ET ALDRI SÅ LITE IKEA-HACK


Jeg er storfan av Ikea. Men på møblene de har er det alltid en eller annen liten ting jeg gjerne skulle vært foruten. Som stålbeina som går igjen på flere av sofamodellene. Vel, nå har jeg gjort noe med saken! Kjæresten kom med det geniale forslaget at vi skulle kjøpe en matt svart spray, og spraye over beina for å slippe den stygge sølvfargen. Og det ble så suksess at jeg bare må tipse dere!

SORT SILKEMATT SPRAY

Denne kjøpte vi på Monter og den fungerte helt ypperlig. Den er sort silkematt i finishen, som var akkurat det jeg ønsket og som passer til de andre møblene våre. Takk til P som er hakket mer kreativ enn meg som skulle til å bruke nesten tre tusen kroner på nye, sorte sofabein…. Nå ble de jo SÅ fine! Vi sprayet kvelden før og monterte sofaen dagen etterpå. Og resulatet ble så fint!! Et aldri så lite tips til alle som hater sølvbein like mye som meg. 😂

25 kommentarer på “ET ALDRI SÅ LITE IKEA-HACK

 1. MariaM skriver:

  Har gjort akkurat samme med den sofaen, bare jeg kjøpte helt slette, enkle ben på sengeavdeligen å sprayet matt sorte, ville at sofaen skulle bli noen cm høyere 🙂

 2. Silje skriver:

  Åh det er så genialt, jeg gjorde akkurat det samme med stolbena på spisestolene mine – det ble kjempelekkert! Hold oss gjerne oppdatert på hvordan sofaen er, jeg vurderer akkurat samme type sofa fra Ikea – men har hørt så mye forskjellig om den. Noen elsker den, mens andre tilsynelatende haater den, haha.

 3. TLi skriver:

  Hei
  Flott tips
  Gjort dette mange ganger, har også sprayet vaser osv. som jeg liker men som er feil farge.

 4. kristinaandersen skriver:

  Åh så lurt!! Mye fint å kreativt man kan gjøre hvis man bare bruker nøtta litt 😀

 5. kristinaandersen skriver:

  Ikke sett den fordi kjæresten ikke gidder, haha! Men nå skal jeg vise han denne kommentaren og få lurt han med 😀

 6. Eline skriver:

  Så genialt tips!
  Jeg misliker også sølvbein, så skal absolutt prøve dette på spisestolene! Tørker sprayen fort? Vet du om fargen kan smitte av, med tanke på tregulv? Ønsker deg en superfin kveld <3

 7. Cecilie skriver:

  Hei! Så bra at du elskar den her sofaen. Eg vurderer å kjøpe den. Men heilt einig om beina! Eg kunne tenke meg lågare bein i tre, så blir det litt meir «japandi»-følelse på den. Veit du om det går an å skifte ut beina? Har ikkje klart å finne svar på det på Ikea sine nettsider, så set stor pris på råd! Lurer og på om du synest det er litt irriterande med dei lause putene?

Comments are closed.