SØNDAGSKOS

Her våknet jeg opp til plaskende regn i dag, og herre så koselig det er ❤️ Eeelsker det, spesielt på søndager! Da er det liksom helt innafor å bare kose seg inne hele dagen. Og nettopp det står på søndagsplanen min! Har allerede startet dagen rolig med god frokost, se et par episoder av serie og dyna i sofaen. Så tenker jeg faktisk å bruke litt tid på å rydde kjøkkenskapene. Det er så ufattelig deilig når det er gjort, så jeg satser på at jeg får ånden til å kjøre på med det. Og i ettermiddag skal vi på søndagsmiddag til mine foreldre. Luksuuus å få maten servert. Sånt man blir glad for når man plutselig har blitt voksen og innser at maten ikke lager seg sjæl lengre, hehe 😀

FROKOST FAVORITTER

Tomat med salt og pepper.
Eggerøre med parmesanskinke.
Oppkuttet brokkoli og gulrøtter. Og kiwi!
Appelsinjuice med masse isbiter.
Nystekte grove bagutter.

I helgene er vi alltid flinke til å lage ekstra gode frokoster her hjemme, det er så ekstra godt start på dagen, det! Hva står på søndagsplanen din i dag?

13 kommentarer

 1. Hei!
  Mulig du ikke har tenkt over det, men synes dere skal holde dere hjemme. Og i disse tider må det være lov å si også. Støtt opp om Norge og hold dere hjemme!

 2. Det så godt ut ❤️ hender det at du savner hvite vegger og den nordiske stilen eller føler du deg mer tilfreds med sånn du har det nå? 🤩 Fikk du forresten malt veggene i den forrige leiligheten før salg? Husker du snakket om å male de hvite veggene 😄

  1. kristinaandersen

   Nei <3 Elsker å ha det mer hjemmekoselig og klassisk rundt meg 😀 Og skulle savnet melde seg er det 100% skandinavisk og hvite vegger i andre etasje, hehe.

 3. Pga corona anbefaler de folk ikke dra til hverandre, ser du skriver dere skal på søndagsmiddag hos foreldra dine, kanskje lurt å følge rådene 🙂

  1. kristinaandersen

   Vi følger rådene og ser ikke andre enn nærmeste familie, som vi allerede har sett flere ganger i uka før dette ble såpass ille.

   1. Leste at man så godt som mulig burde unngå også små familiesammenkomster. Dette med at «man har sett dem tidligere samme uke» blir et dårlig argument, som jeg også ser at mange familier bruker for at barna skal kunne treffe klassekamerater (som de jo var med på torsdag før alt ble stengt). Jeg tenker at de fleste som har noen de bor med bør kunne gjøre det de kan og bsre holde seg hjemme!

   2. Skjønner tankegangen, men da bør man også kunne garantere fult ut for at feks ikke sin mor eller samboer har blitt smittet på butikken eller bensinstasjonen siden sist dere møttes, og deretter bringer smitten videre til resten av familien:)

 4. Myndighetene anbefaler og unngå familiesammenkomster.

 5. Visste du om dette? 😱https://tv.nrk.no/serie/chicago-fire/sesong/7
  Har ventet så lenge på at Viaplay skal få sesong 7 og 8, også har NRK sendt hele sesong 7, og deler av 8!! Også er sesong 7 utilgjengelig😭

  1. kristinaandersen

   Nei så irriterende! :/

 6. Hei 😊 Her skal vi i gang med å spraye sofaben etter tips fra deg! Opplevde dere at malingen smittet over på gulv/teppe? 😬 Ønsker deg en fin ny uke 🤗

  1. kristinaandersen

   Nei, det går helt fint. La beina tørke i noen timer, så er du safe 😀

 7. Martine Akselsen

  Hei. Må bare si at jeg syntes det er litt frustrerende at du ikke engang godkjenner kommentaren min? Hvis du ser tilbake har jeg alltid skrevet koselige kommentarer, da må det være lov å stille et kritisk spørsmål i disse tider uten at det skal gjøre at kommentaren ikke går gjennom..

  Ønsker deg en fin uke, da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *