ET ALDRI SÅ LITE IKEA-HACK

Jeg er storfan av Ikea. Men på møblene de har er det alltid en eller annen liten ting jeg gjerne skulle vært foruten. Som stålbeina som går igjen på flere av sofamodellene. Vel, nå har jeg gjort noe med saken! Kjæresten kom med det geniale forslaget at vi skulle kjøpe en matt svart spray, og spraye over beina for å slippe den stygge sølvfargen. Og det ble så suksess at jeg bare må tipse dere!

SORT SILKEMATT SPRAY

Denne kjøpte vi på Monter og den fungerte helt ypperlig. Den er sort silkematt i finishen, som var akkurat det jeg ønsket og som passer til de andre møblene våre. Takk til P som er hakket mer kreativ enn meg som skulle til å bruke nesten tre tusen kroner på nye, sorte sofabein…. Nå ble de jo SÅ fine! Vi sprayet kvelden før og monterte sofaen dagen etterpå. Og resulatet ble så fint!! Et aldri så lite tips til alle som hater sølvbein like mye som meg. 😂

32 kommentarer

 1. For en genial ide 👌😇

  1. kristinaandersen

   Ikke sant! 😀

 2. Vil så gjerne se sofaen ❤❤

  1. kristinaandersen

   Bilder kommer <3

 3. Hei. Litt på sidelinjen her, men har du sett»love is blind» på netflix? omg… Det må du se. Reality program om å finne kjærligheten og gifte seg etter 30 dager. Lover du blir hektet. 😉

  1. kristinaandersen

   Ikke sett den fordi kjæresten ikke gidder, haha! Men nå skal jeg vise han denne kommentaren og få lurt han med 😀

 4. Det har jeg gjort med noen tre-bein også, men gav veldig merker i gulvet😱prøvde en haug med sånne merker under beina, fant til slutt noen på jula som er høye og må bankes inn, det fungerte.

 5. Hvilken sofa fra Ikea har dere kjøpt ?😃😃

  1. kristinaandersen

   Søderhamn heter den 🙂

 6. Har gjort akkurat samme med den sofaen, bare jeg kjøpte helt slette, enkle ben på sengeavdeligen å sprayet matt sorte, ville at sofaen skulle bli noen cm høyere 🙂

  1. kristinaandersen

   Så smart, Maria 🙂

 7. Måtte dere pusse på beina før dere sprayet ?

  1. kristinaandersen

   Nei 🙂

 8. Åh det er så genialt, jeg gjorde akkurat det samme med stolbena på spisestolene mine – det ble kjempelekkert! Hold oss gjerne oppdatert på hvordan sofaen er, jeg vurderer akkurat samme type sofa fra Ikea – men har hørt så mye forskjellig om den. Noen elsker den, mens andre tilsynelatende haater den, haha.

  1. kristinaandersen

   Den er SÅ GOD <3 Elsker den til nå 😀

 9. Måtte du pusse sofa beina før du sprayet de?

  1. kristinaandersen

   Nei 🙂

 10. Åå, tusen takk for tips! Holdt nettopp på å bruke 3k på sorte ben selv😅 Dette gjorde dagen min❤️✨

  1. kristinaandersen

   Wuuhu! Så bra Åse, nå ble jeg glad 😀

 11. Hei

  Flott tips

  Gjort dette mange ganger, har også sprayet vaser osv. som jeg liker men som er feil farge.

  1. kristinaandersen

   Er jo så lurt! 😀

 12. Genialt!
  Jeg kjøpte meg ei klokke i stål, og sprayet den svart matt slik du gjør her. SÅ fint det blir😍 Et annet triks er å kjøpe de bena som egentlig hører til IKEA sengene. Det har jeg gjort på min TV-benk fra IKEA. Så nå har jeg lange ben i svart matt/eik. Elsk på smarte kreative løsninger. Kom gjerne med flere, du har et så fint hjem!

  1. kristinaandersen

   Åh så lurt!! Mye fint å kreativt man kan gjøre hvis man bare bruker nøtta litt 😀

 13. Så lurt! Hvilken sofamodell? 🙂

  1. kristinaandersen

   Søderhamn 🙂

 14. Hvilken sofa er dette?

  1. kristinaandersen

   Søderhamn.

 15. Tips til serie- stranger. Såå spennende😊

 16. Så genialt tips!
  Jeg misliker også sølvbein, så skal absolutt prøve dette på spisestolene! Tørker sprayen fort? Vet du om fargen kan smitte av, med tanke på tregulv? Ønsker deg en superfin kveld <3

 17. Serietips… Papirhuset, med spansk tale. Den er råååå.

 18. Så ut som det ble kjempe fint. 😀

 19. Hei😄Bare lurer på om dere tok på grunnspray på bena først, eller bare tok på den sprayen med en gang?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *