MIN PÅSKE I BILDER

Denne påsken har vært annerledes, men likevel en av de beste jeg har hatt. Batteriene har definitivt blitt ladet, og kvalitetstid har det blitt til den store gullmedaljen. Jeg føler det har vært evig påske jeg? Helt nydelig! Men etter noen dager offline kjenner jeg meg skikkelig klar for å komme tilbake til hverdagen igjen! Og første mission blir å oppdatere dere med litt bilder fra påsken min 🐣

Påsken startet vi hos mine foreldre sammen med svigers. Så koselig! Mamma hadde disket opp med brunch til alle sammen og det var helt nydelig.

Dette var så godt! Her er det mange av mine favoritter, men aspik, spekemat, røkelaks og pastasalaten troner høyest på lista mi. Mamsen er så flink!

Alternativt påskeegg til noen vi er glad i. Masse digge ting samlet i en koselig innpakning! Ting som dette elsker jeg å styre med, skulle jeg ønsket meg en ny jobb måtte det blitt profesjonell gavelager… 😂

På søndag hadde vi invitert hjem mine foreldre og svigers til god middag og croquet ute i hagen. Denne dagen smalt vi virkelig på stortromma om jeg skal si det selv og lagte tiiidenes meny.

En liten appetizer: speltlompe med urtesmør, seranoskinke, hvitost og ruccolasalat.

Middag: hjortesteik, glasserte grønnsaker, fløtegratinerte poteter, viltsaus og soppstuing. Altså, dette må være det beste jeg noen gang både har laget og smakt! Om jeg ydmykt skal si det selv, haha. Jeg hadde derimot aldri klart det uten kjæresten, han er superflink på kjøkkenet og vi holdt på i maaange timer sammen før gjestene kom. Skikkelig gøy!

Dessert: sjokoladefondant med cookiedough is.

Kort oppsummert har det vært en nydelig påske med alt som hører med. Lange turer i skog og mark, koselige middager med nærmeste familie, masse kvalitetstid og selvfølgelig den obligatoriske jakten etter påskeegg. Hygge! Hvordan har din påske vært? 💛

15 kommentarer på “MIN PÅSKE I BILDER

 1. Tove skriver:

  Ser ut som du har hatt en fin påske! Men kjedelig at bildedrysset ditt består av bilder som tidligere har vært publisert på IG og snap… 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Jeg syns de var så koselige og ville vise bilder på bloggen også fra påsken min 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Det var lov med grupper på mindre enn 10 stk fra fredag i følge helsemydighetene. Det er derimot gjort om på nå, og ned igjen til fem personer. Så slik jeg ser det har vi holdt oss til reglene som da var satt.

 2. Line henriksen skriver:

  Hei Kristina. Dugnaden som pågår i landet vårt nå,betyr at man ikke skal omgås andre enn de man bor sammen med for å unngå videre smitte.

 3. Beate skriver:

  Så mye deilig mat! Mmm! 😀 Bra påsken deres har vært fin! 😀 Selv har jeg vært bare hjemme, chillet, trent og kost meg så godt jeg har kunnet. Og møtte endeliiig mine foreldre noen timer i går. Klem! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Det høres jo helt perfekt ut, Beate 😀 Ordentlig koselig å kunne se familien litt igjen!! <3

 4. Anna-Louise skriver:

  Jeg synes det er en dårlig timing å legge ut at man samler en stor gjeng til middag når man blir sterkt oppfordret til sosial distansering. Spesielt når myndighetene fraråder sosialt samvær, og da anbefaler maks 5 stk.

  • kristinaandersen skriver:

   Det skjønner jeg du syns, Anna. Men det var lov med grupper på mindre enn 10 stk fra fredag i følge helsemydighetene. Det er derimot gjort om på nå, og nå ned igjen til fem personer. Så slik jeg ser det har vi holdt oss til reglene som da var satt.

 5. kristinaandersen skriver:

  Vi omgås alle til vanlig 🙂 Men for å svare på spørsmålet ditt. Det var lov med grupper på mindre enn 10 stk fra fredag i følge helsemydighetene. Det er derimot gjort om på nå, og ned igjen til fem personer. Så slik jeg ser det har vi holdt oss til reglene som da var satt.

 6. kristinaandersen skriver:

  Hei Linn <3 Det var lov med grupper på mindre enn 10 stk fra fredag i følge helsemydighetene. Det er derimot gjort om på nå, og ned igjen til fem personer. Så slik jeg ser det har vi holdt oss til reglene som da var satt. Håper påsken din har vært fin <3 God klem!

 7. Nina skriver:

  Det har vært restriksjoner/anbefalt å ikke være mer enn 5 stk samlet i ett rom,og dette var også gjeldene for påska…

 8. Ragnhild skriver:

  Så fine bilder, Kristina! Ser ut som du har hatt en fin påske og det unner jeg deg skikkelig! Ønsker deg en knall start på uka. Du er en fryd å følge! Klem <3

Comments are closed.