FILMEN DU MÅ SE TIL HELGEN

Bare femten minutter inni dene filmen sa jeg til P at denne må jeg tipse om på bloggen. Endelig en helt ny film som er ordentlig bra, morsom, fengende og alt på en gang. Jeg digget den så mye at jeg bare må se den en gang til! Og Jennifer Lopez i denne hovedrollen? Altså, jeg har ikke ord for den dama. Hvem ser sånn ut når man er 50 år? Hatten av for hu der sier jeg bare. Herrefred for en BABE!

H U S T L E R S 🍿

Hustlers er basert på en artikkel i New York Magazine for noen år tilbake, og forteller historien om en gruppe strippere som bestemmer seg for å bli kriminelt kreative når finanskrisen slår til som verst. Gutta fra Wallstreet har ikke like mye penger å kaste på stripperne lengre, og etter å ha kjørt rundt i Range Rovers og shoppet Chanel i flere år, nekter stripperne Remona og Dorothy å godta nedturen. Så de samler et crew med digge damer, og smeller i gang sin egen business. Den går kort fortalt ut på å dope ned menn i finansbransjen, sjarmere de i senk, få dem til å trekke kortet på svimlende høye summer og deretter stikke fra dem. Skammen er så stor for familiemennene som våkner opp til tom bankkonto dagen derpå at de ikke en gang tenker tanken på å gå til politiet, så jentene i gjengen til Remona og Dorothy fortsetter å leve livets glade dager. Helt til det en dag smeller. For det måtte det selvfølgelig gjøre til slutt.
Denne filmen er basert på en sann historie, noe som bare gjør den enda bedre. Jeg ble så fenget og oppslukt av denne at jeg satt å måpte cirka hele filmen. Dere finner den på iTunes, og den koster 49 kroner å leie. Snurr film, babes! Dere vil ikke angre. Denne passer like godt til kjærestekveld som til jentekveld. Hvem sier vel nei til å se Lopez svinge seg på dansegulvet…? 🤓😂

7 kommentarer på “FILMEN DU MÅ SE TIL HELGEN

  1. Merethe skriver:

    Den filmen der er råbra! Tipser også om filmen «after», meget romantisk jentefilm. Og «Miss Bala» litt mere action, har ikke sett siste filmen der selv, men ser sykt spennende ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *