EN FIN HELG HJEMME

Helgen som var har vært en skikkelig friskushelg. Og det er så deilig! I disse tider blir man uten tvil ekstra flink til å sette pris på de små tingene, som god mat, frisk luft, en sol som stråler på himmelen og at våren kommer snikende. Og for meg: masse tid sammen med kjæresten min. Til og med enda mer enn vanlig, haha! Jeg syns det er så koselig, og vi er flinke til å finne på hyggelige ting sammen. Lørdag var vi ute fra solen stod opp til den gikk ned, holdt på utenfor huset, stekte verdens beste lapper med syltetøy, gikk lang tur i finværet, spilte crocket og bare koste oss. Det har rett og slett vært en ordentlig fin helg ♥

Ut på tur i frisk luft!

Søndag plantet jeg i alle krukkene på fremsiden av huset og det ble så fint. Skikkelig vårlig!

Favorittspillet vårt! Og Målte sitt. Irriterende nok, han ødelegger spillet og stikker av med ballene… 🤓😂 Hagespill er virkelig livet! Det får meg til å drømme meg bort til en ny sommer.

I helgen stekte vi lapper på takke utendørs. Så utrolig koselig! Og hvor fine ble ikke disse? Fineste jeg noen gang har laget i hvert fall, hehe.

Skal selvfølgelig dele oppskrift asap!

Her skal jeg få unnagjort den lille jobben som er for dagen, før det er tid for trening. Jeg takker høyere makter for treningsrommet vårt akkurat nå, aldri har jeg satt mer pris på nettopp det. Det er stille på jobb om dagen, noe jeg vil tro de fleste av oss merker. En ting er sikkert: det har aldri vært mer strøkent her hjemme. Flere som kjenner seg igjen? Noe må man gjøre for å få dagene til å fylles ut litt 😄

18 kommentarer

 1. Så koselig å komme innom bloggen din 💜 du er inspirerende 💜 ha ei fin uke 💜🌿

  1. kristinaandersen

   Åå, så koselig!! TAKK for fine ord, snille deg <

 2. Kjenner meg absolutt IKKE igjen 😂 Med 2 gutter hjemme, hjemmeskole, hjemmebarnehage og hjemmekontor og huset brukes til all slags lek innimellom slagene. Huset har aldri vært mer rotete og føltes så lite. Prøver å rydde litt i løpet av dagen, men må ta dagens ryddeøkt først når ungene er i seng. Og etter en lang dag, orker ikke jeg mye rydding. Kollaps på sofaen blir det ofte nå på kvelden gitt 😂 Ha en fin fin dag! ❤

  1. kristinaandersen

   Haha huff!! Sender deg alle gode tanker, disse tider må være ekstra tøffe med barn, hjemmeskole og alt som hører med.. God klem!

 3. Jeg så den takka du hadde på insta eller snap, kan jeg spørre hvor den kommer fra?😊 Så veldig grei ut!

  1. kristinaandersen

   Aner ikke, Preben som hadde den liggende <3

 4. Ragnhild

  Så herlig!
  Lappene ser kjempegode ut, takk for tips🤩 Crocket i hagen derimot, deeet må nok vente minst to måneder enda her i snøkaoset😅

  1. kristinaandersen

   Haha! Sender litt vårvibber din vei, Ragnhild 😀

 5. nettothoughts

  Skulle gitt MYE for den hagen deres om dagen, fyy søren så deilig å ha så mye boltreplass når man skal holde seg hjemme 😀

  1. kristinaandersen

   Jaa, vi koser oss veldig der ute. Uteplass er ordentlig deilig <3

 6. For en utrolig herlig helg! 😀 Jeg tror nok alle som ikke jobber nå har et hjem som er skinnende rent og ryddig, haha..

  1. kristinaandersen

   Tror jeg å, haha <3

 7. Julie K

  ser at du har lagt ut annonseinnlegg på disse klærne 🙂 Burde ikke dette innlegget også vært merket da?

  1. kristinaandersen

   Nei, dette er ikke et reklameinnlegg og ingen merker vises heller 🙂 Hva jeg går i som privatperson velger jeg selv.

   1. Julie K

    Men den er grei, det er meldt inn, tok meg 4 sekunder:)

   2. kristinaandersen

    Ohoy, du er rask på labben!😄

  2. Hvilket stakkarslig liv lever du egentlig? «Melde inn at Kristina har på seg klær med et merke på» – Gud så tragisk….

 8. Hvis du har lite å gjøre på jobb, så kan du vel blogge litt mer?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *