GÅRSDAGEN I BILDER

I går var jeg flink til å knipse bilder hele dagen, til tross for at det egentlig var en skikkelig drittdag. Bloggen var nede hele dagen, så jeg fikk ikke oppdatert dere og stresset med support for å fikse problemet. Lille Målte ble levert grytidlig til dyrlegen for operasjon og kom hjem igjen på ettermiddagen, og jeg fikk helt vondt i hjertet av han. Lille gode vennen! Nå blir det en uke eller to med krage, smertestillende og oppfølging, så håper jeg øyet hans blir like bra som det en gang var. En ting er sikkert, i helgen skal jeg passe ekstra godt på han ♥

Her kommer et hverdagsdryss fra gårsdagen!

Startet dagen med en god økt på hjemmegymmet.

Jeg gjorde denne slageren. Funker gull hver gang!

Satt deig til heving og bakte bollekake som ble helt maaagisk.

Ryddet og vasket hele huset klart til helg.

Hjemmelagte kjøttkaker i brus saus til middag. Det eeer så godt, det! Kjæresten har bursdag til uka, minn meg på at han må ønske seg gryter som matcher. 🤓😂

Så hentet vi denne stakkaren hjem fra dyrlegen.

Og resten av dagen gikk til å kose oss med han.

Nå skal jeg starte helgen med en svett løpings på mølla, før det blir jobb i noen timer. I kveld blir det nachos, seriemaraton og fredagskos med kjæresten min, gleder meg! Sender en stor klem til dere alle! 💛

30 kommentarer på “GÅRSDAGEN I BILDER

 1. Kaja skriver:

  I løpet av 27 dager i mars har du blogget 18 ganger.. og i løpet av disse 18 dagene:
  – Reklame 3,5 gang
  – Matoppskrift 2 gang
  – Serietips 2 gang
  Og Spm runde 2 gang..
  Det vil si at halvparten av innleggene i løpet av en mnd, enten er reklame, oppskrift, serietips eller spmrunde inspirert av andre bloggere.. Igjen vil det si 9 innlegg (på en mnd) som er «fritekst» om hverdagsliv eller ting du tenker på.. ikke veldig mye kreativitet i bloggingen.. og siden du har det så rolig om dagen skulle man jo tro du hadde tid til å legge litt meir jobb og energi i de få innleggene du faktisk publiserer..

  • kristinaandersen skriver:

   Bloggen oppdateres når jeg har noe å dele, med hva JEG ønsker å dele – siden dette er min blogg. Takk for at du deler din mening 🙂

   • Marie skriver:

    Jeg håper at når den dagen kommer som du må ut i arbeidslivet og ikke lengre er din egen sjef, så svarer du lederen din litt høfligere enn hva du svarer følgerne/leserne dine. Vi er vel dem som gjør at du tjener penger og det synes jeg du bør være takknemlig for! Fortsetter du med sånn blogging så må du snart søke jobb på Kiwi.. Kiwi er helt supert det, men gir ikke riktig så mye penger i kassa!

  • Beate skriver:

   Kaja: jeg hadde forstått din «frustrasjon» hvis Kristina hadde LOVT å blogge minst en gang pr. dag, men hun har ikke lovt det…

 2. Anja skriver:

  God bedring til vofsen. De er heldige som har deg! Bollekake, oppskrift? Jeg skal bruke helgen på å lage meg god mat.
  Hvilken serie ser du på nå?
  God helg.

 3. Lara skriver:

  Du har det så utroolig fint hjemme hos deg!! Kan jeg spørre hvor spisebordet og lampen over det er fra? Klem 😀

  • Mia skriver:

   Bare reagerte når hu skriver om kjæresten bare, og det brått er 4. Tenkte nå at Kristina gjør som resten av Norge og følger dugnaden. Det var bare derfor jeg lurte på om det var pyntet på bildet sin skyld… Hva Kristina deler er vel strengt tatt opp til henne…

 4. Anna skriver:

  Hvor er bladkurven fra?
  Jeg lurer også på om hagemøblene dine fra Netthandelen er gode å sitte i, eller om de er veldig harde?

 5. TLi skriver:

  Stå på sikkert ikke lett og lage blogg om dagen da vi alle må være mest inne og holde oss unna andre. Blir lite inspirasjon kjenner jeg. Men serietips er alltid velkomment går unna en del serier om dagen

 6. Rebekka skriver:

  Hadde ikke tenkt å kommentere, men etter å ha lest første kommentar så måtte jeg bare.
  Jeg syntes bloggen din er helt amazing! Jeg finner mye inspirasjon i det du skriver og deler, stå på akkurat slik du gjør. Også håper jeg at slike kommentarer bare kan «ta seg en bolle» som vi sier her jeg er oppvokst.
  Ønsker deg en fortsatt strålende uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *