TANKER PÅ EN ONSDAG

✨ Siden dette bildet ble tatt har lille Målte klippet seg. Så nå ser han ut som den cocker spanielen han faktisk er, haha! Må derimot si at jeg savner denne labbetuss-looken litt, for herregud så sur, skjønn og bamsete han så ut med alt det håret. Hjertesmelt! Men så mye pels betyr også at han drar med seg hele skogen tilbake hjem etter en tur ute, så det har blitt hakket enklere å holde huset rent etter en tur til frisøren.

✨ I dag har jeg hatt møte her hjemme angående solskjerming. For herrefred, er det noe vi må få asap så er det nettopp solskjerming. Det er nesten ikke til å overleve her inne de dagene sola står på, det blir kokvarmt og umulig å kose seg her inne. Så, solskjerming er det neste prosjektet vårt! Fikk vite i dag at det bare er tre ukers leveringstid for, så der sier jeg bare halleluja! Gleder meg til å mure meg inne og ha filmkveld i mørket, hehe. Nå er bare spørsmålet om vi vil ha elektrisk solskjerming eller ikke. Er det noen av dere som har erfaringer å dele?

✨ Love Island UK er så latterlig bra og jeg er helt frelst. Kan ikke produksjonen i Norge bli linke flinke? De to kan seriøst ikke sammenliknes, meeen jeg følger nå med på begge likevel. Hvem heier vi på, dere? Jeg holder en knapp på Iselin og Omid, de er så søte.

✨ Jeg har så lyst å reise til varmere strøk at jeg er helt dårlig. Lese bøker på en solseng, spise hvitløksmarinerte reker og drikke cola light til det tyter ut av ørene. Til meg å være så er det lenge siden jeg har reist og jeg kjenner reiselysten skriiiiker inni meg.

✨ Til fredag kommer den nye sofaen vår og jeg gleder meg SÅ! Vi gikk for Söderhamn-modellen i det nye beige stoffet de har fått inn, og jeg føler den er helt perfekt. I hvert fall en perfekt tv-sofa! Så gjenstår det bare å ta kampen med møbelbutikken på den gamle sofaen vår, for etter å ha lest meg opp på kjøpsloven er det en ting som er sikkert og det er at vi skal få hevet det kjøpet asap.

Nå: butikken for å handle inn til middag. Hverdagslivet, ass! Jeg elsker det egentlig, men akkurat nå ønsker jeg meg solskjerming. Og en tur til Granca. Hejdå! ❤️

34 kommentarer

 1. Hvor har du kjøpt de to type pastaene du har i krukkene dine?😍

  1. kristinaandersen

   Hansen & CO:)

 2. Line henriksen

  Hei Kristina.
  Anbefaler motorisert solskjerming,så deilig å bare trykke på en knapp!😊

  1. kristinaandersen

   Jaa, det jeg også tenker 😀

 3. Iselin og Omid er veldig søte, men jeg føler litt det er en sånn «young love»? Hot and heavy i begynnelsen, men ikke noe voksent forhold de kan utvikle. Jeg heier på Nora og Johannes! Syns de er så gode sammen😍 Hvis Mie og Ali vinner så boikotter jeg neste sesong😤😤😅

  1. kristinaandersen

   Godt mulig, men de er søte. Det er Nora og Johannes også, så fine og hakket mer voksne 🙂 OG JA! Vinner Mie og Ali så orker jeg ikke mer. HERREGUD!😤😅

 4. Oppskrift på havregrøten du la ut på skap idag?😍

 5. Iselin og Omid all the way!!! 😉 Klem til fine deg! <3

  1. kristinaandersen

   Heia heia!! Og klem tilbake <3

 6. Måå ha elektrisk solskjerming! Jeg har det på soverommet og det er helt fantastisk 🙂 Kan sende bilder og video hvis du vil se? 🙂

  1. kristinaandersen

   Skal åpne meldingen din, Renate 🙂

 7. Forbrukerkjøpsloven. Ikke kjøpsloven.

 8. Som forbruker er det forbrukerkjøpsloven du skal forholde deg til, ikke kjøpsloven………….. Kjøpsloven gjelder bare mellom næringsdrivende, eventuelt to forbrukere…

  1. kristinaandersen

   Det jeg mente.

 9. Hei.

  Tenker det samme som deg, men corona viruset skremmer livsskiten ut av meg, så blir ikke tur her med det første!

 10. Hei Kristina! Målte er så skjønn!! Har en liten hund selv som kunne trengt seg en stuss, med tanke på at han tar med seg både skogen, og 5 kg snø etter hver minste tur😂😂 Kan jeg få spørre deg hvor du klippet han?
  Ha en fin kveld
  Klem❤️

  1. kristinaandersen

   SÅ deilig å få av all den pelsen, hehe.. Venninna mi Marianne som er frisør klippet han <3 Kjenner dessverre ikke til hundefrisører jeg kan anbefale her :/ Klem!

 11. Hvordan er Iselin søt? Skjønner ikke helt …

  1. kristinaandersen

   Jeg syns Iselin og Omid er søte sammen. Hva er det å ikke skjønne?

 12. Forbrukerkjøpsloven riktignok! Lykke til😊 koselig innlegg.

  1. kristinaandersen

   Det jeg mente, hehe 🙂

 13. Synes du ikke at Iselin er litt sutrete og kjedelig?😅 selv holder jeg med Nora og Johannes 😊 meeen er enig i at UK er 10 ganger bedre, gled deg til de to siste episodene hvis du ikke har sett de allerede💕

  1. kristinaandersen

   Bare ikke Ali og Mie vinner så er jeg egentlig happy, hehe.. Og ja, de skal jeg se denne uken 😀 Digger UK!!

 14. Vil anbefale elektrisk solskjerming! 😊

  1. kristinaandersen

   Vurderer det veldig sterkt, virker såå deilig og LUKSUS, haha <3

 15. Hørt masse bra om Zip-screen! Virker utrolig bra☺️

 16. Hei! ville bare si at om du skal reklamere på sofaen er det viktig at du bruker forbrukerkjøpsloven og ikke kjøpsloven, da kjøpsloven omhandler andre type kjøp. Men du har uansett rett på heving!

  1. kristinaandersen

   Oh! Takk for tips 🙂

 17. Hei du Kristina
  Hvor kommer kjøkkenet deres fra, ser lekkert ut retten og sletten:-)

  1. kristinaandersen

   Heii! Jeg aner ikke hvor kjøkkenet er fra, det var her når jeg flyttet inn <3

 18. Du tar alltid så fine bilder, uansett hva de er av! Synes du er en av de flinkeste bloggerne. <3

  1. kristinaandersen

   Ååå, snille deg.. Tusen takk for fin kommentar Cassandra <3

 19. Når det gjelder forbrukerkjøpsloven, må du være litt obs på at butikken har rett til å kunne tilby omlevering, prisavslag eller reparasjon av tingen før heving av kjøpet kan bli aktuelt. (Forbrukerkjøpsloven §31) 😊
  Söderhamn er så fin! Perfekt tv-stue-sofa til en fin pris! 👍
  Vil berømme deg for inspirerende blogg om dagen! 🤩 ha en fin torsdag 💖

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *