FRISKUSHELG

Takk for alle oppmuntrende ord på forrige innlegg, herrefred så GODE dere er ❤️ Til tross for tannverken ble helgen så fin som den kunne blitt, paracett og ibux klarte å holde den verste smerten i sjakk. Så da ble humøret på topp tross alt, og det er jeg glad for! Som dere vet reiste vi opp på hytta sent fredagskveld, rett og slett fordi vi hadde så lyst å våkne opp der. Det er seriøst ingenting som slår å våkne opp på hytta om morgenen. Glem både sparesort eller hotell, hytta er virkelig livets sted. Og denne helgen var det i tillegg kommet en haug med snø. For en glede! Tidlig lørdag morgen hoppet vi i skiene og fikk en laaang tur ute i solsteiken. Etterpå grillet vi pølser på bålpanna og koste oss ute i gapahauk. Noe så magisk!
Er det en ting som har vært kjipt i år så er det uten tvil vinteren som egentlig bare har bydd på regn og drittvær. Jeg elsker jo snø og langrenn, så det har virkelig vært et savn. Men nå fikk vi heldigvis denne helgen, og det var heeelt nydelig 😀

Fornøyd og klar for langrenn i nye klær! Dette fine settet kjøpte jeg i fjor og det har seriøst blitt liggende nedpakket helt til nå. Endelig fikk jeg brukt det! Jeg har så dilla på skiklær, det finnes jo så vanvittig mye fint.

Oss to på tur.❤️

Fineste som er!

Denne mandagen kom som et brak på meg og jeg kjenner meg ikke helt klar for en ny uke, hehe. Er vi flere eller? Jeg hadde egentlig planer om å starte den nye uka med en treningsøkt, men der strekker ikke tiden til – så jeg får ta det igjen i morgen. Kunne jo trent i kveld tenker du kanskje, men jeg er en sånn person som må trene på morgenen hvis det skal bli noe. Nå skal jeg komme meg på butikken for å ukeshandle, hører rykter om ti kroners marked på Meny – så her er det bare å hive seg! 🙋🏽‍♀️😂

5 kommentarer på “FRISKUSHELG

 1. Lisa skriver:

  Hei 😀 Så fint å se du har hatt en fin helg! Nydelige bilder. Jeg har også hatt en mandag som kom litt brått på idag til tross for at jeg faktisk har hatt fri fra jobb. Jeg skulle få gjort så mye før legebesøk og et møte idag, men endte opp med å ta tidenes lengste dusj og dulle på badet 😛 Haha.. Heldigvis en ny dag i morgen 😀 Ønsker deg en god start på uken !

  • kristinaandersen skriver:

   Heldigvis alltid en ny dag, Lisa! Ikke alltid like lett å være så produktiv som man ønsker. Håper du knaller til i dag, hehe 😀 God klem!

 2. kristinaandersen skriver:

  Kjempetakknemlig for hytta, det er virkelig noe helt eget 😀 Og smågodt på en mandag høres ut som meg forrige uke, haha! Håper tirsdagen din blir fin Therese <33

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *