KJÆRESTEKILO OG FRUKTSALAT

Mitt bidrag til sunnere kosekveld: fruktsalat. Kjæresten sitt bidrag: wienerbrød med gul krem. Hvem vant? Haha! Jeg har kommet til et aldri så lite punkt hvor jeg ikke kan slenge i meg boller og brus syv dager i uka slik jeg har gjort i over ett år, sånt må jeg prøve å holde så godt jeg kan til helgene. Plutselig kom de berømte kjærestekiloene snikende til meg også, og de kjenner jeg at jeg ikke orker flere av. Så da er det bare å være kreativ i ukedagene, for kosekveld har vi ofte her hjemme. Samme om det er mandag eller fredag, hehe. Slike kvelder er jo det beste som finnes, så de skal ikke trappes ned på ❤️

MANDAGHYGGE


I gårsdagens fruktsalat finner du jordbær, appelsin, banan, eple og druer. Med sukkerfri vaniljesaus, som i mine øyne er nøyaktig like god som den vanlige. Superdigg! I kveld blir det grønnsaker med hjemmelaget dipp, også perfekt å ha på bordet når man slapper av med film eller serie. Er jeg den eneste som ha noe på bordet? Plis ikke si ja… 😂

⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅

I dag har jeg hatt en sjukt produktiv dag! Vært i byen og handlet inn så mye fint til her hjemme. I tillegg har jeg laget en oppdatert versjon av utelampen vi mekket sammen i fjor. Da brukte jeg ekte blomster, men det fant jeg fort ut at ikke så fint ut i mer enn noen uker. Så i år ble det en versjon med falske blomster, og det ble vel så fint! Skal selvfølgelig vise dere så fort jeg får tatt bilder! 😀