SØNDAGSKOS

Her våknet jeg opp til plaskende regn i dag, og herre så koselig det er ❤️ Eeelsker det, spesielt på søndager! Da er det liksom helt innafor å bare kose seg inne hele dagen. Og nettopp det står på søndagsplanen min! Har allerede startet dagen rolig med god frokost, se et par episoder av serie og dyna i sofaen. Så tenker jeg faktisk å bruke litt tid på å rydde kjøkkenskapene. Det er så ufattelig deilig når det er gjort, så jeg satser på at jeg får ånden til å kjøre på med det. Og i ettermiddag skal vi på søndagsmiddag til mine foreldre. Luksuuus å få maten servert. Sånt man blir glad for når man plutselig har blitt voksen og innser at maten ikke lager seg sjæl lengre, hehe 😀

FROKOST FAVORITTER

Tomat med salt og pepper.
Eggerøre med parmesanskinke.
Oppkuttet brokkoli og gulrøtter. Og kiwi!
Appelsinjuice med masse isbiter.
Nystekte grove bagutter.

I helgene er vi alltid flinke til å lage ekstra gode frokoster her hjemme, det er så ekstra godt start på dagen, det! Hva står på søndagsplanen din i dag?

10 kommentarer på “SØNDAGSKOS

 1. Mona skriver:

  Hei!
  Mulig du ikke har tenkt over det, men synes dere skal holde dere hjemme. Og i disse tider må det være lov å si også. Støtt opp om Norge og hold dere hjemme!

 2. Sandra b skriver:

  Pga corona anbefaler de folk ikke dra til hverandre, ser du skriver dere skal på søndagsmiddag hos foreldra dine, kanskje lurt å følge rådene 🙂

  • kristinaandersen skriver:

   Vi følger rådene og ser ikke andre enn nærmeste familie, som vi allerede har sett flere ganger i uka før dette ble såpass ille.

   • Anita skriver:

    Leste at man så godt som mulig burde unngå også små familiesammenkomster. Dette med at «man har sett dem tidligere samme uke» blir et dårlig argument, som jeg også ser at mange familier bruker for at barna skal kunne treffe klassekamerater (som de jo var med på torsdag før alt ble stengt). Jeg tenker at de fleste som har noen de bor med bør kunne gjøre det de kan og bsre holde seg hjemme!

   • B skriver:

    Skjønner tankegangen, men da bør man også kunne garantere fult ut for at feks ikke sin mor eller samboer har blitt smittet på butikken eller bensinstasjonen siden sist dere møttes, og deretter bringer smitten videre til resten av familien:)

 3. kristinaandersen skriver:

  Nei <3 Elsker å ha det mer hjemmekoselig og klassisk rundt meg 😀 Og skulle savnet melde seg er det 100% skandinavisk og hvite vegger i andre etasje, hehe.

 4. Martine Akselsen skriver:

  Hei. Må bare si at jeg syntes det er litt frustrerende at du ikke engang godkjenner kommentaren min? Hvis du ser tilbake har jeg alltid skrevet koselige kommentarer, da må det være lov å stille et kritisk spørsmål i disse tider uten at det skal gjøre at kommentaren ikke går gjennom..
  Ønsker deg en fin uke, da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *