MÅNEDENS BESTE SERIETIPS

Aldri har vel serietips kommet mer godt med enn akkurat nå. For herregud for noen triste dager! Føler meg så deppa om dagen at det halve kunne vært nok… Heldigvis har jeg en snill kjæreste jeg kan bruke masse tid med, og generelt sett er vi glad i å kose oss hjemme. Men jeg håper virkelig at livet kan gå tilbake til normalen snart. De siste dagene har vi binget The Morning Show som er en helt vanvittig bra serie, og da må jeg selvfølgelig tipse videre om den til dere!

THE MORNING SHOW

The Morning Show handler om Alex og Mitch som har ledet programmet The Morning Show sammen de siste 15 årene. USA elsker de, og sammen har de blitt et skikkelig radarpar gjennom tv-skjermen på morgenkvisten. Men en dag skal alt snu seg når Mitch får tunge meeto-anklager mot seg, og han får sparken på dagen for å ha seksuelt trakassert en rekke kvinnelige kollegaer. Hans erstatter blir Bradley, en vimsete lokalreporter som starter første dag med å tråkke relativt greit i salaten. Men Bradley tar seg greit sammen og gjør det magisk bra på skjermen. Og hun er tøffere enn det Alex noen gang kunne sett for seg, for hun ønsker å grave dypere i meeto-anklagene og nekter å gi seg i å få sannheten på bordet.
Jeg vil ikke si så mye mer, fordi her er det fort å fortelle hele handlingen kjenner jeg. Serien ligger på AppleTV+, som forøvrig virker til å ha sjukt mye bra serier. Har dere noen flere å tipse om fra denne tjenesten? Kom med de, for i helgen blir det selvfølgelig…. serietitting! 🤓😂

14 kommentarer på “MÅNEDENS BESTE SERIETIPS

 1. Celina skriver:

  Du må se the servant på apple+ . 😀 Psykologisk serie som bare blir sykere og sykere haha! Tar litt tid å komme inn i alt men når du først har sett et par episoder må man bare se fler <3

 2. Lisbeth skriver:

  Hei Kristina
  Jeg liker godt bloggen din, og synes du har mange fine bilder og inspirasjon. <3
  Meen, sånne innlegg som dette synes jeg er kjedelig. Om andre blogglesere liker de, så bare kjør på! Men jeg har kanskje inntrykk av at flere lesere er lei av slike innlegg?

  • kristinaandersen skriver:

   Serietips er noen av mine mest populære innlegg, så det har jeg planer om å fortsette med 🙂 Koselig du liker bloggen ellers, Lisbeth<33

 3. Kristin skriver:

  Dette tipset er ikke fra denne tjenesten, men TV2 sumo; A million little things heter den. Det er en dramaserie om en vennegjeng fra Boston, hvor en av dem tar sitt eget liv. Den er så fin og spennende på samme tid. Anbefales virkelig 🙂

 4. LM skriver:

  Skjønner at mange elsker disse innleggene, men jeg synes det kan bli litt mye serie- og filmtips. Du har et nydelig hjem, hva med å lage innlegg der du viser frem litt? Eller treningstips fra hjemmegymmet? Hva med spørsmålsrunde? Ellers takk for at du gidder å blogge nå om dagen, det er et fint avbrekk mellom vaktene 🙂 Håper du får en fin uke!

Comments are closed.