PERFEKTE OG FLUFFY SVELER

Er det noe jeg har fått mye spørsmål om den siste tiden så er det svelene mine som jeg har lagt ut noen bilder av. For ja, de er like gode som de ser ut. De perfekte svelene skal i mine øyne være runde, skikkelig fluffy og bare smake heeelt himmelsk. Og det gjør disse! Denne oppskriften er så enkel, og virkelig en sikker vinner ♥

TIL ÅTTE PERSONER TRENGER DU:

en liter kefir – 6 ss sukker – 500 g hvetemel – 3 egg – 0,5 ts salt

Rør egg og sukker godt sammen. Tilsett så hvetemel, salt og kefir. Bland alt godt til røren er helt klumpfri. La så røren svelle i kjøleskapet i en god halvtime, da blir den tjukk og god. Dette er så viktig for at svelene blir nettopp fluffy, så ikke dropp dette punktet før du steker. Så, stekingen! Jeg steker tre og tre lapper på takke uten smør, men har du ikke takke – så stek på middels varme i stekepanna med litt smør i første omgang.

HÅPER DET SMAKER

Server og nyyyt! Disse er seriøst så fantastisk gode. Og skal du virkelig kose deg: pisk krem av av 3 dl kremfløte, 1 ss sukker og 1 ss vaniljesukker. Ha dette på svelene med ønsket syltetøy. Håper det smaker! ♥