stikker uten tvil av med serien. Herreguud så god den er! Perfekt å ha med i lunsjboksen på jobb, spise på farten når blodssukkeret er lavt eller kose seg med hjemme.

EN FINFIN RABATT

Alle disse produktene er 100% naturlige og 100% veganske. Og prisene er overraskende fine! 299 kroner for 20 proteinbarer, 149 kroner for en pakke proteinpulver..osv.. Superelsk fra min side! Nå får du 15% rabatt på hele den veganske serien til Bodylab, og rabattkoden du må bruke er KRISTINA15. Den varer frem til 10.mai. ❤️