OPPE OG NIKKER

I går var jeg så bleik og sur at det halve kunne vært nok. Så før jeg la meg rullet jeg meg i selvbruning og gledet meg til å våkne opp brun og blid. Etter en natt med en selvbruningslukt som jeg ikke en gang klarer å beskrive, er jeg endelig sånn skikkelig oppe og nikker igjen. Så jeg ble enig med meg selv at jeg får brune meg en gang i uka, for herregud så mye freshere jeg føler meg med litt brunfarge på denne skrotten. Solarium er jeg livredd for, så da får jeg heller jukse meg til litt farge fremover 😄

HAPPY CAMPER

Denne fredagen er smekket med jobb og jeg må si jeg liker det. Er en sånn person som blir demotivert og tiltaksløs av rolige dager, men når det er travel og tiden egentlig ikke strekker til? Da våkner storformen, hehe. Jeg vil heller løpe beina av meg og ønsker meg egentlig alltid ukedager som er i fyr og flamme. Det er jo da jeg er i mitt ess! Så i dag løper jeg rundt hjemme, leverer samarbeid til forhåpentligvis fornøyde kunder, svarer på mail og styrer på. Mens jeg venter på ny levering av sofa, for den skal bli levert på døra mellom ett til fem. Jeg gleder meg altså så til å få den i hus! Så på kveldens plan står sofamontering med kjæresten på planen, samt god middag og filmkveeeld i den nye herligheten. Så mye å smile for med andre ord! Håper dere også har det kjempefiiiint! Elsker fredager, jeg! ❤️

13 kommentarer på “OPPE OG NIKKER

 1. Oda skriver:

  Hva slags selvbruningsprodukter anbefaler du? Bruker du forskjellige til henholdsvis ansiktet og kroppen, og i så fall hvilke? Takk for svar! 🙂

 2. Lisa skriver:

  Kan ikke du ha en fast kategori som er life hacks eller bare hacks. En som ligger øverst eller på siden som kan oppdateres hele tiden. Jeg digger den forrige og liker alle tips som kommer inn av leserne dine:)

 3. kristinaandersen skriver:

  Så merkelig!! Jeg skal faktisk ta å sjekke opp med flugger, fordi jeg er 100% sikker på at det er det fargen heter <3

 4. Henriette skriver:

  Du burde prøve Sophie Elises selvbruning! Den lukter bare litt når man dusjer 🙂 ellers helt luktfri!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *