BLI BEDRE KJENT MED MEG

Hvor er du fra?

Jeg er fra Vennesla, hvor jeg bodde frem til jeg var 19 år. Da tok jeg det som i den tiden føltes som et veeeldig stort steg og flyttet til Kristiansand. Der bodde jeg frem til jeg var 28 år.

Hvor bor du nå og hvorfor?

Nå bor jeg i Vennesla igjen. Noe jeg virkelig aldri hadde trodd, for å si det mildt. Men når man finner den store kjærligheten ble valget om å flytte hjem igjen plutselig veldig enkelt. Jeg hadde heller ikke trodd jeg skulle trives så godt her som det jeg gjør, men jeg virkelig elsker å ha flyttet ut av byen igjen! Det er så koselig å bo nærme hele familien min, mine foreldre bor fem minutter i bil unna og det samme med svigers. Så har jeg i tillegg alle de gode, gamle vennene mine rett rundt meg her – noe som er skikkelig fint.

Sivilstatusen din?

Samboer med verdens fineste mann.

Hvor gammel er du?

Jeg er 29 år. Tenk at jeg fyller 30 i september? Hjeeelpes! Livet føles så på plass at det er ingen fare med å bli eldre, og jeg gleder meg bare til bursdag og et nytt kapittel i livet.

Favorittdyr?

Hund.

Hva er favorittfilmen din?

Her får jeg helt angst, for jeg filmentusiasten i meg vil så gjerne nevne mange… Haha! Men Gone Girl tror jeg må bli favoritten, den har jeg sett tre ganger og kunne gjerne sett tre til.

Hva jobber du med?

Jeg driver Kristina Andersen AS, og jobber med sosiale medier – hovedsaklig i form av blogg og instagram. Det har jeg gjort i over tolv år og jeg er så takknemlig for det. Ellers jobber jeg også smått med markedsføring og sosiale medier for to andre bedrifter ved siden av, noe jeg håper å gjøre mer av i fremtiden.

Hva er viktigst for deg?

 Kjæresten min.  Familie. Venner. Jobben min.

Hvor går drømmereisen din?

Maldivene, Bora Bora, Mexico og Santorini. Mexico har jeg vært på tre ganger og jeg virkelig elsker det. Santorini har jeg også vært på to ganger, samme med Capri. To favorittsteder jeg må tilbake til! Ellers har jeg alltid drømt om førstnevnte, det ser jo helt utenomjordisk fint ut der. Er det noen av dere som har vært på Maldivene?

Når vil du ha barn?

Det velger jeg å holde som en privatsak inntil videre.

Har du søsken?

Eirik, min lillebror på 22 år som jeg er så glad i.

Hva er din kjipeste side?

Det må bli at jeg er relativt hissig. Heldigvis er jeg aldri langsur, så blir jeg sur går det like fort over som det kom. Jeg kan fort tenne på alle plugger og være hisssig som et lemmen, hehe. Spesielt hvis jeg holder på med noe som krever tålmodighet kan det gå helt rundt for meg, noe som forøvrig også er en dårlig side hos meg. Jeg eier bare ikke tålmodighet, dessverre.

Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd?

Ville bodd akkurat her jeg bor. I Norge. Her har vi det så vanvittig godt og jeg mener man har vunnet i lotteriet med å bare bli født i Norge.

Det fineste stedet du har besøkt?

Hawaii, Santorini, Capri og Bahamas. Hvis det er innafor å nevne fire? 😄

Takk til Andrea for inspo til gøy innlegg!😄

46 kommentarer

 1. Hvor på Santorini? 🙂

  1. kristinaandersen

   Oia 🙂

 2. Clickbait much eller? Du svarer jo f eks ikke på når du vil ha barn men later som du skal svare på den på story🙄

  1. kristinaandersen

   Jeg later ikke som noe. Jeg tok tre spørsmål fra innlegget og kopierte det inn 🙂

 3. Så kjekt med sånne innlegg 😊 Moro å få vite litt mer om deg, og syns samtidig du er flink til å holde det som er privat for dere selv 👍Var på Maldivene på bryllupsreise, og det kan absolutt anbefales! Eneste plassen jeg har vært som har vært finere enn på bildene! Var på øyene Meeru og Veligandu, fantastiske øyer begge. Men favoritten var Veligandu, liten, privat og helt magisk!😍 https://www.veligandu.com

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for koselig kommentar, Jenny <3 Og herre så heldig du er som fikk bryllupsreisen din på Maldivene, det må jo ja vært en drøm!!

 4. Så gøy innlegg, fint å få bli enda bedre kjent med deg! ❤️

  1. kristinaandersen

   Gøy det falt i smak, K <33

 5. Åå. Jeg vet at det er en privatsak, men jeg har så innmari på følelsen at du er gravid. 😀 sånn 10 uker kanskje? 😉

  1. kristinaandersen

   Det kan jeg avkrefte med en gang, hehe. Jeg er ikke gravid <3 Og deler det selvfølgelig den dagen det faktisk skjer 😀

 6. Kristin

  Vet du navnet på plankene i platningen deres?

  1. kristinaandersen

   Dessverre. Kan høre med Preben når han er hjemme fra jobb 😀

 7. Maldivene er virkelig et sted man må besøke. Har bare et ord å si – Magisk!

  1. kristinaandersen

   Det ser heeeelt magisk ut <3

 8. Kristin

  Har vært på Maldivene, og det er utrolig fint der! Anbefales☺️

  1. kristinaandersen

   Åh, så heldig du er!! Håper jeg å får oppleve det en gang 😀

 9. Martine

  Hei! Jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg med de beste turklærne du vet? Da tenker jeg på både til vinter og vår/høst. Hvilke sko bruker du når dere er i skogen med hundene feks. Sliter sånn med å finne ett perfekt tursett 😂 Har nettopp kjøpt fløyen fra bergans etter tips av deg, så den skal brukes mye fremover, den var såå god!!

  Det hadde også vært moro med ett lite hundre innkjøps innlegg! Hvilket bur dere har inne, i bilen, hvilken leker, osv:) Skal hente valp nå i april, etter st valpen vår ble påkjørt i fjor. Har jo en del ting, men alltid gøy med litt nye leker og ting ☺️

  1. kristinaandersen

   Fløyen fra Bergans er helt magisk! Jeg har kun turklær fra Bergans, og la nettopp ut noe nytt på instagram. Nordmarka og Fløyen må være mine to favorittkolleksjoner for turklær 🙂 Så koselig med ny valp, Martine! Lykke til <3

 10. Caroline

  Har dere prøvd å massere inn cherry klumpen i øyet igjen?
  Vår alfa har hatt det noen ganger, veterinær sa hun måtte opereres, oppdretter sa man kunne prøve å massere det inn igjen.. Og det gikk 🙂 etter de 2 gangene har hun ikke hatt det mer i det hele tatt 🙂
  Verdt et forsøk

  1. kristinaandersen

   Jaa, vi har prøvd i to uker – men uten hell :/ Hvordan masserte dere? Vi har prøvd mot øyet, men det fungerer ikke.

 11. Hei Kristina! Så at Målte skal opereres for cherry eye. Det gjorde hunden min også for et par år siden. Det er en rutineoperasjon, og tar ikke så lang tid. Når jeg fikk hente han etter noen timer, kom han travende mot meg med halve ansiktet barbert og med nakkeskjerm😅. Litt neddopet, men fornøyd, og han viste ingen tegn til smerter i etterkant. Han var dog sur for at han måtte ha på skjermen i to uker etterpå. Etter et par dager med syting så ble han vandt til skjermen😊. Du trenger ikke å bekymre deg, men vær forberedt på at Målte ser litt «mørbanka» ut etter operasjonen, og at han kanskje syter en del. Det kan være smerter, men mest sannsynlig er det nok bare ubehagelig med nakkeskjerm og at han kanskje kjenner at noe er gjort med øyet hans😊 min hund ville ikke legge seg ned å slappe av de første dagene etterpå, dette løste vi med at jeg sov på gulvet sammen med han. Masse lykke til med operasjonen, det går nok kjempefint 😊

  1. kristinaandersen

   Åå så godt å høre det gikk såpass bra Tina <3 Og så skal jeg prøve å forberede meg på at han kan se dårlig ut, stakkars liten 🙁 Gruer meg VELDIG til den skjermen kjenner jeg, Målte er så aktiv at jeg skjønner nesten ikke hvordan det skal gå. Men håper han også vender seg til det! Tusen takk for fin tilbakemelding, snille deg <3

   1. Bare hyggelig❤ det kan bli noen dager hvor han er litt frustrert, men jeg har trua på at han venner seg til skjermen ganske raskt😊 Et annet tips kan være å trene ekstra mye på lydighet, kommandoer osv. Mental aktivitet sliter ut hunden mer enn fysisk gjør. Så ved å trene på slike ting så kan det bidra til at han får ut mer energi, og dermed ikke har like stor trang til å bedrive parkour ute og inne i huset😅

 12. Hei Kristina,

  Jeg så på snap at Målte skal opereres for cherry eye.
  Et familiemedlem sin amerikanske cocker spaniel ble for en del år siden operert for det samme. Hun var dessverre uheldig og fikk det tilbake et par ganger, så det ble til sammen noen operasjoner.
  Operasjonene gikk bra, og hunden viste ikke noen tegn til ubehag i ettertid. Selv om det ikke var populært å gå med skjerm, ble det fort en vane 🙂

  Hun måtte også få øyedråper i en god stund i ettertid, da øynene ble litt tørre etter operasjonene. Det er nok fordi hun måtte operere flere ganger, og at hun fikk det på begge øynene.

  Dette var kanskje et «worst case scenario», da det kom tilbake og at det kom på begge øynene – men etter et par-tre operasjoner gikk det bort, og hunden fikk det aldri igjen i løpet av livet sitt.<3

  1. kristinaandersen

   Takk for feedback, C <3 Kan jeg spørre om forsikringen deres dekte alle operasjonene? Håper han slipper å få det tilbake, men skjønner dette er typisk for rasen 🙁

   1. Jeg mener forsikringen dekte alt, men det er mulig de måtte betale en egenandel før den første operasjonen. De fikk faktisk også tilbake noen kroner fra oppdretter.
    Hunden var veldig ung da hun fikk cherry eye, og da det kom tilbake flere ganger ble det jo en litt spesiell valpeperiode for hunden, stakkars<3
    Det var forresten oppdretter selv som ønsket å gi eieren noen kroner tilbake altså, eier krevde det ikke – bare for å forklare det.
    Men det gikk veldig fint alt sammen, heldigvis! Hunden levde et fint liv videre<3

 13. Kathrine

  Hei Kristina.

  Angående kommentaren om operasjonen til Målte og tiden etterpå med skjerm vil jeg bare komme med et tips som funket helt supert for oss. Istedenfor den stive og ubehagelige plastskjermen, kjøpte vi en liten skumgummimadrass til barn på Jysk, skjærte den i en passelig firkant (kommer an på størrelsen på hunden) og skjærte deretter et hull i midten til hodet. Det funket SÅ fint og hunden kunne både drikke som vanlig og sove mer komfortabelt med hodet oppå madrassen som lå rundt halsen. Det ser jo litt dumt ut, men heller dét enn at det skal være ukomfortabelt.

  1. kristinaandersen

   Takk for godt tips Kathrine! Da har vi en løsning hvis det blir helt krise med skjermen..

 14. Charlotte

  Vi måtte operere tibba vår å det var en enkel eperasjon uten komplikasjoner å ho ble frisk og rask før vi rakk å blunke! Lykke til ☺️

  1. kristinaandersen

   Fint å høre <3

 15. Gøy innlegg! Har fulgt deg i alle år og har vært så lik på deg når det gjelder å slå deg til ro og mannfolk 😅
  Morsomt hvordan ting faller litt på plass sånn plutselig

  1. kristinaandersen

   Ikke sant.. Og godt er det <3

 16. Jeanette

  Så koselig innlegg! Du blir en flott mamma en dag ❤ håper det går bra med målte og operasjon. Visste ikke hva cherry eye var,så måtte google det

  1. kristinaandersen

   snille deg, takk <3

 17. Hvor er de kubeformede utelampene deres fra ?

 18. Gulltopp

  Vi har vært på Maldivene og likte det ikke i det hele tatt! 😅 Det føles så isolert på en liten øy. Gøy i max 3 dager.. dessuten synes jeg vannet i Mexico der du også har vært, er minst like fint. Vi har reist en del, og Maldivene utmerker seg som et av de dårligste reisemålene. Det er klart det er instavennlig med water villa og det er gøy å snorkle helt i starten, men vi var der 2 uker og holdt på å krepere til slutt 🤣 og vi er rolige mennesker altså, ikke sånn full fart-folk. Du er herved advart! 😅

  1. kristinaandersen

   Er det sant? Nei så kjipt dere ikke liker det! Det er vel smak og behag tenker jeg <3

 19. Lisa Espeland Hansen

  Hei. Om du ble fornærmet over kommentaren min, så beklager jeg om den virket støtende på noen måte, det var aldri min intensjon. Ser i etterkant at den kunne virke enkel og lite formulert, så det tar jeg full selvkritikk for. Men når en velger å lage et innlegg basert på standardiserte spørsmål, så bør man kunne svare på alle tenker jeg. Hadde det vært spørsmål fra en av leserne, hadde jeg forstått det med å holde barn som en privatsak. Men respekterer hvordan du velger å svare, kun ment konstruktivt fra min side. Kanskje du burde fortsette med spørsmålsrunder? 🙂

 20. Angående operasjonen til Målte så anbefaler jeg å skaffe en Comfy cone eller lignende, de plastskjermene man får er jo ubehagelige å gå med, spesielt når de skal sove. Hunden min bruker comfy cone, og den plager han ikke like mye 😊

 21. Hei. Du skriver Santorino ligger i Oia,men begge deler ligger vel i Hellas. Oia er en landsby og veldig fint der. Ligger ikke så langt fra Santorini 😃Eller har jeg missforstått deg nå.

  1. Beklager leste hvor ligger Santorini og dermed syns jeg det var rart med svaret Oia . Beklager dette 😃

 22. Vi var på bryllupsreise til Maldivene og elsket det! Unnskyldningen vår til å bruke så mye penger på en tur var at det er once in a life time, men når vi ankom sa vi begge at dette ikke blir siste gangen. Det er en drøm! 2 uker var perfekt etter hektiske tider mer bryllupsplanlegging osv og bare nyte hverandre 🙂

 23. Elisabeth

  Hvis du ønsker forslag til innlegg, synes jeg det er veldig gøy å høre om Målte, ettersom jeg har en valp selv. Skjønner samtidig at dette ikke er en hundeblogg, og at det kanskje blir veldig spisset inn mot en liten gruppe av leserne😅 Men hadde vært gøy å høre hva dere trener på og hvordan. Jeg har vært så fornøyd med utviklinga av vår hund, da han endelig har roet seg ned inne, men i dag fikk han tak i jakkeermet på en forbipasserene. Jeg var på gråten da jeg fikk kjeft😅

  Ellers har jeg fått mange tips når du har vist hvordan du organiserer ting i skap, gjerne mer av det.

  Når det gjelder Maldivene, var jeg og samboeren der i fjor. Nyyydelig plass, men det hadde vært nok med ei uke. Det er meget avslappende, men det ble faktisk i overkant rolig. Vi kunne runde øya ved å gå i en halvtime. Jeg vil veldig gjerne anbefale Sri Lanka. Var i Arugam Bay i 2018. Fineste plassen jeg har vært🧡

  1. kristinaandersen

   Takk for tips Elisabeth, skal se om jeg ikke kan få det til snart 😀 Og takk for reisetips! Har faktisk vært i Sri Lanka selv <3

 24. Hei! Mange dyrleger har myk hundekrage! En blå, myk krage! Sjekk gjerne litt rundt med andre dyrleger. Vår hund satt og sov sittende en natt pga. Den store skjermen 😭 fungerte gull med den myke!
  Legger ved link til hvordan de ser ut!

  https://www.musti.no/trixie-oppblasbar-krage?61700&gclid=CjwKCAjwguzzBRBiEiwAgU0FT-GlQTwz3eg7IED3lqzpeQI0b9NgHdPw_ro4omXil2lZwGc6ul3PORoCIsIQAvD_BwE

  1. kristinaandersen

   Ååå stakkar lille 🙁 Takk for link Lisa <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *