BLI BEDRE KJENT MED MEG

Hvor er du fra?

Jeg er fra Vennesla, hvor jeg bodde frem til jeg var 19 år. Da tok jeg det som i den tiden føltes som et veeeldig stort steg og flyttet til Kristiansand. Der bodde jeg frem til jeg var 28 år.

Hvor bor du nå og hvorfor?

Nå bor jeg i Vennesla igjen. Noe jeg virkelig aldri hadde trodd, for å si det mildt. Men når man finner den store kjærligheten ble valget om å flytte hjem igjen plutselig veldig enkelt. Jeg hadde heller ikke trodd jeg skulle trives så godt her som det jeg gjør, men jeg virkelig elsker å ha flyttet ut av byen igjen! Det er så koselig å bo nærme hele familien min, mine foreldre bor fem minutter i bil unna og det samme med svigers. Så har jeg i tillegg alle de gode, gamle vennene mine rett rundt meg her – noe som er skikkelig fint.

Sivilstatusen din?

Samboer med verdens fineste mann.

Hvor gammel er du?

Jeg er 29 år. Tenk at jeg fyller 30 i september? Hjeeelpes! Livet føles så på plass at det er ingen fare med å bli eldre, og jeg gleder meg bare til bursdag og et nytt kapittel i livet.

Favorittdyr?

Hund.

Hva er favorittfilmen din?

Her får jeg helt angst, for jeg filmentusiasten i meg vil så gjerne nevne mange… Haha! Men Gone Girl tror jeg må bli favoritten, den har jeg sett tre ganger og kunne gjerne sett tre til.

Hva jobber du med?

Jeg driver Kristina Andersen AS, og jobber med sosiale medier – hovedsaklig i form av blogg og instagram. Det har jeg gjort i over tolv år og jeg er så takknemlig for det. Ellers jobber jeg også smått med markedsføring og sosiale medier for to andre bedrifter ved siden av, noe jeg håper å gjøre mer av i fremtiden.

Hva er viktigst for deg?

 Kjæresten min.  Familie. Venner. Jobben min.

Hvor går drømmereisen din?

Maldivene, Bora Bora, Mexico og Santorini. Mexico har jeg vært på tre ganger og jeg virkelig elsker det. Santorini har jeg også vært på to ganger, samme med Capri. To favorittsteder jeg må tilbake til! Ellers har jeg alltid drømt om førstnevnte, det ser jo helt utenomjordisk fint ut der. Er det noen av dere som har vært på Maldivene?

Når vil du ha barn?

Det velger jeg å holde som en privatsak inntil videre.

Har du søsken?

Eirik, min lillebror på 22 år som jeg er så glad i.

Hva er din kjipeste side?

Det må bli at jeg er relativt hissig. Heldigvis er jeg aldri langsur, så blir jeg sur går det like fort over som det kom. Jeg kan fort tenne på alle plugger og være hisssig som et lemmen, hehe. Spesielt hvis jeg holder på med noe som krever tålmodighet kan det gå helt rundt for meg, noe som forøvrig også er en dårlig side hos meg. Jeg eier bare ikke tålmodighet, dessverre.

Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du bodd?

Ville bodd akkurat her jeg bor. I Norge. Her har vi det så vanvittig godt og jeg mener man har vunnet i lotteriet med å bare bli født i Norge.

Det fineste stedet du har besøkt?

Hawaii, Santorini, Capri og Bahamas. Hvis det er innafor å nevne fire? 😄

Takk til Andrea for inspo til gøy innlegg!😄

34 kommentarer på “BLI BEDRE KJENT MED MEG

 1. Sofie skriver:

  Åå. Jeg vet at det er en privatsak, men jeg har så innmari på følelsen at du er gravid. 😀 sånn 10 uker kanskje? 😉

  • kristinaandersen skriver:

   Det kan jeg avkrefte med en gang, hehe. Jeg er ikke gravid <3 Og deler det selvfølgelig den dagen det faktisk skjer 😀

 2. Caroline skriver:

  Har dere prøvd å massere inn cherry klumpen i øyet igjen?
  Vår alfa har hatt det noen ganger, veterinær sa hun måtte opereres, oppdretter sa man kunne prøve å massere det inn igjen.. Og det gikk 🙂 etter de 2 gangene har hun ikke hatt det mer i det hele tatt 🙂
  Verdt et forsøk

  • kristinaandersen skriver:

   Jaa, vi har prøvd i to uker – men uten hell :/ Hvordan masserte dere? Vi har prøvd mot øyet, men det fungerer ikke.

 3. kristinaandersen skriver:

  Åå så godt å høre det gikk såpass bra Tina <3 Og så skal jeg prøve å forberede meg på at han kan se dårlig ut, stakkars liten 🙁 Gruer meg VELDIG til den skjermen kjenner jeg, Målte er så aktiv at jeg skjønner nesten ikke hvordan det skal gå. Men håper han også vender seg til det! Tusen takk for fin tilbakemelding, snille deg <3

 4. kristinaandersen skriver:

  Fløyen fra Bergans er helt magisk! Jeg har kun turklær fra Bergans, og la nettopp ut noe nytt på instagram. Nordmarka og Fløyen må være mine to favorittkolleksjoner for turklær 🙂 Så koselig med ny valp, Martine! Lykke til <3

 5. kristinaandersen skriver:

  Tusen takk for koselig kommentar, Jenny <3 Og herre så heldig du er som fikk bryllupsreisen din på Maldivene, det må jo ja vært en drøm!!

 6. C skriver:

  Hei Kristina,
  Jeg så på snap at Målte skal opereres for cherry eye.
  Et familiemedlem sin amerikanske cocker spaniel ble for en del år siden operert for det samme. Hun var dessverre uheldig og fikk det tilbake et par ganger, så det ble til sammen noen operasjoner.
  Operasjonene gikk bra, og hunden viste ikke noen tegn til ubehag i ettertid. Selv om det ikke var populært å gå med skjerm, ble det fort en vane 🙂
  Hun måtte også få øyedråper i en god stund i ettertid, da øynene ble litt tørre etter operasjonene. Det er nok fordi hun måtte operere flere ganger, og at hun fikk det på begge øynene.
  Dette var kanskje et «worst case scenario», da det kom tilbake og at det kom på begge øynene – men etter et par-tre operasjoner gikk det bort, og hunden fikk det aldri igjen i løpet av livet sitt.<3

  • kristinaandersen skriver:

   Takk for feedback, C <3 Kan jeg spørre om forsikringen deres dekte alle operasjonene? Håper han slipper å få det tilbake, men skjønner dette er typisk for rasen 🙁

   • C skriver:

    Jeg mener forsikringen dekte alt, men det er mulig de måtte betale en egenandel før den første operasjonen. De fikk faktisk også tilbake noen kroner fra oppdretter.
    Hunden var veldig ung da hun fikk cherry eye, og da det kom tilbake flere ganger ble det jo en litt spesiell valpeperiode for hunden, stakkars<3
    Det var forresten oppdretter selv som ønsket å gi eieren noen kroner tilbake altså, eier krevde det ikke – bare for å forklare det.
    Men det gikk veldig fint alt sammen, heldigvis! Hunden levde et fint liv videre<3

 7. Kathrine skriver:

  Hei Kristina.
  Angående kommentaren om operasjonen til Målte og tiden etterpå med skjerm vil jeg bare komme med et tips som funket helt supert for oss. Istedenfor den stive og ubehagelige plastskjermen, kjøpte vi en liten skumgummimadrass til barn på Jysk, skjærte den i en passelig firkant (kommer an på størrelsen på hunden) og skjærte deretter et hull i midten til hodet. Det funket SÅ fint og hunden kunne både drikke som vanlig og sove mer komfortabelt med hodet oppå madrassen som lå rundt halsen. Det ser jo litt dumt ut, men heller dét enn at det skal være ukomfortabelt.

 8. Charlotte skriver:

  Vi måtte operere tibba vår å det var en enkel eperasjon uten komplikasjoner å ho ble frisk og rask før vi rakk å blunke! Lykke til ☺️

 9. Jeanette skriver:

  Så koselig innlegg! Du blir en flott mamma en dag ❤ håper det går bra med målte og operasjon. Visste ikke hva cherry eye var,så måtte google det

 10. Lisa Espeland Hansen skriver:

  Hei. Om du ble fornærmet over kommentaren min, så beklager jeg om den virket støtende på noen måte, det var aldri min intensjon. Ser i etterkant at den kunne virke enkel og lite formulert, så det tar jeg full selvkritikk for. Men når en velger å lage et innlegg basert på standardiserte spørsmål, så bør man kunne svare på alle tenker jeg. Hadde det vært spørsmål fra en av leserne, hadde jeg forstått det med å holde barn som en privatsak. Men respekterer hvordan du velger å svare, kun ment konstruktivt fra min side. Kanskje du burde fortsette med spørsmålsrunder? 🙂

 11. Rebekka skriver:

  Vi var på bryllupsreise til Maldivene og elsket det! Unnskyldningen vår til å bruke så mye penger på en tur var at det er once in a life time, men når vi ankom sa vi begge at dette ikke blir siste gangen. Det er en drøm! 2 uker var perfekt etter hektiske tider mer bryllupsplanlegging osv og bare nyte hverandre 🙂

 12. kristinaandersen skriver:

  Takk for tips Elisabeth, skal se om jeg ikke kan få det til snart 😀 Og takk for reisetips! Har faktisk vært i Sri Lanka selv <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *