TANKER PÅ EN ONSDAG

✨ Siden dette bildet ble tatt har lille Målte klippet seg. Så nå ser han ut som den cocker spanielen han faktisk er, haha! Må derimot si at jeg savner denne labbetuss-looken litt, for herregud så sur, skjønn og bamsete han så ut med alt det håret. Hjertesmelt! Men så mye pels betyr også at han drar med seg hele skogen tilbake hjem etter en tur ute, så det har blitt hakket enklere å holde huset rent etter en tur til frisøren.
✨ I dag har jeg hatt møte her hjemme angående solskjerming. For herrefred, er det noe vi må få asap så er det nettopp solskjerming. Det er nesten ikke til å overleve her inne de dagene sola står på, det blir kokvarmt og umulig å kose seg her inne. Så, solskjerming er det neste prosjektet vårt! Fikk vite i dag at det bare er tre ukers leveringstid for, så der sier jeg bare halleluja! Gleder meg til å mure meg inne og ha filmkveld i mørket, hehe. Nå er bare spørsmålet om vi vil ha elektrisk solskjerming eller ikke. Er det noen av dere som har erfaringer å dele?
✨ Love Island UK er så latterlig bra og jeg er helt frelst. Kan ikke produksjonen i Norge bli linke flinke? De to kan seriøst ikke sammenliknes, meeen jeg følger nå med på begge likevel. Hvem heier vi på, dere? Jeg holder en knapp på Iselin og Omid, de er så søte.
✨ Jeg har så lyst å reise til varmere strøk at jeg er helt dårlig. Lese bøker på en solseng, spise hvitløksmarinerte reker og drikke cola light til det tyter ut av ørene. Til meg å være så er det lenge siden jeg har reist og jeg kjenner reiselysten skriiiiker inni meg.
✨ Til fredag kommer den nye sofaen vår og jeg gleder meg SÅ! Vi gikk for Söderhamn-modellen i det nye beige stoffet de har fått inn, og jeg føler den er helt perfekt. I hvert fall en perfekt tv-sofa! Så gjenstår det bare å ta kampen med møbelbutikken på den gamle sofaen vår, for etter å ha lest meg opp på kjøpsloven er det en ting som er sikkert og det er at vi skal få hevet det kjøpet asap.

Nå: butikken for å handle inn til middag. Hverdagslivet, ass! Jeg elsker det egentlig, men akkurat nå ønsker jeg meg solskjerming. Og en tur til Granca. Hejdå! ❤️

24 kommentarer på “TANKER PÅ EN ONSDAG

 1. Renate skriver:

  Måå ha elektrisk solskjerming! Jeg har det på soverommet og det er helt fantastisk 🙂 Kan sende bilder og video hvis du vil se? 🙂

 2. Kristina skriver:

  Som forbruker er det forbrukerkjøpsloven du skal forholde deg til, ikke kjøpsloven………….. Kjøpsloven gjelder bare mellom næringsdrivende, eventuelt to forbrukere…

 3. Mia skriver:

  Hei.
  Tenker det samme som deg, men corona viruset skremmer livsskiten ut av meg, så blir ikke tur her med det første!

 4. I skriver:

  Hei! ville bare si at om du skal reklamere på sofaen er det viktig at du bruker forbrukerkjøpsloven og ikke kjøpsloven, da kjøpsloven omhandler andre type kjøp. Men du har uansett rett på heving!

 5. kristinaandersen skriver:

  Bare ikke Ali og Mie vinner så er jeg egentlig happy, hehe.. Og ja, de skal jeg se denne uken 😀 Digger UK!!

 6. kristinaandersen skriver:

  SÅ deilig å få av all den pelsen, hehe.. Venninna mi Marianne som er frisør klippet han <3 Kjenner dessverre ikke til hundefrisører jeg kan anbefale her :/ Klem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *