TID FOR Å VÆRE USOSIAL

Jeg har en følelse om at det blir en usosial tid fremover, og jeg håper alle tenker å gjøre det samme. Coronaviruset har satt en skikkelig vond følelse i meg, og selv om det ikke nødvendigvis er farlig for meg – så er det farlig for andre. Medmennesker. Vi har ingen å miste, og jeg håper så inderlig alle kan være flinke til å ta forhåndsregler nå. Unngå folkemengder og ha hjemmekontor hvis man har muligheten til det. Ikke besøke mennesker i risikogruppen, ikke klemme eller håndhilse. Og viktigst av alt: vaske oss godt på hendene. Ofte. Jeg syns det er helt sykt at de fleste norske skoler og barnehager fortsatt holder oppe, og håper virkelig steder som dette stenges ned brennkvikt. For igjen: vi må handle, bidra og gjøre det vi kan for å unngå mer spredning av viruset som man ikke har kontroll på lengre.  Og ikke minst: at de som er i karantene faktisk holder seg til reglene som er gitt.
Jeg føler Norge sitter for hardt på ventebenken akkurat nå, og håper så innmari de kan tøffe seg opp og gjøre tiltak før det er for sent. Min far og hele hans jobb har blitt satt til hjemmekontor i fire uker, og jeg håper flere tar det samme valget. En ting er sikkert: vi må ta forhåndsregler og bry oss om det som skjer.

Denne krabaten er heldigvis god å ha i usosiale tider, hehe. Målte blir seks måneder nå i mars og jeg er så glad i denne klumpen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg ❤️ Stakkaren ser alltid så grumpy ut, men han er seriøst den gladeste hunden jeg noen gang har møtt. Logrer så hardt med halen sin at hele kroppen vagger og hilser med stor iver på absolutt alle han treffer. Så snill og god hele tiden. Og så glad i bamsene sine at jeg må bare le. Jeg føler ofte vi har fått en to-åring i hus, for hele stua vår har aldri mindre enn ti bamser liggende rundt. Det beste han vet er å hente en og en bamse, vise de til oss i sofaen og samle alle der vi sitter. Normalt for en hund? Haha! Lille sjarmøren.
Her skal jeg straks avgårde på butikken og handle inn mat for noen dager fremover. Så skal jeg ha hjemmekontor og kose meg med kjæresten når kvelden kommer. Får jeg lurt han med til å se Love Is Blind, tro? Jeg føler alle skryter så av den, så det blir kveldens mål for meg! 😄

8 kommentarer på “TID FOR Å VÆRE USOSIAL

 1. Jeanette skriver:

  Skoler og barnehager stenger nå takk og lov! Er selv i risikogruppen, så jeg er sykt stresset. Er heldigvis ikke avhengig av kollektiv transport i hverdagen og holder meg hjemme. Takk og lov for at butikker leverer mat på døren sier jeg bare!

 2. Therese V skriver:

  Helt enig! Jeg har handlet inn det mest nødvendige til de neste dagene, og holder meg inne i leiligheten med samboer og baby. Samboer jobber i barnehagen og her i kommunen stenger de skoler og barnehager. Strenge restriksjoner om folkemengder, restauranter, uteplasser, og store krav til de som jobber på disse stedene. Jeg synes det er bra – for dette viruset er helt ute av kontroll og jeg vil gjøre det jeg kan for å bidra. Det er så håpløst med disse argumentene om influensa, om hvor mange liv den tar… Hva hjelper dette?? Koronaviruset er mye mer smittsomt og vi har ikke vaksine mot det. Whataboutism er så utrolig lite hjelpsomt. Så jeg håper at flest mulig følger helserådene. ❤️

 3. Jenni skriver:

  Flott at du fremmer dette Kristina. Nå må det gjøres tiltak og vi gå sammen i dugnad for å gjøre Norge friskt igjen. Hva er det regjeringen venter på? Altså for et skjønt bilde av dere. Ønsker deg en god og forhåpentlig frisk helg. Klem fra Jenni

 4. kristinaandersen skriver:

  Det har jeg, men de står på soverommet 🙂 Og nei, de ble med til de som kjøpte leiligheten. Buhu, for de var så fine.. Haha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *