MILO, SNIKKSNAKK OG UPDATE PÅ LIVET

Nei, disse bildene er ikke tatt i desember hvis noen skulle tro det. Er jeg den eneste som fortsatt har julestjerner i vinduet? Jeg regner med svaret blir ja. Men jeg klarer bare ikke ta disse ned, de er så koselige der de lyser så fint opp nå som det fortsatt er mørketid, så de må bare henge oppe et par uker til. Det gir jo så sjukt koselig stemning i tv-stua, og de er heller ikke julete at det er krise… Eller? 🤓😂

I dag har jeg hjemmekontor hjemme hos mine foreldre, Milo er blitt syk og slapper av her. Det blir for mye for han å være med en liten valp akkurat nå, så da er det bedre at han får hvile seg her. Tenk at Milo snart blir ti år til tross for all sykdom han har hatt? Det er helt utrolig at han enda er her, og jeg er så glad for alle kamper jeg har tatt for han. Jeg hadde gjort det igjen, uten tvil. Hunder er virkelig menneskets beste venn, og jeg kan begynne å grine av å tenke på hvor mye Milo har betydd for meg alle disse årene. Ensomme stunder, triste dager, glade tider, oppturer og nedturer – han har alltid vært der uansett. ❤️ Jeg aner ikke hvor lang tid vi har igjen sammen, men en ting er sikkert og det er at ingen vil noen gang kunne måle seg med Milo. Han var min første kjærlighet den lille snille mannen.. Tenk at man kan bli så glad i noen? Det gjør jo nesten vondt.

Planen for dagen er å jobbe fra barndomshjemmet i noen timer, før jeg stikker hjem igjen for middag sammen med kjæresten min. Livet er fint om dagen, så fint at jeg ofte føler jeg må klype meg i armen. Eneste som irriterer meg nå er at det er et mekka med snø utenfor, hva skjer med det? I går var det vårstemning her, mens nå er det tidenes winter wonderland utefor. Koselig, ja. Men jeg savner lysere tider, vår og muligheten til å kunne ta fine bilder ute. Bare til å smøre seg med tålmodighet, så snur det nok snart. Hvordan har dere det, fine folk? Takk for at dere følger så med her, og takk til de av dere som legger igjen koselige ord her. Det gjør meg glad hver eneste dag! 😄

13 kommentarer

 1. God bedring til Milo! Alle her inne vet hvor masse han betyr for deg <3

  Ha en super dag videre fine Kristina <3

  1. kristinaandersen

   Tusen takk for fin kommentar, Therese <3

 2. <3 Gode tanker til fineste Milo skatten!
  Deilig å trives med livet sitt – ingenting er bedre 🙂

  1. kristinaandersen

   Tusen takk, Milla <3

 3. Lurer på om dere har begynt alene hjemme trening med Målte, og evt hvordan det går og hvor lenge han kan være alene om dagen?🐶😊

  1. kristinaandersen

   Det går fint <3 Han er både løs inne i huset og ute i hundegården. Meste han har vært alene til nå er fire timer <3

 4. Familien min hadde en hund vi måtte omplassere grunnet at mamma og pappa skilte seg. Det var til det beste for hunden fordi hun trengte å bli brukt på jakt. Allikevel mistet hun livsgnisten etter dette og det var vondt å se. Akkurat som hun følte på et svik. Skulle ønske at man kunne forklart disse skapningene at alt vi gjør er i beste mening så de slapp å føle seg sviktet av familien sin!
  Håper Milo får en fin alderdom, han er en god og gammel mann 🙂

  1. kristinaandersen

   Ååå, er så trist når dyrene ikke har det greit 🙁 Skulle ønske de kunne snakke, høre og forstå mer.. Det er han virkelig, lille mannen min<3

 5. Hva feilte egentlig milo den gangen han ble så syk? Hvorfor er det hemmelig?

  1. kristinaandersen

   Det er ikke hemmelig. Han har forkalkninger på skjelettet og hyperallergisk mage :/

 6. Gi meg vår – NÅ! 😅😩 Jeg blir helt tung i hodet av disse mørke dagene, grå og fargeløse fargene, kalde og sure været. Blir så slapp og tiltaksløs liksom. Gleder meg til varmere og lyse dager. Friske farger med grønne trær og gress, kirsebærtrær, blomster, fugler, bittesmå lam på bondegården like ved 🌸🌼 Den dagen man kan pakke bort parkasen, skjerfet og vottene – magisk 🙌🏼🥰 Jeg er i desidert best humør når vår og sommer er her for fullt – da er alt bare bra 😍

  1. kristinaandersen

   Kjenner meg så igjen i det du skriver, Therese. Trenger lysere dager ute NÅ <3 Som jeg gleder meg 😀

 7. Litt på etterskudd, men håper Milo har det bedre nå. <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *