DET GIR NULL MENING

Det ble en mildt sagt lite fredfull start på nattesøvnen i går kveld da Målte igjen bestemte seg for å gjøre noe jeg egentlig hadde trodd han var ferdig med. Nemlig å tisse i sengen vår. Altså, jeg blir gal! Han får ofte kose litt i sengen med oss på morgenen eller kvelden, før han sover fint i eget bur nede i stua. Men vi har hatt flere tilfeller der han bestemmer seg for å regelrett tømme tanken på dynene våre, til tross for at han ellers er 100% renslig. Er det noen av dere som har vært ute for liknende tilfeller før og aner hva det kommer av? Jeg bare skjønner det ikke og det gir null mening. Han tisser jo aldri inne og går til døren hver eneste gang han må på do. Men i sengen vår? En sjelden gang i blant skjer det når vi minst venter det. Han hopper opp og vi tror han skal kose, mens han egentlig sitter der og tisser som om det var den største selvfølge i livet hans. Så i dag har dagen gått til å vaske to sett med dyner og hele overmadrassen som også ble tisset ut. Og meg selv, da! Jeg skulle klø han på magen, men ble heller møtt med tidenes stråle fra satan sjæl. Livet! 😂

⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅

Ellers stråler sola nok en gang her hjemme og det er så ufattelig deilig! Litt mindre deilig er det jo at jeg har måtte bruke dagen som vaskehjelp etter hunden, men nå er jeg heldigvis ferdig og senga er strøken igjen. En ting er sikkert og det er at Målte han se laaangt etter å komme opp i den igjen på en god, gooood stund. I kveld skjer det heldigvis noe hakket meg hyggelig! Da skal jeg og Preben på datenight med sushi og lang tur i finværet på Odderøya. Gleder meg SÅ! Kveldsturer er noe av det koseligste som finnes for tiden. 😀

31 kommentarer på “DET GIR NULL MENING

 1. Liv skriver:

  Noen hunder blir rett og slett så glade når de får gjøre noe de ikke alltid får lov til at de tisser på seg i «ekstase». Gir dere han stressdempende aktiviteter før leggetid? Alle hunder bør slikke, tygge og snuse hver dag. Gjør mer av det, kjøpe slikkematter, snusematter og la han alltid snuse seg ferdig på tur (ikke dra han av gårde), så er nok mye gjort.

  • kristinaandersen skriver:

   Han får lange turer hver eneste dag, har en gigantiske hage hvor han løper fritt hele tiden, har tyggebein, leker, kos og alt han trenger. Så det er nok ikke dette det står på, for å si det mildt :p

 2. Julie skriver:

  Vi hadde en hund med samme utfordring. I hans tilfelle handlet det om muskulatur og at denne slappet litt vel mye av i situasjoner der han ble ekstra glad! Løsningen ble å trene opp «knipemuskelen» med ulike triks. Hadde rådført meg med dyrlege for tips hvis jeg var dere 🙂

 3. Emilie skriver:

  Vi har to Bengalkatter hjemme og den ene holdt på sånn en stund. Viste seg at han hadde urinveisinfeksjon, så kanskje du kan ta han til veterinæren og sjekke? De gjør det tydeligvis for å si ifra at noe er galt (kattene i det minste)

  • kristinaandersen skriver:

   Det er ikke urinveisinfeksjon. Det har skjedd 4-6 ganger på tre måneder, men likevel fryktelig irrterende..

 4. Mathilde skriver:

  Min gamle hund markerte i senga mi i ukesvis, om hun fikk mulighet. Spesielt om hun ikke fikk ligge der eller måtte være alene hjemme. Hun fikk tilslutt ikke tilgang til soverommet 🙂

 5. Silje skriver:

  Hei! Min hund også gjorde dette et par ganger som valp, og jeg husket at jeg leste en plass at de etter å egentlig ha blitt husrene kunne ha en periode der de tisset på myke ting som dyner o.l. Korriger/ta han ut når han gjør det, så gir han seg nok til slutt. Det gjorde i hvertfall min 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Håper det gir seg 🙂 Han blir løftet rett ut etterpå og vet garanteeert at dette ikke er lov.

 6. Maythai skriver:

  Hei Kristina!
  Alltid lest bloggen din og den har vært en av mine få favoritter. Men jeg syns nå, som veldig mange andre, at den har tapt seg litt.
  At du har fått deg samboer og har behov for et mer privat liv er veldig forståelig, men da er kanskje ikke blogg noe vits lenger?
  Jeg mener, et innlegg om at hunden din har tisset i sengen. Egentlig et morsomt og greit innlegg, men bildene henger jo ikke på greip. Og vi har allerede sett den sofaen en million ganger selvom den er ny. Hva med å ta bilde av dynene som henger til tørk da? Hehe jeg vet ikke jeg. Men nooooe annet.
  Du spør om tips til blogging, og du får masse forslag. Men ingenting kommer. Da er man like langt.
  Kanskje jeg ikke lenger er en du vil ha som leser pga mine meninger, men det syns jeg er fryktelig synd.
  Ha en fin kveld videre 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for at du deler din mening 🙂 Men jeg må få dele min også. Hvem er du til å fortelle meg at bloggen min kanskje ikke er noe vits lenger? Hehe. Det er kanskje lett å glemme for noen av dere, men jeg er min egen sjef, dette er min blogg, som oppdateres når jeg vil med det jeg føler for. Heldigvis 🙂 Ha en super torsdag!

 7. Therese skriver:

  Hvis du ikke har sett a million Little things på sumo så anbefaler jeg den! Den er så varm, trist, morsom og koselig på en gang <3

 8. Hundeeier skriver:

  Min hund gjorde det samme en gang, da hun var voksen og absolutt visste det ikke var lov. Vi hadde jobbet leeeenge med å få hun til å sove i sin seng, og ikke hoppe opp i vår om natten. Hun var blitt veldig flink til det, men så flyttet vi og da var det rett tilbake. Hver natt snek hun seg oppi vår seng, også en dag hadde hun tisset i hele sengen. Jeg tok det veldig som et markeringsbehov vertfall, fordi hun så gjerne vil være i vår seng.

  • kristinaandersen skriver:

   Det er helt sikkert det det går på, lysten til å ligge i sengen. Stakkars små, haha – huff <3 Men nå blir det en laaang sengestopp her, det er helt sikkert <3

 9. Anja skriver:

  Hvorfor har du bilde av sofaen når dette innlegget handlet om noe helt annet. Men tips til hunden, la den tisse før den kommer opp. Ikke la hunden komme opp. Prøve å ikke gire den opp. Jeg vet ikke helt jeg!! Veldig kjedelig ihvertall.

  • kristinaandersen skriver:

   Hei Anja! Er du seriøs? Her ser du bilde av meg og Målte, som innlegget handlet om. Vi sitter i sofaen hjemme hos oss, noe som for meg blir helt naturlig.

 10. Kristin skriver:

  Jeg har en hund på 2 år, vi slet veldig med at han tisset ut sengen sin når han var valp på samme måte som du beskriver! Hadde også en hendelse hvor han tisset i sengen vår! Veldig frustrerende og ergerlig! Men det går over! 🙂
  Vi hadde også periode hvor han drakk for mye vann i forhold til kroppen sin, da tisset han på seg fordi han ikke klarte å holde seg rett og slett! Da målte vi med litermål for å passe på at han ikke drakk mer en så så mye pr døgn, så var det problemet over 🙂
  Så det går nok veldig fint med dere også. Men man får testet tålmodighet sin!

 11. Therese skriver:

  Hei! Er det litt typisk hannhund? hehe. Jeg venter også på valp i disse dager. Min 3. hund <3
  Her kommer noen ønsker fra meg. Dette er min favorittblogg for inspirasjon:)
  Treningstøy-inspo!
  Koseklær-inspo!
  Mer turtøy og sko!
  Har kjøpt Bergans-turtøyet du anbefalte på bloggen 🙂

Comments are closed.