GODTERISKUFFEN MIN


Husets beste skuff? JA! Haha. Jeg har endelig blitt en sånn person som klarer å ha godteri hjemme, uten å spise det opp før helgen kommer. For ett år siden hadde ikke dette skjedd, men plutselig har jeg lært meg det. Og min lille ocd kicker så inn at når skuffen er så fin som nå, så sliter jeg seriøst med å ta ting fordi jeg likter synet…. 😂

FAVORITTER AKKURAT NÅ

Squashies! Disse er det ikke lenge siden jeg oppdaget og jeg er heeelt obsessed. Skikkelig digg godteri! Og hakket lettere å spise enn kjærligheten jeg ødelegger tennene på.
Milkyway! Og new energy.
Pulver padder! Eeeelsk!
Melkehjerter, selvfølgelig.
Totenflak og mexican chipsen.
Godt og blandet.

ET LITE SERIETIPS

Ellers, god søndag fine dere! I helgen har jeg bare kost meg hjemme, og vi har slukt Liar på HBO. Har dere ikke sett den, så må dere gjøre det. Superspennende serie! Jeg har allerede sett sesong en for leeenge siden, og husker jeg lengtet så til sesong to som endelig er kommet. Så da bestemte jeg meg for å se hele greia på nytt meg kjæresten, og han ble heldigvis like oppslukt som meg. Planen for søndagen er å gå en lang tur i det fine været, rydde klesrommet og sole meg på verandaen. Det er skikkelig påskestemning med det fine været som er, så håper jeg kan få snikt til meg litt etterlengtet brunfarge på denne hvite (blå…) kroppen. Hva står på søndagsplanen din? ♥

10 kommentarer på “GODTERISKUFFEN MIN

 1. Beate skriver:

  Haha, GØY! 😀 Forstår den ocd´n altså! 😉 Jeg har et kott med pynteting OG masse godis! Må selvfølgelig «rydde» litt når jeg tar noe derifra! Haha! 😉 Er så glad jeg kan ha et lite lager uten at jeg rører det i ukedagene! Kun Fredda´s kveld og Lørrrda´s kveld! We are strong! 😉
  God Søndag, fine deg! Stor klem! <3

  • kristinaandersen skriver:

   Åå, det høres jo ut som drømmekottet 😀 Ønsker meg, haha!! Ha en super mandag, kjære deg <3

 2. kristinaandersen skriver:

  Helt genialt å la liggende, spesielt hvis man får uventet besøk 😀 Kos deg med resten av Chicago Fire, det er så GØY <3

 3. Emilie skriver:

  Hei! Hvor får man kjøpt Squashies? <3 Dette var noe av favorittgodteriet mitt når jeg var liten, men har ikke sett at de selges uten på pinne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *