SINGEL SERIEELSKER OG ENDA EN KOSEKVELD

God torsdag, fine folk! Her sitter jeg klar i treningsklær og skal straks inn på treningsgymmet for å starte dagen på best mulig måte. Men først vil jeg oppdatere dere og si hei! Det siste døgnet har jeg kost meg så sjukt mye, for i går kveld begynte regnet å dale ned. Og best av alt: det skal regne i en dag eller to til. Kanskje spesielt å bli glad for, men jeg har alltid elsket regn. Får en helt annen ro i kroppen da enn når sola stråler ute, og etter to uker med full sommerfølelse: var det faktisk digg å få litt gråvær igjen. Ikke minst å sovne til at det plasker ned ute… Ah! Da sovner jeg som en stein.

Så i går rigget jeg og P oss skikkelig her hjemme når kvelden kom. Sushi takeaway, grønnsaker, dipp og selvfølgelig Papirhuset som vi enda holder på med. Jeg skjønner nesten ikke hvordan jeg hadde tid til å se så vilt mye serier som jeg gjorde når jeg var singel? Da slukte jeg serie på serie, sesong på sesong – helt uten problemer. Kjæresten mobber meg alltid med at jeg ikke kan ha gjort annet enn å se på serier og jobbe før, og jeg lurer nesten på om han har rett… 😂

En ting er sikkert: ingenting er mer behagelig enn å kose seg hjemme når regnet plasker ned ❤️ Da finner jeg skikkelig roen! Men nå må denne roen brytes ett par hakk og jeg skal trene, før jeg skal levere en jobb til en samarbeidspartner og knipse litt bilder til dere. Hejdå! Vi sees igjen snart 😀