FAVORITTER TIL HUDEN

Annonse i samarbeid med Filorga.


Som kjent er jeg flittig bruker av Filorga sine hudpleieprodukter. Du finner ikke en annen ting til ansiktet i badeskuffen min, og jeg er helfrelst av hva disse produktene gjør for huden min. Og hvis du som meg er bruker av nettopp Filogra, så har jeg et aldri så lite tilbud til deg. Filorga er nemlig nedatt med opptil 25% hos Blivakker.no nå, og bruker dere rabattkoden KRISTINA5 får du i tillegg -5% ekstra rabatt på absolutt alt fra merket.

MINE TOPP FEM FILORGA-FAVORITTER

Nattkrem: Time Filler Night Cream ble fort en storfavoritt hos meg, da den gir mye fukt til huden og man våkner opp skikkelig fresh i fleisen. Kremen er kjent for å jobbe aktivt i huden mens man sover, og man våkner opp full av glød i ansiktet. En stor favoritt i kveldsrutinen min! Rens ansiktet godt før du legger den og påfør denne.

Dagkrem: Hydra-Filler Absolute Hydration Cream er dagkremen min, og den er helt genial for oss som ønsker masse fukt til huden – uten å bli blank. Denne er kjent for at den «omprogrammerer» hudens naturlige fuktprosesss, slik at hunden selv regulerer seg og opprettholder maksimal fuktighet gjennom dagen. Den inneholder i tillegg hyaluronsyre, som øker produksjonen av kollagen. Og vi vet alle hvor mye jeg eeelsker kollagen, hehe. Denne kan du bruke både morgen og kveld, jeg bruker den kun på dagen da jeg har en annen nattkrem jeg allerede har fortalt dere om over.

Rens: Her bruker jeg livets renseskum som lett fjerner all sminke både på ansikt og øyne. Jeg elsker skum, det er så digg å massere rundt i huden og man føler seg så ren etterpå. Hundre ganger bedre enn vanlige renser i mine øyne, skum er livet! Foam Cleanser som jeg bruker både renser, fjerner makeup og gir fuktighet til huden. Denne bruker jeg morgen og kveld. På kvelden dobbeltrenser jeg alltid, slik at all sminke blir borte og huden blir 100% ren.

Øyekrem: Reverse Eye Cream er en nyyydelig øyekrem som er helt vilt drøy i bruk! Jeg har hatt min krukke i flere måneder og vil tro jeg kan ha den i rundt åtte måneder før jeg må kjøpe ny. Og det liker vi! Denne gir masse fukt til øyeområdet, og inneholder ingredienser som jobber målrettet mot aldringstegn rundt. øynene. Denne bruker jeg morgen og kveld.

Ansiktsmaske: Denne masken her (oxygen glow masque) er gull hvis man vil ha effekt på bare ti minutt. Den gir en helt nydelig glød til huden så fort den kommer av, og derfor er jeg veldig glad i å bruke den de dagene jeg skal noe spesielt og vil se ekstra fresh ut. Et must have for alle som elsker duggfrisk hud!

RABATTKODE TIL DEG

Filorga er altså nedatt med opptil 25% hos Blivakker.no nå, og bruker dere rabattkoden KRISTINA5 får du i tillegg -5% ekstra rabatt på absolutt alt fra merket. Blivakker har gratis frakt og lynrask levering!

17 kommentarer

 1. Hei! jeg er inne på Blivakker sine sider nå og hudpleieserien Filorga er ikke nedsatt som du sier?

  1. kristinaandersen

   NÅ er den nedsatt 🙂

 2. Hei! Bare lurte på om du vet om merket er vegansk?😊 Ønsker deg en fortsatt fin dag og hold deg frisk!😊 Mvh Pernille

  1. kristinaandersen

   Det er jeg usikker på 🙂 Kan sjekke opp.

   1. Tusen takk 😊

 3. Hvor er blusen du har på deg i innlegget fra?

  1. kristinaandersen

   Hei Ida! Kjøpt på Zara i fjor 🙂

 4. Hvordan vil du si at disse produktene er sammenlignet med Elixir?

  1. kristinaandersen

   Det er to helt forskjellige serier. Personlig liker jeg denne mye bedre, den er finere i pris og like bra 🙂

 5. Hvor er toppen ifra?😊

  1. kristinaandersen

   Zara i fjor 🙂

 6. Hei! Spurte for en stund siden om du kunne lage innlegg om flere av produktene du bruker i denne serien. Blandt annet hvilket serum som gir mest fukt? Vil gjerne kjøpe noe og nå er det jo en super anledning når det er 30% rabatt. Jeg synes ikke de to kremene du anbefaler gir nok fukt alene så ville gjerne prøvd et serum også.

  1. kristinaandersen

   Angående serum så bruker jeg selv Hydra-Hyal Serum. Søk det opp på siden,anbefales <3

 7. Bruker du ikke eliksir lengre?

  1. kristinaandersen

   Nei, jeg byttet over i fjor 🙂

 8. Nå fikk jeg troa på at huden min skal se bra ut! Så dette ble dyrt😅 gleder meg til å prøve alt jeg har kjøpt!! 😍

 9. Hvilken solkrem bruker du over Filorga dagkrem? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *