DATENIGHT OG STENGT KOMMENTARFELT

Som en skjønn jente så fin sa det i kommentarfeltet mitt på instagram: alt som kommer fra havet er digg. Jeg kunne ikke vært mer enig! Jeg er oppvokst i en skikkelig skalldyr familie, hvor vi elsker alt havet har å by på. Fisk og skalldyr er i mine øyne noe av det beste som finnes. Og på fredag bestemte vi oss for å ha nok en datenight, hehe. Det stod reker og rosécider (favoritt!) på menyen og det var sååå godt. ♥

KOSEKVELD

STENGT KOMMENTARFELT

Ellers tenkte jeg bare meddele at jeg har valgt å stenge kommentarfeltet en stund. Helt enkelt for å gjøre hverdagen med jobb lettere for meg selv, og få tilbake gleden med bloggen generelt. De siste månedene har jeg fått gjennomgå med enorme mengder usakligheter, og har over en lengre periode gruet meg for å logge inn på bloggen. Jeg har fått hjelp av venninner til å gå gjennom kommentarene før jeg leser selv, men nå vil jeg bare ta kontroll over situasjonen og få en pause for en periode. Heldig som jeg er, kan jeg jo velge selv å trekke meg unna nettopp det. Så, nå vil jeg få tilbake blogg-gleden og kose meg her igjen 😀 Derfor blir kommentarfeltet stengt i en liten periode, og jeg håper det er greit for de snille, gode, fine menneskene av dere som jeg er så glad i. Vil dere kontakte meg finner dere meg på instagram! Ellers så blir bloggen oppdatert og alt er som normalt. God klem!