TRÅDLØS OG SMART BELYSNING HJEMME

Annonse i samarbeid med Philips Hue.


Jeg har lenge hatt lyst på et skikkelig smart hjem. Og endelig er vi i gang med nettopp det! Først ut er belysningen i heimen, og herregud – jeg har virkelig fått en åpenbaring. Vi har nemlig installert trådløs og smart belysning her hjemme, rettere sagt Philips Hue. Og jeg elsker det. Sånn virkelig! Livet med hundre lysbrytere og tramping rundt i huset etter hjemkomst for å få på lys er endelig over, og ikke minst rutinen med å få av alle lysene er også over. For etter å ha fått dette systemet skjønner jeg seriøst ikke hva vi har gjort uten. Nå har vi byttet ut alle pærer og installert systemet på tre av soverommene våre, samt stue og gang. Og etter kommer absolutt hele heimen inn i dette systemet, både inne og utendørs. ✨💡

PHILIPS HUE ✨💡

Så, la meg fortelle dere litt om Philips Hue som jeg nesten ikke forstår at jeg er så heldig at jeg får jobbe med. Dette er trådløs og smart belysning på sitt absolutt beste. Med dette systemet kan du slå av og på alle lysene i hjemmet med et enkelt klikk. La meg gi noen eksempler! Du kan få lysene til å slå seg på automatisk når du kommer hjem i mørket, eller få det til å se ut som du er hjemme ved at lysene slår seg av og på i tilfeldige mønstre når du er ute eller på ferie. Du kan styre belysningen uansett hvor du er, og det elsker jeg. Og en annen ting som er helt genialt! Du kan bli våknet om morgenen med at lyset slår seg forsiktig på hvor enn du ønsker i huset. Dette har vi satt på mandag til fredag på soverommet vårt hvor vekkingen begyner 06.00 og slutter 06.30. En sjukt smooth start på dagen, og hundre ganger mer behagelig enn alarmlyden vi alle hater. Vi har valgt å sette på en imitert soloppgang til å våkne oss, og det er like deilig som det høres ut.

Alle lys i hjemmet styres enkelt via denne appen til Philips Hue. Og installeringen av dette i huset var utrolig nok heller ikke avansert, kjæresten brukte tyve minutter fra start til slutt. Det er altså enkelt å installere dette hjemme, da du ikke trenger å strekke nye ledninger.


En annen ting jeg setter ekstremt pris på med det nye lyssystemet vårt, er at du selv kan velge styrken på absolutt alle lamper i heimen. Om du vil ha kaldt eller varmt lys ut av pærene, svak eller hard styrke og ikke minst hvilken farge du selv vil ha. Her kan du velge i hele fargeskalaen på hva du vil at hjemmet skal lyse med et enkelt klikk, så dersom du er glad i lilla eller blått er altså det også mulig. Selv er jeg så liten vågal at jeg prøver å bestemme meg for om varmt eller kaldt lys er det fineste. Ikke barebare å plutselig få valgmuligheter på sånt, si…. 😂

Jeg skal fortelle dere mer om Philips Hue i året som kommer og ser SÅ frem til dette samarbeidet her. Det er ingenting som er mer gøy og motiverende enn å få jobbe med ting man virkelig elsker! Dette anbefales virkeliiig, og om du vil kan du leser mer HER. 💛

10 kommentarer på “TRÅDLØS OG SMART BELYSNING HJEMME

  1. Jenny skriver:

    Dette hørtes smart ut! Men forstår ikke helt hvordan fungerer? Er det «smartpærer» så jeg bare kan bytte ut de vanlige pærene med? Eller må man kjøpe spesiallamper?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *