SOMMER HELE UKA

Her har det vært full sommer hele uka. Og jeg kan ikke annet enn å bli skikkelig glad! Har til og med fått noen timer med bassenget i bikini, og det er jammen ikke verst for april å være. Tenk om været holder seg sånn her da? Da blir det en magisk sommer, og det håper jeg virkelig nå som det uten tvil blir hjemmesommer. Nå gleder jeg meg bare skikkelig til å gjøre uteområdet også helt klart til sommer og sol, med solsenger og alt som hører med. Akkurat dette med solsenger syns jeg har vært skikkelig vanskelig, det er veldig få jeg syns er fine og de som er fine tømmer jo halve bankkontoen. Og det gidder jeg ikke, så jeg får jakte videre. Om dere har tips, så kom gjerne med det!
Helgen skal brukes til å bare lade batteriene, hygge meg i sola, grille, spille hagespill og holde på hjemme. Og kose meg kjæresten min, selvfølgelig! I kveld skal vi ha tapaskveld med masse digg mat og det gleder jeg meg så til. Ellers må vi selvfølgelig fortsette på del tre av Papirhuset, som jeg ikke fikk med meg før nylig at hadde sluppet hele to nye sesonger. Jeg er heeelt oppslukt i den serien, jeg! Har du ikke sett den må du så absolutt gjøre det, du finner den på Netflix og du kan velge selv om du vil se den på spansk eller engelsk. Vi ser på sistnevnte, men ryktene sier spansk er veldig mye bedre. Så takler du ikke dubbing, velg originalspråk! 😀

Nyt fredagen, godtfolk! Stor klem fra meg ♥