SLITEN OG LEI

God fredag, fineste dere ♥ Har dere det fint, til trosss for omstendighetene? Her er dagene noe tunge for tiden, jeg er helt ærlig så sliten og lei at det halve kunne vært nok. Men man får bare håpe, ønske og gjøre det man kan for at dagene snart kan bli lysere. Det som hjelper veldig for meg er å komme meg opp, og ut i frisk luft. Det er virkelig det beste som er! Og her startet helgen med nettopp det. En laaang gåtur ute i skog og mark sammen med Preben og Målte. Sistnevnte var mildt sagt fornøyd over å få en pause fra skjermen, han hoppet rundt og løp alle veier. Lille sjarmøren!

UTE PÅ VIFT

Nå venter jeg på at Ida skal ringe for en liten telefondate, før jeg skal driste meg på butikken for å handle inn litt kos til helgen. Det er viktig å gjøre litt ut av dagene og gjøre det ekstra koselig hjemme i disse tider syns jeg, og heldigvis er vi flinke til nettopp det ♥ Sender en god luftklem til dere alle!

29 kommentarer på “SLITEN OG LEI

 1. Julie skriver:

  Hva er den største forskjellen for deg mtp viruset? Hadde ikke dagene dine vært nokså det samme uansett?

 2. LH skriver:

  Jeg syns det er tungt for tiden jeg også, jeg er til vanlig ikke en «klemmer» men nå savner jeg en god og varm klem! Skulle også besøke familie i påsken og ønske velkommen et nytt medlem i slekten, men de planene gikk dunken og jeg kjenner at jeg er mer skuffet enn jeg trodde selv.. Jeg håper at det norske folk er flinke nok til at vi forhåpentligvis kan få en nogenlunde normal sensommer 🙂 God helg <3

  • kristinaandersen skriver:

   Så trist når slike fine planer ikke kan gjennomføres 🙁 Vi får bare gjøre alt vi kan for å tilrettelegge for bedre tider, forhåpentligvis snart <3 God helg kjære deg! klem

 3. Jenni skriver:

  Du er ikke alene om å være sliten og lei om dagen Kristina. Helt enig at å komme seg ut i luften gjør godt. Forsøker å gå meg en tur hver dag etter jobb. Håper det går bra med Målte etter operasjonen, han er bare skjønn. God helg og god påske. Klem fra Jenni

 4. kristinaandersen skriver:

  SÅ koselig å lese at du trives på bloggen for tiden, Linn <3 Må bare gjøre så godt man kan 🙂 God klem tilbake til deg <3

 5. Maya skriver:

  Utrolig nydelig hund! Hvis han skulle trenge krage en annen gang så finnes det også oppblåsbare som sikkert er mer «behagelig»! Har ikke prøvd det selv riktignok (har to små hunder selv), men det kan jo være vertdt et forsøk! Hadde en cairnterrier før som måtte ha krage etter en operasjon, og hun syntes tydeligvis det var veldig ekkelt stakkars!

 6. LH skriver:

  Hjalp dette spydige oppgulpet deg? Gjorde det situasjonen i Spania lettere å håndtere? Jeg har forståelse for at det er tøffe tider i Spania, og at situasjonen der er langt verre enn her hjemme, men spar deg for kommentarer som dette. De fleste av oss har familie som er i risikogruppen, familie vi ikke får sett, klemt eller ivaretatt på samme måte som før. Jeg vil anta at de fleste bekymrer seg for de man er glad i, og det er ikke en bekymring som forsvinner fra den ene dagen til den andre..

 7. Beate skriver:

  Må smøre oss med tålmodighet ja… :-/ For min del går det overraskende bra, da jeg er vant til å være mye hjemme. Ble temmelig fornøyd da jeg gjorde om leiligheten til et trenings studio, den Torsdagen det smalt! Haha! Formen skal ikke dale p.g.a dette ass! 😉 Det som er veldig kjipt er at jeg ikke har sett familien siden tidlig i Februar! Og det å ikke feire påske sammen, blør litt i hjertet… Men, det må jo bare være sånn en god stund fremover da… Ha en fin helg!
  Klem til deg, fine! <3

 8. Anja skriver:

  Dagene så går så opp og ned. I går hadde jeg en dag der alt bare var dritt og jeg følte at verden og livet går under. Føles ut som dagene går og går, men man lever liksom ikke. Man bare er… Så løp en liten tur i går kveld, løp på butikken og kjøpte litt øl og surt godteri og bestemte meg for at i dag lørdag, den skal bli fin. Begynte dagen med en langtur jogging, nå sitter jeg i solen på balkongen og tenker at jeg koser meg litt. Du har ihvertdll en mann og en hund sammen med deg. Tenk på oss single a;)
  Lag deg en fin dag. Klem

 9. Maren skriver:

  Som sykepleier går jeg på jobb hver dag, men jeg kjenner også på savnet etter normalitet. Jeg er ikke den som går ofte på cafeer eller restauranter, men når muligheten for spontanitet blir revet fra oss, DA får jeg plutselig veldig lyst til å gå på café. Friheten og demokratiet står så sterkt at når det blir lagt føringer fra regjeringen, så gjør det så inntrykk. Jeg blir helt koko av å tenke på det. Stay strong, ta vare på hverandre og vask henda <3 En dag blir det bedre <3

  • kristinaandersen skriver:

   Man savner fort friheten når den plutselig er borte.. Heia deg som er sykepleier, Maren. Det er i mine øyne verdens fineste jobb <3 klem!

 10. Elisa skriver:

  Jeg er også sliten og lei av Korona lockdown. Turer ut i frisk luft er helt nødvendig. Leser bloggen din fast-blir inspirert av fine bilde og tekst. Sender en påske/lørdagsklem:)

 11. LM skriver:

  Du er heldig som har en samboer og barn som selskap da, jeg ser bare mitt eget speilbilde :p Har en liten leilighet også, ingen hage å gå ut i. Tar ikke sjansen på å besøke foreldre/familie og venner nå, gleder meg så mye til dette er over!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *