GØY FOR BÅDE STORE OG SMÅ

HOME ACTIVITY

I disse dager er det vel ingen tvil om at man er mye mer hjemme enn normalt. Det kan fort bli lange dager, spesielt for barna hvis man har de hjemme. Så i dag tenkte jeg å komme med et skikkelig koselig tips som garantert vil falle i smak hos både store og små. Nemlig maling på lerret! Dette kjøpte jeg på Søstrene Grene, og det kostet ikke mer enn rett over to hundre kroner. De har så mye fint og gøy innen hobbyaktiviteter man kan gjøre hjemme! Jeg vet ikke med dere, men jeg får helt ro i sjela av å holde på med ting som dette. Da er jeg så fokusert og glemmer liksom litt alt det andre som foregår nå. Et aldri så lite tips før påsken setter inn. Ting som dette er gull å ha i hus! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *