PLANER FOR UKA

Fortsette med treningen: i uken som var fikk jeg inn fem gode treningsøkter og det gjorde meg skikkelig glad! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: trening har ofte alt å si på både humør og selvfølelse. Får jeg i meg mer sunn enn usunn mat og får gjennomført noen gode treningsøkter, føler jeg meg så utrolig mye bedre. Så denne uken er trening førsteprio i hverdagene, og fortsette i den gode steamen på hjemmegymmet som jeg virkelig elsker.
Bestille solsenger: og forhåpentligvis hente! Nå som sola stråler her hjemme blir jeg smågal av å se på den tomme betongen, hehe. Så jeg håper å få det i boks før helgen, og om vi ikke rekker – i helgen. I tillegg må det ordnes potter og planter til uteområdet, selv om jeg er litt i tvil akkurat her. Bør det må vente litt? Er så usikker på planting ute nå som det fortsatt er ganske kaldt ute på kveldene. Vil jo ikke drepe alle plantene før sommeren faktisk er her.
Lange turer ute: jobben min er fortsatt veldig påvirket av tiden vi er i, så det merkes at jeg har mer fritid på dagene enn hva jeg ellers har. Derfor tar jeg meg tid til lange turer i skog og mark hver eneste dag. Både med Milo og Målte. Førstnevnte er ikke så veeeldig glad i sistnevnte lengre, Milo er en sær gammel mann på ti år – så han har sine grenser. Men på tur går det fint, så lenge Målte holder seg på sin side av veien, selvfølgelig. Haha!
Blogge bra: etter jeg stengte kommentarfeltet har jeg fått mer ro i sjela og det har vært godt å få litt fred. Jeg merker likevel at jeg savner tilbakemeldinger fra dere, så vi får se hva jeg gjør. Planen for uka er selvfølgelig å oppdatere dere her inne, spre glede og gjøre en god jobb på bloggen. Nå er det endelig lyse og fine tider ute, og det gjør noe med motivasjonen! Har dere ønsker til hva dere vil se her inne, skriv til meg på instagram, dere finner meg på kristinaandersen. 😀

H A P P I N E S S

To snapshots fra den fine helgen som var! Båttur og grilling på sjøen med kjæresten  Det var så deilig å få være litt på sjøen igjen, gleder meg til flere dager som dette i tiden som kommer. Ønsker deg en super start på den nye uka! Så sees vi snart igjen 😀