TILBAKE PÅ GAMLE TRAKTER

Man skulle kanskje tro jeg savnet umiddelbar tilgang til uteservering, restauranter og shopping med å ikke bo i byen lengre. Leiligheten min lå ganske nøyaktig 50 meter fra Kristiansand sentrum, så det var jo et aldri så lite mekka rundt meg. Men dette er noe jeg faktisk syns det var godt å flytte litt lengre bort fra, både for roen og lommeboka sin skyld. Haha! Hvis jeg skal si en til jeg savner med Kristiansand, så må det være de fine turløypene der. Herregud, som jeg elsker bymarka og alle turmulighetene som er i byen. Her hjemme har vi turløyper rett utenfor huset som vi bruker nesten hver dag, men jeg må likevel si at det er noe helt eget med å gå tur med sjøen eller i Baneheia. Og i går tok jeg med meg Målte til magiske Odderøya, og jeg tror han elsket det minst like mye som det jeg gjør. Det er så fantastisk fint der!

ODDERØYA OG PÅSKEKRIM

En fornøyd liten tass med tunga ute… 😂 Når kvelden kom prøvde jeg og Preben å begynne på påskekrim, og jeg lurte på om dere har noen tips her. Hvilken påskekrim er den aller beste i år? Krim er jo så gøy, men det er også så latterlig mye dårlig i denne kategorien. Vi prøvde å sette på The Valhalla Murders i går, men den minnet mer om en dårlig b-film og vi tok den av etter cirka ti minutter. Så, tips til påskekrim tas imot med stooor takk! Og det gjør det sikkert for dere lesere som kan følge med i kommentarfeltet også ♥

32 kommentarer på “TILBAKE PÅ GAMLE TRAKTER

 1. Rebecca skriver:

  The Valhalla Murders er faktisk veldig bra, dere må bare gi det en sjanse. Og husk å endre språk fra engelsk til islandsk. Den dubbinga er jo en humorpris verdig haha

 2. Jeanette skriver:

  Nydelige bilder! Deadwater fell på nrk nett TV er veldig bra .samme med tilståelsen som flere har nevnt her. Ellers elsker jeg Vera som ligger på nrk nett TV,typisk britisk krim.

 3. Anja skriver:

  Synes årets påskekrim på TV er litt mye drama og lite krim. Men begynte på den nyeste sesongen av Vera som ligger på NRK i går. God engelsk krim med mord, krim og god engelsk serie. Har ikke sett noe av Vera før, men det går bra. Heia vera. Klem

 4. Hannah skriver:

  Jeg synes tilståelsen på NRK var kul! Den hører kanskje mer til i kategorien drama enn krim, men fortsatt bra <3 Videre til noe som ikke er ment som kritikk (og jeg vet du ikke har bedt om min mening), men jeg vil anbefale deg å bruke brynspudder innerst på øyenbrynet i stedet for penn. Da unngår man den "boksen" innerst på brynet og får i stedet en fin og naturlig overgang som minner om hår. Jeg bruker brynspenn på brynet, men brynspudder helt innerst for å fake hår i overkant. Tenkte bare å tipse deg ettersom jeg gjorde den samme "feilen" i flere år 🙂

 5. Victoria skriver:

  Broadchurch som ligger på NRK nett-TV er en av de beste britiske krimseriene vi har sett her hjemme:) Den er noen år gammel nå, men absolutt verdt å få med seg!

 6. Malene skriver:

  Alltid så koselig å klikke seg inn på bloggen din 🙂 Kalifat på Netflix er utrolig spennende og veldig dagsaktuell!

 7. silje skriver:

  Hei! Jeg slenger meg på denne kommentaren, men har et annet tips. jeg har slitt i mange år med å tegne brynene mine, og de har aldri blitt like, og jeg har aldri blitt fornøyde med de. enten har de blitt for markante og svarte eller så har de blitt for tynne og lite synlige, eller så har de blitt for klumpete om jeg kan si det. derfor tok jeg microblading på brynene mine, og jeg er så fornøyd! det eneste jeg trenger å gjøre med de er å bruke brynsgele.

 8. Victoria skriver:

  Hei, Kristina! Elsker bloggen din, alltid så koselig å klikke innom her for en liten oppdatering ❤️ Bor du og Preben sammen alene? La merke til at du skrev «kidsa i hus» under det innlegget med pizzaene, og ble så nyskjerrig på hvilke kids du mente! Hihi, du bare sletter kommentaren om det blir for privat altså ❤️

 9. L skriver:

  The stranger på Netflix er ganske bra, og The truth about the Harry Quebert affair på Sumo er noe av det bedre jeg har sett!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *