PIZZAKRIGEN: MEG VS KJÆRESTEN


I plaskende regn i går kveld bestemte vi oss for å ta frem grillen og kjøre i gang en aldri så liten pizzakrig. Preben mener nemlig han er en mester når det kommer til pizza laget på grillen, og jeg mente det samme om meg selv – uten å egentlig ha laget det før… 😂 Men hjemmelaget pizza er jeg god på, så det kan vel ikke gå feil. Preben hadde gått til innkjøp av en sånn steinbakeplate til å lage pizza på i ovn eller grill, og den måtte vi selvfølgelig teste! Så kidsa i hus var dommere og vi var kokkene som kjempet om førsteplassen. Og tro meg at det ble kamp, det har aldri vært så vilt på dette kjøkkenet her hjemme før, haha!

🍕 Min pizza: fyll av creme fraiche, hvitløk stekt i olivenolje og pesto. Topping var ruccola og parmesanskinke, med mozarella og cheddarost.

🍕 Preben sin pizza: fyll av klassisk tomatsaus, mozarellaost, toppet med ruccola og parmesanskinke.

Hvem sin så finest ut? Preben stakk av med seieren på den beste bunnen, han fikk nemlig tre tynne pizzabunner av sin deig mens jeg fikk…. en sjukt tjukk en. 😑 Nedtur! Men seieren på beste fyll gikk til meg, juuuhu! Dette skal uansett definitivt gjøres igjen, for stenplate til grillen gjorde pizzaen ti ganger bedre i mine øyne. Skikkelig italianstyle, og er det noe jeg elsker – så er det italiensk pizza! 😀

13 kommentarer på “PIZZAKRIGEN: MEG VS KJÆRESTEN

  1. Malin skriver:

    Åhh nam, det så skikkelig godt ut!! Det vil jeg og prøve!! Hvor har dere kjøpt den steinbakeplaten? <3

  2. kristinaandersen skriver:

    Pleier vanligvis å blande i sopp, og toppe med små tomater + pinjekjerner. Men vi orket ikke butikken, så brukte det vi hadde liggende 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *