VÅR I GARDEROBEN

Annose i samarbeid med Nakd.com.


Ååååh, jeg har fylt på klesskapet med så masse FINT! Lysere farger, masse denim, årets første sommerkjole og hvite sneakers. Plagg som dette gjør meg så glad! Alt sammen er fra NAKD, min absolutte favorittbutikk når det kommer til både klær og sko. De har så mye fiiiint! Så, en liten gladmelding igjen til dere! Nå får dere 15% rabatt på hele nettbutikken til Nakd.com ved bruk av rabattkoden andersen15. Koden varer frem til førstkommende tirsdag. Det er ikke toll på varene du bestiller, samt fri frakt og retur. 😄

Jeansjakke HER / Jeansskjorte HER

Jeg elsker begge disse to! Alt som er i deminstoff er hjertelig velkommen i garderoben min. Jakken er oversized, mens skjorten er helt normal i størrelsen. Jeg har medium i både jakke og skjorte.

Jakke HER / Veske HER

Jakken over alle jakker. Denne har jeg ikke klart å spare og har brukt den flere ganger allerede. Så fantastisk fin! Helt normal i størrelsen. Og vesken, da. Denne blir perfekt til både vår og sommer, og genial å bruke som strandveske. Den rommer absolutt alt og er så fantastisk fin. Superelsk!

Kjole HER / Sneakers HER

Kjolen som garantert blir mest brukt av alle jeg har denne sommeren, hehe. Jeg er alltid tidlig ute med å bestille sommerkjoler slik at jeg ikke står der som et nek når sommeren faktisk er her og alt det fine er utsolgt. Skoene er også skikkelig favoritter, de er så fine og har en like fin pris. Litt store i størrelsen, så gå gjerne ned et hakk hvis du vipper mellom to størelser.

Genser HER / Bukse HER

Verdens søteste joggredress? JA! Buksa er normal i størrelsen mens genseren er oversized. Jeg har small i genser og medium i bukse.

15 kommentarer på “VÅR I GARDEROBEN

 1. Beate skriver:

  MASSE fint! 😀 Eeelsker nakd! Jeg startet på en serie i dag som heter Elsk meg, den er fin altså! Har du sett den? Den er på viaplay! God søndag til deg, skjønne! Klem! <3

 2. Siri skriver:

  Hei!
  Jeg mener ingenting av dette vondt mot deg, men eksempler på sånne innlegg som dette er en stor grunn til at jeg liker denne bransjen mindre og mindre.
  Dere tjener penger på at vi som lesere skal bli påvirket til å kjøpe mer og mer og mer. Dere er med i veldig stor grad til et økt forbruk som allerede er SKYhøyt, mens det omtrent ikke blir viet noen plass på deres plattform til å skrive om det som faktisk skjer i verden i dag – som er resultatet av vårt ekstreme forbruk. Det blir liksom bare skyvet vekk. Er det fordi at sånne innlegg tjener man ikke noe på og da orker man ikke legge noe energi i det? (Høres kanskje noe frekk ut her, men jeg lurer faktisk på det)
  Uansett. Synes du, sånn helt innerst inne at det er greit? Å tjene penger på å holde denne trenden som vi VET er utrolig sårt og skadelig for både klimaet og for mennesker som sannsynligvis tjener langt mindre enn de fortjener på å lage disse plaggene?
  Håper du kan komme med svar med dine synspunkt 🙂

 3. Eva skriver:

  Hei, du skriver at det ikke er toll på varene som bestiller. Det er faktisk svært lite klær det er toll på, men moms derimot skal det etter 1 april betales på alt. Selv om det er bestilt før 1 april, vil det tilkomme 25% moms og et fortollingsgebyr på 250-350 fra posten. Syns dette er noe du bør opplyse om, siden du skriver at det ikke er ditt eller datt..

   • Eva skriver:

    Okei, trodde det ble sendt fra utlandet, men da er det selvfølgelig ingen toll og momsen er iberegnet i prisen.. Det er jo ingen nettsteder som sender fra Norge hvor man må betale toll. Tollen blir betalt ved innførsel av en vare til Norge, og som sakt er det ytterst lite av klær det er toll på. Moms og toll er to forskjellige ting, og moms betaler man på alt man handler i Norge.

 4. Kristine skriver:

  Såå mye fint, liker stilen din på både klær og hjem veldig godt! Lurer på om du fortsatt samarbeider med bergans og om det kommer ny rabattkoder snart?☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *